D
Deleted member 37912
Guest
Kod tebe isto ne može?Mozda je i on napravio gresku, skinuo je samo misleci da mu je i instalirana...
Kod tebe isto ne može?Mozda je i on napravio gresku, skinuo je samo misleci da mu je i instalirana...
Ja ni nemam, samo komentarisem u smislu sta mi je logicno...Kod tebe isto ne može?
Kod mene juče nije moglo, međutim možda je kolega sa kojim delim nalog u tom momentu skidao...Preload moze da se uradi.
Dve kuge na kuću i ravne tabane dobili, kako me nerviraju takvi ljudi.Ulazim na youtube, i naravno prvi video "horizon forbiden west - ending" sa pratecim thumbnailom.![]()
To verovatno kada imas Deluxe verziju. Ja sam uzeo "klot" PS4 verziju.Ja sam uredno skinuo PS5 verziju.
Probaj ponovo - nadjes igu u Library, onda odes na one 3 tacke pored naziva igre i kliknes na view product. Meni je tada dao opciju da biram verziju i skinem i igru i dodatne sadrzaje od deluxe edition.
A što si uzeo disk, imaš neku kombinaciju za popust ili čisto kolekcionarski?Meni disk možda stigne prekosutra. Čari fizičkog izdanja... 🙂
A što si uzeo disk, imaš neku kombinaciju za popust ili čisto kolekcionarski?
Odgovor je vec tu, rekao bih...Čari fizičkog izdanja... 🙂
Iz kolekcionarskih razloga. Sakupljam konzole i igre, tako da mi znači fizičko izdanje igre za kolekciju. Uzeo sam Special Edition sa steelcase i art book.A što si uzeo disk, imaš neku kombinaciju za popust ili čisto kolekcionarski?
Lepo. Baci neke fotke kad stigneIz kolekcionarskih razloga. Sakupljam konzole i igre, tako da mi znači fizičko izdanje igre za kolekciju. Uzeo sam Special Edition sa steelcase i art book.
Zar nije u 6 ujutru?Ja sam jos u nedelju skinuo PS4, sinoc se i zakrpa 1.04 skinula.Nocas u jedan kad pocne da duva ventilator ima da poleti
Odigrao pola sata. Moram na posao, nazalost, tako da nastavljam uvece.
Prvi utisci - dosta hand holdinga u pocetku. Za nas sto smo presli prvi deo dva puta (PS4 i PC) malo bezveze, ali dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari