nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Spremaju novu app, jao opet neće ništa raditi jedno mesec dana
Mislim da nema opcija za Dinu. Visa (debit) i Mastercard (kreditna), makar kod mene.Jel Inteza ima Dina virtuelnu karticu? Može li neko da opiše kako funkcioniše?
Nas obicne smrtnike ne zovu, al ti si Bozic Bata 😉Mene su zvali pre 10ak dana da me obaveste da ce biti nova aplikacija i kako cu moci da je aktiviram. Bas sam se zacudio sto zovu licno ponaosob.
Nisam siguran, ali meni barem je vracalo to vise sto skine.Mozda je vec pokrivano ranije, ali jel sta imali iskustva sa placanjem u kaficima, prodavnicma itd sa deviznim intesa karticama u inostranstvu ? Konkretno me je malo zbunilo kad smo bili u Crnoj gori prosle godine , prebacio sam sredstva sa tekuceg na devizni u evre i kad god sam nesto placao skidao je dosta vise sa kartice evre, tako da mi se vise isplatilo da placam kesom nego karticom
Da , to je i meni radilo neko vreme kada kupujem online i jednom sam bas pitao to ( rezervisana sredstva su u pitanju--> on to vrati kasnije ) ali ono sto je cudno, jeste da sam pre par nedelja nesto uzimao online i skinuo je tacno i nije imao to sa rezervisanim sredstivma. Malo mi je to bilo cudno.Nisam siguran, ali meni barem je vracalo to vise sto skine.
Tipa nesto kosta 50e, ono skine lupam 51.3 i kasnije vrati 1.3.
Neka jos neko potvrdi. To radi i sa placanjem u Srbiji.
Ako ovlastiš gospoju na svoj MC gold, ona dobija svoju karticu kao i karticu putnog osiguranja. Za Amex gold moraš da prijaviš člana familije koji putuje sa tobom i onda dobiješ potvrdu na mejl. Mc gold pokriva Evropu, amexovo pokriva worldwide kome je od značajaTreba za clanove porodice koji idu sa tobom, onda dobijes potvrdu na mejl.
Ja sam imao problem proslo leto na Rodosu da budem iskren. To osiguranje ne pokriva kovid, a klinca doktor u Grckoj nije hteo da pogleda bez kovid testa iako je budalastina. Tako da sam test morao da platim na ruke (test je smejurija), ali da je slucajno bio pozitivan osiguranje ne bi pokrilo nista. E sad, obzirom da je pandemija zvanicno gotova mislim da to ne bi smelo da se desi vise.
Samo ti jave kad bude gotova i to obično bude krajem meseca kad istekne stara, a nekad ni tad. Nisam siguran da ti tu možeš da ubrzaš išta jer ide po auzomatizmuZa nekih mesec dana ističe mi Visa debit u Intezi, možda ću biti u inostranstvu na putovanju tad, što nije idealno jer se uzdam da plaćam i karticom neke stvari. Plus ako moram AirBnB, dodatno komplikuje stvar.
Ne mogu da se setim prošlog puta, koja je procedura za novu karticu, je l' mi oni automatski prave pa je pokupim ili moram da ih cimam? Pogotovo ako bih hteo nedelju/10 dana ranije da dobijem, u odnosu na datum isteka.
Ja nisam mogao da ubrzam, a imao sam isti problem da sam išao u inostranstvo.Za nekih mesec dana ističe mi Visa debit u Intezi, možda ću biti u inostranstvu na putovanju tad, što nije idealno jer se uzdam da plaćam i karticom neke stvari. Plus ako moram AirBnB, dodatno komplikuje stvar.
Ne mogu da se setim prošlog puta, koja je procedura za novu karticu, je l' mi oni automatski prave pa je pokupim ili moram da ih cimam? Pogotovo ako bih hteo nedelju/10 dana ranije da dobijem, u odnosu na datum isteka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari