Isti slučaj i kod mog oca. Odjednom mu je aplikacija pobrljavila i iako je unosio ispravan pin, prijavljivala je kao pogrešan i sad je zaključana, odn. treba kod za reaktivaciju, a nije dostavljen, jer je rađen prelazak sa Intesa Online na trenutnu kad je moglo prošle godine da se procedura odradi bez odlaska u banku. Stoga, mora da zove call centar ili da ide do Intese.Mislim da nisam posle menjao pin a izbacuje mi grešku
🤦♂️Cije su Saga i Asseco, jer rade i za druge banke?
Nije u pitanju visina plate nego status. Kada sam bio magnifica bila mi je plava app, kad sam tužio banku, pa su mi uzeli magnifica status, onda mi je boja prešla u narandžastu.Nekad ranije smo ovdje na temi vodili diskusiju zasto je nekom aplikacija plava a nekom narandzasta (cini mi se da je to druga boja), inicijalno smo mislili da je to povezano sa Magnifica statusom, ali ispostavilo se da nije, bar ne direktno.
Ako jos uvijek nekog zanima, razlog je visina plate, preko 1.500 eura bi trebalo da je aplikacija obojena u plavo, ispod u tu drugu boju.![]()
Ne mijesamo nista, bar ne mi koji smo duze ovdje na temi, plata je svakako preduslov za Magnifica status (mada i tu ima izuzetaka). Ako se vratis par stranica nazad u ovoj temi, vidjeces da se vec diskutovalo o svemu (Magnifica status, Magnifica racun, boja), ali nismo dosli do zakljucka od cega tacno zavisi ta boja (koja ujedno utice i na neke kreditne uslove i sl.).Nije u pitanju visina plate nego status. Kada sam bio magnifica bila mi je plava app, kad sam tužio banku, pa su mi uzeli magnifica status, onda mi je boja prešla u narandžastu.
P.S. Ne mešajte magnifica paket i magnifica status. Paket je ono što plaćate 750 RSD ili koliko već i taj paket nosi ono šta piše u opisu paketa, a magnifica status nosi savetnika i još x nekih budalaština i ne može da se plati, već se dobija na osnovu visine primanja.
Takodje. Baš sam se iznenadio. Dok mi notifikacija iz aplikacije uopšte nije stiglaSad mi posle ne znam koliko vremena stigao sms za uplatu na račun, a do sada je obaveštenje iz app.
Ko zna šta li se njima dešava sada..
Isto.Takodje. Baš sam se iznenadio. Dok mi notifikacija iz aplikacije uopšte nije stigla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari