Šta je novo?

Banka Intesa

Mislim da nisam posle menjao pin a izbacuje mi grešku
Isti slučaj i kod mog oca. Odjednom mu je aplikacija pobrljavila i iako je unosio ispravan pin, prijavljivala je kao pogrešan i sad je zaključana, odn. treba kod za reaktivaciju, a nije dostavljen, jer je rađen prelazak sa Intesa Online na trenutnu kad je moglo prošle godine da se procedura odradi bez odlaska u banku. Stoga, mora da zove call centar ili da ide do Intese.

Cije su Saga i Asseco, jer rade i za druge banke?
🤦‍♂️
simon cowell facepalm GIF

Iskreno, ljude koji napisu jer umesto jel sam uvek smatrao debilima.

Nekad ranije smo ovdje na temi vodili diskusiju zasto je nekom aplikacija plava a nekom narandzasta (cini mi se da je to druga boja), inicijalno smo mislili da je to povezano sa Magnifica statusom, ali ispostavilo se da nije, bar ne direktno.
Ako jos uvijek nekog zanima, razlog je visina plate, preko 1.500 eura bi trebalo da je aplikacija obojena u plavo, ispod u tu drugu boju. ;)

Meni je moja savetnica rekla zato što sam u Magnifica statusu i zato što sam dobio savetnika tj. nju.

Nekad ranije smo ovdje na temi vodili diskusiju zasto je nekom aplikacija plava a nekom narandzasta (cini mi se da je to druga boja), inicijalno smo mislili da je to povezano sa Magnifica statusom, ali ispostavilo se da nije, bar ne direktno.
Ako jos uvijek nekog zanima, razlog je visina plate, preko 1.500 eura bi trebalo da je aplikacija obojena u plavo, ispod u tu drugu boju. ;)
Nije u pitanju visina plate nego status. Kada sam bio magnifica bila mi je plava app, kad sam tužio banku, pa su mi uzeli magnifica status, onda mi je boja prešla u narandžastu.

P.S. Ne mešajte magnifica paket i magnifica status. Paket je ono što plaćate 750 RSD ili koliko već i taj paket nosi ono šta piše u opisu paketa, a magnifica status nosi savetnika i još x nekih budalaština i ne može da se plati, već se dobija na osnovu visine primanja.

Ja sam Magnifica status sa ličnim savetnikom i još masom gluposti a aplikacija mi je narandžasta - doduše i ja sam ih tužio i nisam odustao od toga i nakon onih obaveštenja.

Moja plava. Nikada nisam plaćao Magnifica, a mislim da trenutno nemam ni tog zvaničnog savetnika. Ranije sam ga imao, bez obzira što nisam plaćao Magnifica.

Ali nisam ih tužio! 😁

Moguće je da je i do visine primanja, ja kada sam promenio posao posle par meseci mi se promenila boja apo i zvali su me da mi jave da imam savetnika.

pa visina plate i odredjuje status...

Ma ne znam šta ću s pare :D

Ja nemam drugu boju aplikacije, racun mi je intesa hit plus, al skoro me je zvala neka seka iz banke da mi kaze da je sad ona moj licni savetnik i da sacuvam njen broj. Zbog cega ne znam.

Nije u pitanju visina plate nego status. Kada sam bio magnifica bila mi je plava app, kad sam tužio banku, pa su mi uzeli magnifica status, onda mi je boja prešla u narandžastu.

P.S. Ne mešajte magnifica paket i magnifica status. Paket je ono što plaćate 750 RSD ili koliko već i taj paket nosi ono šta piše u opisu paketa, a magnifica status nosi savetnika i još x nekih budalaština i ne može da se plati, već se dobija na osnovu visine primanja.
Ne mijesamo nista, bar ne mi koji smo duze ovdje na temi, plata je svakako preduslov za Magnifica status (mada i tu ima izuzetaka). Ako se vratis par stranica nazad u ovoj temi, vidjeces da se vec diskutovalo o svemu (Magnifica status, Magnifica racun, boja), ali nismo dosli do zakljucka od cega tacno zavisi ta boja (koja ujedno utice i na neke kreditne uslove i sl.).

U svakom slucaju, neka me demantuje neko ako ima ispod 1.500 eura i plavu aplikaciju (mada je ovo donekle privatna stvar i razumljivo je da neki ljudi nece da dijele takve informacije)?! ;)

Meni u Banca Intesa leže plata (šifra plaćanja 240) ispod 1500eur i imam plavu aplikaciju.

Magnifica status nije nuzno vezan za platu. Ima vise uslova, plata od preko 1500e, neka velika stednja, veran korisnik pa kao da te nagrade, itd...
Ja sam svojevremeno imao 1500e platu i nisu mi ponudili Magnifica status preko 6m dok ja nisam isao da pitam zbog povoljnije kamate za stambeni kredit (tad su mi rekli da nije samo plata bitna)

Ja sam taj status i dobio kada sam kod njih uzeo stambeni kredit pošto mi tada plata nije bila ni blizu 1500€.

U suštini ja više i ne koristim usluge savetnika jedino ona mene povremeno nazove da mi ponudi neki povoljni kredit ako mi kojim slučajem treba ili da me zamoli da razmislim o povlačenju tužbe...

Njih nema ko nije tužio :) I mene su tako zvali da mi objasne da to nije OK što sam ih tužio, pa sam im objasnio da nije bilo OK sa njihove strane što su uzeli nešto što nije po zakonu, a pošto je presuđeno u moju korist, onda ni ne treba da se dokazujemo preko telefona ko je u pravu, pa ne znam odakle im ideja da zovu i kukaju za takve stvari.

To je bilo kada su postavili onaj rok do kog si kao mogao da povučeš tužbu u suprotnom kao snosićeš troškove... Rekoh OK, neka onda bude tako pošto ja ništa ne povlačim.

Malo offtopic, ali slali su taj dopis sa rokom da se povuce tuzba i druge banke, ERSTE npr.

A kad smo se vec dotakeli te teme, informativno me zanima, sta su na kraju posledice/troskovi te tuzbe sto se Intese tice?

Meni su isplatili oko 1.200e za obradu kredita od 35.000e. Morali su da isplate i sudske troškove.

Sad mi posle ne znam koliko vremena stigao sms za uplatu na račun, a do sada je obaveštenje iz app.
Ko zna šta li se njima dešava sada..

Takodje. Baš sam se iznenadio. Dok mi notifikacija iz aplikacije uopšte nije stigla
Isto.
Iznenadio se i odmah proverio postavke notifikacija u app, sve ok stoji kao i uvek, ali obaveštenja iz app nema, samo sms.
A evo za sledeću uplatu ništa nije stiglo, ni iz app ni sms.. (odvojeno leže prevoz i plata, kao i svima verovatno)

Edit: stigao sms i za drugu uplatu

Poslednja izmena:
Kod mene isto stigao SMS za uplatu…biće opet zanimljivo sa Intezom i njenom aplikacijom…

Meni legla plata, stiglo iz APP normalno i sve stize normalno.

Meni je prije dva dana leglo nekih par uplata, tada je bilo sve ok, tj. isle su notifikacije iz app.

Sad mi je stigla notifikacija a poruka nije. Jutros je bilo obrnuto. Očigledno nešto čačkaju

Nazad
Vrh Dno