Šta je novo?

Banka Intesa

Ne znam za poslovne i nisam cuo da je neko tako prosao na Androidu mada ne mogu da tvrdim.
Zna li neko da li se mogu uplatiti evri na svoj racun na Visa Internet karticu preko bankomata?
Nasao sam link na kome spominju eure i dinare pa kad se udje u link, samo dinari
Cudi me jer druge banke dozvoljavaju i uplatu Eura
Ne jos. Kupis eure u aplikaciji pa ih prebacis na taj racun, najelegantnije.

Da li je neko uspeo da nadje u aplikaciji ili na webu virtualne kartice sto je napravio?
Ja napravim sve bude ok pokaze novu karticu i kaze zapamti samo cvv posto on nece biti vidljiv posle i vise ih nema nigde.
Pregledao sam sve opcije u aplikaciji i na novom i starom web-u.

Potrebno je da ideš u deo Kartice, da izabereš fizičku karticu za koju si kreirao virtuelnu, a zatim u donjem desnom uglu da klikneš na ikonicu kartice u kružiću i izabereš opciju "Informacije i uslovi". Tu se nalazi tab "Povezane kartice" (ili tako nešto), gde se nalazi spisak virtuelnih kartica vezanih za tu fizičku karticu. Ovde se virtuelne kartice mogu i blokirati, odnosno izbrisati.

Zna li neko da li se mogu uplatiti evri na svoj racun na Visa Internet karticu preko bankomata?
Nasao sam link na kome spominju eure i dinare pa kad se udje u link, samo dinari
Cudi me jer druge banke dozvoljavaju i uplatu Eura
Meni je rečeno da ne može još uvek.
Elem što se tiče prebacivanje na Magnifica. Zeznuli su i nisu me prebacili i ja zovem da se žalim. Čovek mi reče da neću morati u ekspozituru i danas me zove žena iz moje ekspoziture da kaže da moram da dodjem. Oni nisu normalni kolektivno.

Da se nadovezem. Posto mi je muka od redova, raznih, aj da ja sam probam registraciju preko sajta i gle cuda, nista nije blokirano, usesno zavrsio i aktivirao aplikaciju.😳 . Ja ne znam kako je to moguce, kakvi su to sluzbenici, kakvo je to znanje, j….. u mozak na svakom koraku. Ne verujem da je to samo u Intesi, to je u svakoj banci i svakoj sferi drustva. 😪
To je ono: "e sad je našao da zove, upravo sam skuvala kafu sad će se ohladiti dok ovaj završi, jooooooj" :D

Da li se ovi problemi sa aplikacijom javljaju samo kod privatnih korisnika ili i kod poslovnih?
I kod jednih i kod drugih. Više kod privatnih jer su oni skloniji experimentisanju sa nedovršenim aplikacijama :D Privatni korisnici više idu na sigurno.

Od kako su ljudi krenuli da tuze banke, preko 150 000 tuzbi je pokrenuto, tako banke krenule da naplacuju svaku uplatnicu preko mobilne aplikacije po 20 din od 1 juna. Lopovskog sistema ***.

Jesu bas sve banke pocele da naplacuju ?
Mislim da nisu sve krenule u naplatu. Al ovo nema smisla vala, deru na sve sad jos i na slanje.

Meni da kad sam ponovo aktivirao juce ali i dalje ne mogu ono ukljuciti ali ipak stizu.

Ajde da pitam ovde, posto je najaktivnija tema, kakav je ovaj iRacun u RF-u?
Videh da je neko otvorio. Jel ima nekih skrivenoh troskova? Da li se dobija devizni racun i da li se placa odrzavanje?

Sto se tice aplikacije, jos se ne usudjujem da udjem u aktivaciju, koliko vidim nije sve tako glatko kao sto treba da bude. :D

Platih još jutros dva naloga iz nove aplikacije i dalje su na čekanju.. Uredno naplaćeno sve i provizija. Jel imao neko sličnu situaciju?

Ja sam juče aktivirao novu aplikaciju prateći uputstva sa web stranice i sve prošlo kako treba.

Pustio sam danas jedan nalog preko nove web aplikacije na kompu i prošlo uredno odmah, sve kako treba.

Aktivirao sam i ja novu aplikaciju, sve radi dobro.
posto sam cackao malo i u podesavanjima namestio/ukljucio da mi stizu obavestenja za racune i kartice, pri uplati i isplati, zanima me da li se ovo nesto dodatno placa ili je free, posto se nesto secam da navodno ubacuju obavestenje prilikom placanja karticom.. Iznos limita mi je 0 svuda. E sad da li je potrebno da budu i racuni On i kartice, kad mu dodje na isto?

Jel zna neko kako funkcioniše ovo plaćanje na rate debitnom karticom? Pre neki dan me pita prodavačica u radnji, kao hoćete na rate, a plaćao sam visom inspire.

Rece nekoliko postova gore. Isto kao i kreditnom ako imas iznos za koji kupujes nesto u tom trenutku.

Ljudi jel vam rade šabloni, na staroj app sam ih imao petnaestak, sad ne ma ni jedan, kad odem da napravim kontakt sve kao nešto uradim dodam račun, šablon ali ništa ne sačuva, neka interna greška opet... Jel to radi? Poludeću od njih... Takođe mi ne da da prebacim sa deviznog na master 1e, kaže nešto mora suma da bude veća od ne znam ni ja čega... Pre sam mogao koliko sam hteo... Nigde sad ne vidim ne dospela sredstva po stavkama da lepo vidim i rate sve je nešto nepregledno, stvarno me nerviraju.... Ali ovo za šablone naročito ko će sve da kuca pri plaćanju...

Aktivirao sam i ja novu aplikaciju, sve radi dobro.
posto sam cackao malo i u podesavanjima namestio/ukljucio da mi stizu obavestenja za racune i kartice, pri uplati i isplati, zanima me da li se ovo nesto dodatno placa ili je free, posto se nesto secam da navodno ubacuju obavestenje prilikom placanja karticom.. Iznos limita mi je 0 svuda. E sad da li je potrebno da budu i racuni On i kartice, kad mu dodje na isto?
Ta obaveštenja bi trebalo da su free, s tim da meni još ne rade obaveštenja za plaćanje karticama, a za račune rade.

Mislim da cu ovaj mesec sve obaveze izmiriti preko stare aplikacije🤣🤣.

Mislim da ćeš i sledeći i mesec posle toga, ipak je to čuvena Intesa, znamo dobro na čemu smo 🤣 😂🤣😂

Pre dve nedelje sam podneo zahtev za otvaranje poslovnog računa. Tek u petak mi aktivirali dinarski račun, juče devizni, danas otišao da aktiviram eBanking i Mobi aplikaciju. Kažu eBanking će biti aktivan krajem ove nedelje, eventualno početkom sledeće, a karticu da očekujem za jedno dve nedelje, ali da za to ne šalju nikakva obaveštenja, nego da tu i tamo pozovem banku ili pošaljem mejl osobi zaduženoj za mene, pa će ona da mi kaže da li mogu da dođem po karticu ili ne. *** koja sporost i neprofesionalnost.

Izgleda da su još više osakatili osnovni račun. Evo danas video da EUR-NET kurs je sad samo za Intesa Hit, Hit Plus i Magnifica platni račun.

Meni nema ni jedan, možda zato što mi stara app ne radi, javlja grešku JMBG nešto, mora da nije uvezano kako treba...
i meni po instaliranju nove, stara javlja tu gresku, ali su mi ostali svi sabloni. zovi korisnicki i prijavi problem... vratice ti ih sigurno sve

Nazad
Vrh Dno