dzudzubajac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.02.2005
- Poena
- 825
Sve skocilo jedino feg i dalje u centima haha
Pokusao ja na Trust walletu, ali ne prodje..sad je zakucano sve na nulu.Mogu li ja da prodam po ovim cijenama na cmc? Meni dosta😁😁😁
Pa inflacija stimuliše špekulaciju, jer investitori traže bilo šta što donosi prihod veći od inflacije.Ne mora da znači. Ovo je prvenstveno da finansira infrastrukturne projekte, Build Back Better, ili kako su ga već nazvali. Kad vlada povećava bankarske rezerve, to stimuliše špekulaciju. Kada vlada troši na građevimu, to nabija inflaciju. Ali ko će ga tačno znati, komplikovano je. Ja bih u svakom slučaju savetovao kupovinu i sigurnih asset-a za one koji drže špekulativne. Rizik raste kako vreme prolazi, treba se diverzifikovati.
Pa inflacija stimuliše špekulaciju, jer investitori traže bilo šta što donosi prihod veći od inflacije.
Ja očekujem slom početkom naredne godine, ali vidim da ga većina poznatih analitičara očekuje tek krajem godine.
Hvala na čestitkama. I ja se čudim sam sebi kako me ovaj pad nimalo ne dotiče. Opušten sam sasvim, jer sam ubeđen da rast (ciklus) još uvek nije gotov i da će sve biti dobro. Pravim holderima je lako, a naivnim trgovcima i početnicima je teško, jer sve hoće odmah i sad. Ja razmišljam da ako i krene beer market, pa bože moj, sačekaćemo opet bull i iskoristiti da se još više dopunimo. Doći će i naših 5 minuta.Svaka čast holderima ove godine na čeličnim živcima. Od ove klackalice kome se nije zavrtelo u glavi kapa dole i zaslužili ste sav profit koji ste poželeli..utisak je da je njima ipak bilo najteže
Zavisi šta smatraš pod "špekulacijom".Ne mora obavezno da bude tako. Stagflatorno okruženje gde cene rastu, ali prihodi ne, ostavlja narod bez sredstava za špekulisanje. Postoji mnogo različitih načina na koje sve ovo može da se odigra, ljudi debelo greše kada smatraju da je jedina moguća budućnost gde inflacija raste i špekulacija se nastavlja. Dvadesete prošlog veka su bile period nenormalne špekulacije u akcijama, pa kad je sve puklo, prošlo je pola veka pre nego što su obični građani opet počeli da se usuđuju da iznova ulažu u akcije. Potpuno isto može da bude sada za kripto.
Baš zato što nije moguće predvideti kako će ovo da se odigra, jer ne možeš da znaš kako će ljudi gore da reaguju, moraš da budeš spreman na svaku mogućnost. I zato raznovrstan portfolio, pristojno keša sa strane i ono glavno, strpljenje. Ja očekujem slom početkom naredne godine, ali vidim da ga većina poznatih analitičara očekuje tek krajem godine.
36 dana kontinuiranog pada, bez ikakvog ozbiljnog pumpa. Kao sto ne moze samo da raste, tako ne moze samo ni da pada. Za sada deluje dobro, volume je tu ali da ne baksuziramo.Ako krene pumpa brzo ces videti 65K+ pre Januara, ali ajd da sacekamo, jer ima puno hijena koje bi nas davile jos koji mesec da se dokopaju lesine
Avax koliko god da kupiš kajaćeš se što nisi više.Gledam ovaj Avax i njegov skok od 30% danas i mislim se koooliko je to nemoguće LTC-u da se desi 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari