Šta je novo?

Horizon: Forbidden West

Cek, ovo ce da izadje na last gen konzole?! Pa jesu li oni normalni.
Pa tamo su zilioni igraca jos uvek, a i tek je prva realna igra za PS5, normalno je da ce biti i PS4 verzija.
Ali PS5 ce svakako imati u sebi neki graficki update.

Nista, samo sam se nadao da cemo dobiti pravu nex gen ekskluzivu. Ovako ce ponovo morati da je sakate i optmizuju za last gen.
Pa dobro, tu su R&C:RA, DS, Returnal...
Ali da kontam šta hoćeš da kažeš...
Izvinite za OFF.

Pa to, vrijeme je vise da vidimo vise neku pravu mega/giga ekskluzivu za taj "neverovatni" hardver... Evo vise od godinu dana od kako je izasao PS5 sta smo dobili, RETURNAL. :/

edit: Nisam bas neki konzol gamer, ali mi se cini da su uvijek u prvoj godini novih konzola izlazile neke AAA ekskluzive, nije se cekalo dvije godine da dobijemo ono sto next gen treba da donese. Mozda se varam, ali ovoliko dug period cekanja za pravi AAA nex gen naslov ne pamtim.

Pa zato sto je nestasica cipova za ps5. Kome odgovara da se odrekne ps4 verzije kad je i dalje najveca armija gamera na toj platformi. Ista prica kao sa microsoftom sto nece da ugasi call of duty za ps i prebaci je za xbox official. Sve to kes vrti,niko nije lud da se odrekne zlatne koke.

Ma sve jasno, bas deluje da nece biti navale krstenih naslova za PS5 dok se ne stabilizuje proizvodnja... A to kad ce biti, mislim da niko vise ne zna...

Pa sto nece,bice samo sto ce ih pustati i na ps4. Pre neki dan smo sa drugom uporedjivali fc6 na ps4 pro i ps5, sto se tice grafike nista nismo primetili. Jeste da je hardware jaci ali nema razlike neke bar za mene prosecnog korisnika.

Pa to onda po meni nije krsten next-gen naslov ako ne vidis razliku 🤷

Evo npr spiderman mm

Vrlo retke scene gde se vidi kao razlik ali u 90% neprimetno. Ja kad sam bio klinac bilo je yupi ako mogu da pokrenem igru. Danas je , igra mi ne radi na 120fps nego na 90, kakva katastrofa,mora da kupim gtx3070 inace nista od gaminga.

Samo da kazem da mi se u purchase za ps4 pojavila igra sa bonus contentom :) to je ipak napredak.

Returnal da se ne dira! Kako sam je przio proslo leto, eeej...

Kada možemo očekivati PC verziju, kada izadje PS6 ili ranije? :)

Evo oper citam za free update ps4 na ps5. Pocinje da me nervira ovo. Nista mi nije jasno. A kako su ae samo setili, verzija za ps4/ps5 zove se deluxe i ladno mogu da kazu,pa jeste free je uprade a vi ato ste dali 20e vise to je zbog deluxe paketa :) hehehehe. Imate skin sta hocete.

Evo oper citam za free update ps4 na ps5. Pocinje da me nervira ovo. Nista mi nije jasno. A kako su ae samo setili, verzija za ps4/ps5 zove se deluxe i ladno mogu da kazu,pa jeste free je uprade a vi ato ste dali 20e vise to je zbog deluxe paketa :) hehehehe. Imate skin sta hocete.
Zar ja nisam rekao da deluxe verziju ne uzimaju samo oni sto zele "besplatni" upgrade.
Takodje, jos uvek stojim iza toga da treba sacekati 18. pa videti da li najobicnija PS4 verzija dobija free upgrade na PS5 verziju.

Skinio, sad imam tajmer. Fala za info.

Zar ja nisam rekao da deluxe verziju ne uzimaju samo oni sto zele "besplatni" upgrade.
Takodje, jos uvek stojim iza toga da treba sacekati 18. pa videti da li najobicnija PS4 verzija dobija free upgrade na PS5 verziju.
A da li PS5 verzija ima downgrade na PS4?

Pitam, čisto da znam da li sam se z.jeb.o što sam neki dan prodao nalog sa PS5 igrom only.

Jos par dana

Nazad
Vrh Dno