Šta je novo?

Horizon: Forbidden West

Meni je dao da je instaliram bez problema - naravno, ne mogu da je pokrenem. Share by Tasko

Preload moze da se uradi.

Pokusaj. Meni je preloadovano, mada mi je dozvolio samo preload PS4 verzije. Verujem da cu sutra morati ponovo da skidam PS5 verziju.

Ja sam uredno skinuo PS5 verziju.

Probaj ponovo - nadjes igu u Library, onda odes na one 3 tacke pored naziva igre i kliknes na view product. Meni je tada dao opciju da biram verziju i skinem i igru i dodatne sadrzaje od deluxe edition.

20220217_145559.jpg

Jeste da sam nekad brzoplet ali ovog puta ne :)

Ja sam uredno skinuo PS5 verziju.

Probaj ponovo - nadjes igu u Library, onda odes na one 3 tacke pored naziva igre i kliknes na view product. Meni je tada dao opciju da biram verziju i skinem i igru i dodatne sadrzaje od deluxe edition.
To verovatno kada imas Deluxe verziju. Ja sam uzeo "klot" PS4 verziju.

Meni disk možda stigne prekosutra. Čari fizičkog izdanja... 🙂

Lažna uzbuna sa moje strane, juče nije dao download, maločas je uredno krenuo.
Kao što su neki već postovali screeshot 79,86GB...

Cestitam 18. svima koji su kupili, javljajte utiske :)

@donniedemonD
Tako i u kecu bilo cini mi se, na pocetku bukvalno prvo film odgledas :)

Odigrao pola sata. Moram na posao, nazalost, tako da nastavljam uvece.
Prvi utisci - dosta hand holdinga u pocetku. Za nas sto smo presli prvi deo dva puta (PS4 i PC) malo bezveze, ali dobro.

E pa to je top onda, volim ja te cinematic fore ali nekad znaju da preteraju.

Jel moze neko da potvrdi da PS4 verzija moze besplatno da se nadogradi na PS5 verziju?

Odigrao pola sata. Moram na posao, nazalost, tako da nastavljam uvece.
Prvi utisci - dosta hand holdinga u pocetku. Za nas sto smo presli prvi deo dva puta (PS4 i PC) malo bezveze, ali dobro.

Pa to sto si igrao je tutorijal bukvalno, zato je hand holding, kao u prvoj igri kad je mala pa ides sa Rostom. Samo sto ovde Eloj uci tog kako se vec zove lik, jer ona to sve kao zna :)
Kako bi izgledao tutorijal bez handholdinga? :)

Performance mode. Pokusao u Resoliton, ali nije islo. Mozda bi se vremenom adaptirao (kao sto sam se i pre adaptirao) ali kada mogu da biram, uzecu 60fps.

Mozda bi bilo dobro da urade kao Insomniac... 40fps mode za 4k ali samo ako je TV 120Hz.

Nazad
Vrh Dno