Da li prijavljuju grešku na tabli?!Na prvoj slici Osram, na drugoj kinezi.
Slikano od prilike u isto vreme, na istom mestu.
Ovako, kinezi za nijensu belji. Sad cu u voznju, jedno 100km,pa cemo videti.
Moze neka preporuka za h7 led npr?Poprilicno je dobar snop. Napredovale su dosta LED-ovke sa novim diodama. Sitne diode kao zarna nit a velika snaga, drajver dobar. A misljenja sam ili dobra (skuplja) LED sijalica, ili ostaviti halogene. Vecina nasih vozaca ne odrzava ni bitnije stvari na autu kako treba, a ne da kupuje skupe sijalice, i onda kupe (vecina njih) nesto od 5 eura sto izbija oci i bljesti na sve strane. I onda se sudi po njima, i svrstava sve u isti kos.
Ja sam na tehnickom pregledu sve provjeravao i nema razlike u snopu, barem kod mene nije bilo. Ne rasipa i ne bljesti. Neuporedivo se bolje vidi, manje zamara oci, auto ljepse izgleda, manja snaga, veci flux itd...
Osram ili Philips, pa imaju klase od basic varijante pa do pro, koliko para, toliko muzike.Moze neka preporuka za h7 led npr?
A jesi siguran od LED-ovki da te zaslepe? Pre ce biti neki xenon, halogen ne nastelovan.... Ja iskreno ne znam kad me neko zaslepi kakve sijalice ima, jedino po modelu autombila mogu zakljuciti.Pošto znam da halogeni farovi nisu napravljeni za LED i Xenon sijalice, koliko je usmeren snop tih sijalica? Ludim od LED-ovki kada me zaslepe jer nisu prekontrolisali i iznivelisali farove.
Umeju da zasmetaju, ali kada su dalje, ali kako se priblizavaju smetnja je manja.. Bar meni tako deluje.Meni bas smetaju ti novi led farovi kad naidju u susret.
Ovo su pomenute sijalice, ako nekoga zanima.Stavio danas Osram na mesto oborenih, stavio ponistivace i ne prikavljuje gresku.
Stavih i led pozicije, prve koje u startu rade normalno, sve dobsada sto sam stavljao blinkalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari