Philips Extreme Vision ili Osram Night Breaker.Koje su dobre obicne H7 55w 12v sijalice za farove ?
Ja bi dodao i Bosch Gigalight plus.Philips Extreme Vision ili Osram Night Breaker.
Ne testiraju na svim, vec samo oni koji su na spisku pomenutom. Naravno da ne mora znaciti ako nije na spisku da ne moze, vec ovako si sigurniji da je sve ok, da ce stati sijalica zbog dimenzija, da adapter odgovara, da nece izbacivati gresku, vjerovatno korektan snop itd...Nije realno da oni testiraju sijalice na svim vozilima, te ako ga nema na listi ne znaci da postoje neke prepreke.
Osram koje sam ja stavio i svuda koristim. Ostalo sta god stavis ne valja ili prekratko traje a skupo je. Nightbraker sisaju kao lude po suvom a po kisi ne vidis nista.Koje su dobre obicne H7 55w 12v sijalice za farove ?
Koje su dobre obicne H7 55w 12v sijalice za farove ?
Philips Extreme Vision ili Osram Night Breaker.
Nemam posebna dnevna, tako da sam osudjen da su mi oborena uvek ukljucena, uzecu ovih dana onda te Osram Long life pa javljam utiske.Računaj da ove Nigh Braker, kao uostalom sve te "pojačane halogene" imaju daleko kraći radni vek nego obična kvalitetnija halogena. Ako nemaš posebna dnevna svetla te moraš stalno imati uključena oborena, Night Braker će da ti traje jako kratko.
Ima Osram i Long Life model, koji traje i do 3x duže od standard halogene. Ali ima i 10ak % slabiji osvetljaj.
Ima Osram i Long Life model, koji traje i do 3x duže od standard halogene. Ali ima i 10ak % slabiji osvetljaj.
Danas menjao tako da je oboreno/kratko kako god već zovemo H1,nisam skidao ali koliko sam video H7 je dugo svetlo,Zato mi i pade na pamet ova tema,da li je neko probavao?
To ti je kao da kazes da ne moze racunar da zameni digitron..Ne može led da zameni užareno vlakno.
Digitalni multimetar ne može da zameni analogni. Led sijalica ne može da zameni sijalicu sa užarenim vlaknom. Da ovde objašnjavam vidljive svetlosne spektre i ostala čuda, ne pada mi na pamet jer nije tema. Nekoliko solidnih razloga imaš u prethodnih par postova iznad. Ljudi vole da budže svašta u svoje farove ne razmišljajući da li je to legalno i da li će izbijati oči drugim učesnicima u saboraćaju. A tek ove što stavljaju halogene od 100W u far deklarisan na max 60 neću da komentarišem.To ti je kao da kazes da ne moze racunar da zameni digitron..
UKOdakle i bese porucio?
Kakvo užareno vlakno danas? Meni se plače kad se vozim u svakom autu sa halogenim. Na svom autu sam dao boga oca za najskuplje xenon D3S (legalne) aftermarket sijalice (200%), u faru na autu koji ima odlična fabrička xenon automatska svetla, kad smo preuzeli suprugin automobil sa LED matrix, jer mi se slošilo koliko zapravo slabo svetli. Kakvi spektri kakvi bakrači, u sred noći imaš dan i malenu crnu kockicu gde se nalaze drugi ucesnici i saobraćaju. Posle toga sve je mučenje. Bezbedno, lagodno, ne ometaš druge, divno najdivnije moguće.Digitalni multimetar ne može da zameni analogni. Led sijalica ne može da zameni sijalicu sa užarenim vlaknom. Da ovde objašnjavam vidljive svetlosne spektre i ostala čuda, ne pada mi na pamet jer nije tema. Nekoliko solidnih razloga imaš u prethodnih par postova iznad. Ljudi vole da budže svašta u svoje farove ne razmišljajući da li je to legalno i da li će izbijati oči drugim učesnicima u saboraćaju. A tek ove što stavljaju halogene od 100W u far deklarisan na max 60 neću da komentarišem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari