- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Gameplay u 60, cutscenes u 30. Smara malo ručno menjanje, nadam se da ce dodati posebne opcije.Da li igrate u 30 ili 60 FPS ? Probao sam oba moda i grafika je primetno bolja u 30 ….ali posle prvog dela u 60 nešto nisam zadovoljan igranjem u 30…možda ću se posle par sati naviknuti![]()
Jeste. Upravo sam uradio upgrade i pustio da se skida PS5 verzija. Samo ti treba UK nalog za upgrade sa našim diskovima.Moze li neko da potvrdi da li je besplatan upgrade sa ps4 na ps5 sa disk verzijom igre, posto vidim da se uglavnom pise o digitalnim izdanjima?
Elem, na dodge tokom borbe i "varanje" robota koji volšebno koriguje putanju u skoku, niko nema primedbe?
Stealth kill je i dalje OP.
Pa da, zato i kažem da je stealth i dalje OP (overpowered).Za ono gde ti trebaju 3 strele, stealth resava sa jednim udarcem i pritom je "silent, but deadly". A strela nije i uvek privuce paznju?!
Ovo si reko u korist withcera? Probao sam withcera na pc pre dve tri godine al me mrzelo da trčim po zamku na početku i batalio ga. Vidim da je sad $10 na akciji. Vredi ga uzeti?I bogami, sporedni zadaci su mama mia. Odusevljen sam. U odnosu na prvi deo gde su bili katastrofalni, sada je to na daleko visem nivou. Postoji razlog da ih resis, a prisutna je i intriga. Ocito je da ce ih biti na stotine, pa ce i to smoriti (jedna je witcher 3), ali pomak nenormalan.
Koristi gyro, dosta pomaze.Sad posle 100 godina poceo na kontroleru dreugi deo i majko moja kad da imam hendikep, ako nije slow motion tesko mi da ubodem vola, probao sve zive sensitivitije, ili jako prebrzo ili uzasno sporo, jako mi je iritantno, ne kapiram zasto ne dodaju mis i tastaturu za ps4/5 barem u single player igrama...
Pa ako tezine igre lezi u hendikepu kontolama/djojstik vs mis i tastatura, bem ti igru...Koristi gyro, dosta pomaze.
Citava igra je osmisljena da se igra na joypadu, previse bi lako bilo da koristis m+k.
Ne vidim sto je tesko razumeti da mozda nije ni predvidjeno da snajperises iz daljine.Pa ako tezine igre lezi u hendikepu kontolama/djojstik vs mis i tastatura, bem ti igru...
Igras Kanter na kontroleru, teze je= izazovnije?![]()
Treba malo vremena da se naviknes.Ja kao da sam mentalno zaostao na ovom kontroleru...
Igrao sam prvi deo na ps4 pro jako davno,
zatim odigrao par puta prvi deo na pc-ju kad je izasao koristeci mis i tastaturu naravno, i milina ziva bez ikakvih aim asistencija naravno.
Pokretan okretan precizan gameplay i nisanjenje.
Sad posle 100 godina poceo na kontroleru dreugi deo i majko moja kad da imam hendikep, ako nije slow motion tesko mi da ubodem vola, probao sve zive sensitivitije, ili jako prebrzo ili uzasno sporo, jako mi je iritantno, ne kapiram zasto ne dodaju mis i tastaturu za ps4/5 barem u single player igrama...
neko igrao prvi deo na pc-ju skoro, utisci?
Sta vi kazete ljudi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari