u ovoj bari koja presusuje krokodili su se prenamnozili. bolje bi im bilo da pocnu sami sebi da krate repove, a mogli bi i poneki UD da si skrate....mnogo su im apetiti porasli
i ... bas me zanima kako ce da se prikace na blockchain. pa da i prikace % od potencijLNOG nasledjivanja ...da nije zalosno bilo bi smesno.
danas mi se vrtela jos jedna misao .. zamislite ljude koji su krenuli u kripto ..pioniri...2008 2009 2010 ... vecina ih je tada smatrala teskim bolesnicima ,*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ma , sada posle 10-12 godina ti isti bi od "budale" da uzmu procenat i to debeli.... i sada opet "*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*" treba da se pomiri da je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* ... SF teski.
i zato je srbija pustinja za talente i raj za mediokritete.
koliko je kripto siguran ? pa siguran je koliko je i blockchain otporan na eksploziju netronske bombe .. tj vise njih.
zlato , zrebro , plemeniti metali , drago i poludrago kamenje - tu je sigurnost zagarantovana i cena ce im ici pod oblake, ovo nije nista...
ah da zaboravih da u srbiji je zabranjeno posedovanje zlata.. originalno zar ne ?
no more commen
prostite ljudi za ovaj off topic.. ako je ova moja kap prepunila 4a6u off topika brisite.
ja sam morao negde da se ispucam... toliko lepih vesti u zadnjih sedam dana , ili mesec dana ...sve se skupilo u zizu. bilo je ili da urlam u sav glas pola sata ili da ovde 6vrljam....
edit..
au ljudi koliko mijaukanja au koja cenzura nisam ni sposavo nisam koristio ni bezobrazne reci ni Qrtz ni 3,14ka niti zivotinje iy zooloskog vrta
ja sada ovo gore ne mogu da shvatim sta sam napisao , a kako li cete vi ? sam upao u tezak orvel?