Ah, morao je da se pomene "generali posle bitke" "argument"
Ja sam komentarisao godinu iza nas, i izjave (kojih je bilo dosta na nekoliko prethodnih strana teme) da je ista ta godina loša. Da li će period ispred nas biti loš, ne znam i ne mogu da predvidim.
@Klapaucijus, ja nisam trejder, ergo, ulažem na osnovu fundamentalne analize, hajpa, tima projekta, marketinga, generalnog utiska. Prati se Reddit, YT, Twitter, Telegram, stuče se 300h za mesec dana, posle 100h ti se razvije filter za probiranje kvalitetnih projekata - uprošćeno, ali ja tako radim. Ne smetaju mi šitovi, ako imaju dobar marketing i hajp oko sebe, ali preferiram long term projekte sa kakvom takvom upotrebom, da li u kripto, ili stvarnom svetu (ovakvih nema mnogo).
Ako baš nekoga zanima, trenutno sam i dalje balls deep u TRAC, ali moje kupovine su daleko niže od trenutnih cena. Kupio sam REVA, sviđa mi se tim i kako grade komjuniti, stejking, farming, bla bla. To je na ATL trenutno, ako nekoga zanima, može da si odradi jedan fin research. Imam i HEC, fork OHM, kao i TIME, to se stejkuje po ludačkim kamatama, pa je verovatna propast, ali sam odlučio da je ok probati. Ostalo je trenutno sitno, i naravno doooooobar deo u stable, tj. većina.