Da ne otvaram novu temu
To sam i ja doživeo. U radnji je bila zalepljena na uređaju A energetska klasa a u dokumentaciji je pisalo C. Mislio sam da su prodavci nešto pobrkali.
Ma samo se pozivaju na to da je ovlasceni servis dijagnostkovao da je uredjaj u ispravnom stanju. Dodje serviser sa rukama u dzepovima bude pet minuta i odeKakav crni Whirpool ,Candy , Indesit... to su krš mašine begajte od njih. Cestitam forumašu na Bosch WAN28262BY masini,javljaj utiske a moze i video snimci .
Pretite im inspekcijom,po zakonu moraju da vam ili vrate novac ili zamene masinu,takvi su oni,morate sa njima drčnije da bi ste dobili to ustvari sto vam i sleduje .
hvala. Ajde da probam i to.@Whirlpool
Da li je masina iznivelisana libelom i dobro je provereno da se ni jedan cosak ne klati pod pritiskom?
Sto se servisa tice, zovi ovlasceni servis za Whirlpool, nemoj da zoves radnju. Sa Whirlpool sajta link za ovlasvene servise je ovaj.
Ma samo se pozivaju na to da je ovlasceni servis dijagnostkovao da je uredjaj u ispravnom stanju. Dodje serviser sa rukama u dzepovima bude pet minuta i ode
hvala. Ajde da probam i to.
Iznivelisana je idealno Sva cetiri ćoška su idealno postavljena. Nivelisao je i proveravao bezbroj puta. Klasično je mašina pravo smećeMa samo se pozivaju na to da je ovlasceni servis dijagnostkovao da je uredjaj u ispravnom stanju. Dodje serviser sa rukama u dzepovima bude pet minuta i ode
hvala. Ajde da probam i to.
I meni je stara whirlpool radila kao sat, ali se *****em i kupim novu. Stara neuporedivo bolja od nove. Da ne poveruješ......Ja imam dobro iskustvo sa Beko mašinom. Radi već osamnaest godina. Kad crkne ništa neću da opravljam - odmah kupujem novu.
Bije me neki maler ves masine
Miele WED 135 WPS, pustili je da pere nocu, ujutru vidim da pisti i greska F 220. U uputstvu nisam nasao nista pretragom broja 220, na netu kaze da je problem sa dovodom vode.
Jel moze neko da mi potvrdi da ovaj kod znaci problem sa dovodom? Jutros sam pustio ispiranje jer je ves bio cist unutra, ali nisam bio siguran da je ispran jer ne znam kada je bacila gresku i normalno je zavrsila program.
Meni ovo izbacio google kad sam ukucao: miele washer error code f220To je i meni palo na pamet, da je nestala voda nocu.
Pustio sam jutros ispiranje + centrifugu jer je ves mirisao na cisto, pene nije bilo i nije se video prasak, ali nisam bio siguran da je ispran cistom vodom kako treba. Normalno je proslo to.
Znači sve OKFault F220, or 'water supply fault' notification
When you see this error code or message on the display, something is wrong with the water supply. Too little water enters the drum or possibly no water at all. A solution can be to open the tap completely. Check whether there is a blockage or kink in the supply hose.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari