Hvala.Da. Sva plaćanja u inostranstvu i on i offline
Zadužunje je u rsd
Treba uvesti porez na on line kupovinu, pored toga nije nelogično da ti banka naplati procenat, jer ti si, praktično, izvršio transakciju van Srbije, bez obzira što je bila virtuelna, a ti fizički bio prisutan ovde.pa super onda, svoj problem si rešio. Srećan sam zbog toga.
Treba uvesti porez na on line kupovinu, pored toga nije nelogično da ti banka naplati procenat, jer ti si, praktično, izvršio transakciju van Srbije, bez obzira što je bila virtuelna, a ti fizički bio prisutan ovde.
Intesa Visa Electron (već napisah) je apsolutno besplatna, pa nemaju te probleme koje Telenor ima.
Situacija: pazario sam preko alija za vrednost 4,68€. Imao sam evre na deviznom delu, i inicijalno su odatle rezervisali sredstva. To je bilo 13.9. Danas su proknjizili tu kupovinu po kursu 120,3 i oterali racun u minus 50 dinara. Polako mi je vec muka od njih. Progresiv paket je u pitanju inace.
Sent via Huawei P10
Мислиш на интернет картицу а не електрон.Nije besplatna za reizdavanje ako ke nisi koristio duze od godinu dana. Meni traze 800 kinti. Za te pare mi se isplati telenor.
Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока
Nije tačno. To ne važi za Visa Electron. I dalje će biti besplatna, samo što ćeš morati da prođeš celu papirologiju reizdavanja, tj. neće biti automatski obnovljena, ukoliko je nisi koristio duže od 1god.Nije besplatna za reizdavanje ako ke nisi koristio duze od godinu dana. Meni traze 800 kinti. Za te pare mi se isplati telenor.
Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока
Zasto ne bi mogla placanja van zemlje biti besplatna? Banka od njih zaradjuje i to ozbiljno zaradjuje, jer nema limita za interchange fees (ako platis booking.com-u, Telenor banka moze i 1-2% uzeti od NJIH).Mozda se nekome ne svidja logika ali ne moze besplatan racun bas skroz da bude besplatan.
^^Telenor faq
;-)![]()
ma ko zna, a jel svi moraju dobiti tu dina karticu i koliko dugo ona vazi?
Nije besplatna za reizdavanje ako ke nisi koristio duze od godinu dana. Meni traze 800 kinti. Za te pare mi se isplati telenor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari