Ako je nivelisana kako treba, ne sme da mrdne. Na mojoj Miele stoji sušilica, a na njoj razne džidža bidže, žena stalno nešto dodaje. Nikad ništa nije palo, ni kad rade istovremeno.Nivelisana i nije se klatio ni jedan cosak?
Ja namerno ostavim nesto sitno na Miele ves masinu na samoj sredini, ne mrdne se ni milimetar. Mozda pomaze sto je na betonu masina.
Ako počneš da zatičeš na mašini stvari koje si ostavio na podu onda je vreme da menjaš pločice. 😁Ja sam redovno zaticao na podu spale stvari sa LG DD mašine.
Naravno da je bila nivelisana, imam libelu...
Sam neće moći da reši taj problem, moraće da zove majstore.Ako počneš da zatičeš na mašini stvari koje si ostavio na podu onda je vreme da menjaš pločice. 😁
Uh ja sam takva iskustva imao sa wirpilom. Koliko sam muka imao sa njima. Mislim da sam već pisao.beko brate, eto ti odgovora. od beka ne bi kupio ni mutilicu za nes kafu, a kamo li ves masinu.
beko brate, eto ti odgovora. od beka ne bi kupio ni mutilicu za nes kafu, a kamo li ves masinu.
Džabe ti pločice ako nemaš kvalitetnu česmu! 😁
Pitaj zenske clanove domacinstva da nekoj ne fali mozda zica iz brushaltera, ili tako nesto slicno metalno.Dal neko ima info i ako je upalo nesto u bubnju tj. izmedju kade i bubnjna kako se to cisti i dal ce serviseri da dodju zbog toga?
Mnogo bre mračiš i hejtuješ beko zbog jednog parčeta suđera na sušilici.beko brate, eto ti odgovora. od beka ne bi kupio ni mutilicu za nes kafu, a kamo li ves masinu.
Ok. probacu veceras, hvalapa eto...to je onda
Zavuci saku izmedju bubnja i gume oko vrata ceo krug opipaj mora da bude tu negde.
tako je. necu propustiti ni jednu priliku da pljujem po beku. zasluzili su. inace ti i bakara imate toliko slicne avatare da sam vas mesao u pocetkuMnogo bre mračiš i hejtuješ beko zbog jednog parčeta suđera na sušilici.
Te mrežice zaustave sitne krpice da ne zalutaju. Ali žica iz bra prođe i kroz vrećicu/mrežicu.Imaju vrećice/mrežice za to, zar treba moderni domaćini i o tome da vodite računa ?![]()
Može i bez brusa 😁😁Znaci zenama da kupujemo kvalitetne bruseve![]()
Ja ima 28 godina Beko veš mašinu. Ništa nikad popravljano. Kad se pokvari bacam i opet kupujem Beko. Izvini 😀.tako je. necu propustiti ni jednu priliku da pljujem po beku. zasluzili su. inace ti i bakara imate toliko slicne avatare da sam vas mesao u pocetku![]()
Ja imam Beko mašinu već osamnaest godina. Nikad ništa popravljano. Kad crkne kupujem opet Beko.beko brate, eto ti odgovora. od beka ne bi kupio ni mutilicu za nes kafu, a kamo li ves masinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari