Ovo i mene interesuje... Može da se prebaci i u odgovarajuću temuU MTS banci daju dodatnu karticu,Masterkard.Ima onlajn.
uplacivao neke pare na bankomatu i bila neka malo pokidana 200din i bankomat je vratio![]()
@vanbasten nije rekao da mu je bankomat pocepao tih 200 din vec da je novcanica vec bila ostecena i da je bankomat vratio nazad.A zamisli kad 2x zaredom pocepa novcanicu od 50e.
Situacija pre toga. Ubacujem 50000 i bankomat pocepa 4 novcanice od 1000
@vanbasten nije rekao da mu je bankomat pocepao tih 200 din vec da je novcanica vec bila ostecena i da je bankomat vratio nazad.
ne znam kako moze bankomat da osteti novcanicu, nije mi se to desavalo.
Sent from Galaxy S8
Није за исто лице али може за члана породице па користи онај коме треба.Мало је дужи поступак јер мора у пословницу,али треба се снаћи.Комерцијална је издавала(раније) 2 на исту особу.Ako misli na ovo:
https://mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/stanovnistvo/racunplus
(prvi "promo" sa naslovne strane MB sajta), to nije dodatna kartica za vlasnika racuna, vec za ovlasceno lice.
To nude sve banke, maltene za sve kartice. Ali da isto lice ima 2 kartice, na svoje ime, za istu uslugu, ne znam da iko nudi.
Videcu da iskopam negde mail. Situacija je sledeca.: legla plata, dignem 50k na intezi, pregledam sve novcanice. 20ak nove ki ispod tiska. Nijedna nema nikakvo oštećenje. Ibacim u tb bankomat, kaze 46 i izbaci 4 novcanice. Uzmem ih i pogledam, pocepane po sredini.
Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока
To je ovlašćenje. Nije na istu osobu, već na isti račun. Vlasnik kartice je taj drugi član porodice.Није за исто лице али може за члана породице па користи онај коме треба.Мало је дужи поступак јер мора у пословницу,али треба се снаћи.Комерцијална је издавала(раније) 2 на исту особу.
Razumeli smo se. To je jedini poznat način (legalno). Verovatno je na to i on mislio.Да,али овлашћење за картицу,тј додатну картицу.
Zamisli jos da si sa razumevanjem procitao sta je covek rekao.A zamisli kad 2x zaredom pocepa novcanicu od 50e.
Ne znam kako kod tebe tako ja sam pre jedno 3 sats uspesno prebacio sa tekuceg na stedni za manje od minute i sve se vidi.Dakle, mobilna aplikacija im je raspadanje. Po ko zna koji put mi se dešava ista stvar: hoću da sa tekućeg dinarskog prebacim neku svotu na štedni po viđenju, obavim sve iz mobilne aplikacije, kaže da je transakcija uspešno izvršena... i - ništa. Pare se nisu makle, kao da nikakav nalog nisam dao, nikakvog traga o njemu. Onda odem na web i sve odradim uspešno.
Isto se dešava i supruzi. Stvarno, raspad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari