Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je. Za ovlašćenje preko weba, a za dina je praktično promena paketa klask na starter/prog.
Za dodatnu master sa istim vlasnikom mislim da ne može.

To nigde ne daju, zvanicno.

Ja sam trazio promenu paketa u Klasik tokom avgusta, i dalje mi stoji da sam Starter, BTW :( Ne treba mi Telenor MC, ova prva se izlizala za mesec-dva, pa ionako sam je samo na bankomatu koristio ;)

U MTS banci daju dodatnu karticu,Masterkard.Ima onlajn.

Za istog vlasnika dve iste MC kartice?

Ako misli na ovo:
https://mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/stanovnistvo/racunplus
(prvi "promo" sa naslovne strane MB sajta), to nije dodatna kartica za vlasnika racuna, vec za ovlasceno lice.

To nude sve banke, maltene za sve kartice. Ali da isto lice ima 2 kartice, na svoje ime, za istu uslugu, ne znam da iko nudi.

Jedno pitanjce oko uplate evra preko bankomata na racun. Da li je potrebno da svaki novcanicu posebno stavljam ili moze vise, a bankomat sam raspoznaje apoene?

Ali bolje da podelis u nekoliko transakcija, nije mi se desilo, ali sta ako zaglavi :)

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Za uplatu može 199, za isplatu 99. Piše na sajtu. Neće zaglaviti, samo može da vrati neispravne ili zadrži. Neće se izgubiti nijedna novčanica.

FYI... prebacio sam se avgusta na Klasik paket (tj. trazio prelazak).
Iako mi nije stajalo da je Klasik pocetkom septembra, danas stoji

MC vise ne radi! Iako vazi do novembra. Dobio sam i mail da cu dobiti Dina karticu.

Promena paketa kod njih ide od narednog meseca

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Znam, ali nije 1/2 septembra se jos video kao Klasik.
Ali bitan deo je da MC vise ne radi zbog toga!

uplacivao neke pare na bankomatu i bila neka malo pokidana 200din i bankomat je vratio :D

uplacivao neke pare na bankomatu i bila neka malo pokidana 200din i bankomat je vratio :D

A zamisli kad 2x zaredom pocepa novcanicu od 50e.

Situacija pre toga. Ubacujem 50000 i bankomat pocepa 4 novcanice od 1000

Situacija pre toga. Ubacujem 50000 i bankomat pocepa 4 novcanice od 1000
@vanbasten nije rekao da mu je bankomat pocepao tih 200 din vec da je novcanica vec bila ostecena i da je bankomat vratio nazad.

ne znam kako moze bankomat da osteti novcanicu, nije mi se to desavalo.

Sent from Galaxy S8

Takodje nikad problem sa brojačem. Isti je kao u bilo kojoj banci. Ima proveru zaštitnih mehanizama na novčanici. Dogodilo se da neku koja je prešarana ili obojena malo ne prihvati, slično i sa pocepanom. Mala je šansa da je on pocepa ako se stavi kako treba (složeno u svežanj na mesto gde treba).

Videcu da iskopam negde mail. Situacija je sledeca.: legla plata, dignem 50k na intezi, pregledam sve novcanice. 20ak nove ki ispod tiska. Nijedna nema nikakvo oštećenje. Ibacim u tb bankomat, kaze 46 i izbaci 4 novcanice. Uzmem ih i pogledam, pocepane po sredini.
@vanbasten nije rekao da mu je bankomat pocepao tih 200 din vec da je novcanica vec bila ostecena i da je bankomat vratio nazad.

ne znam kako moze bankomat da osteti novcanicu, nije mi se to desavalo.

Sent from Galaxy S8

Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока

Ako misli na ovo:
https://mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/stanovnistvo/racunplus
(prvi "promo" sa naslovne strane MB sajta), to nije dodatna kartica za vlasnika racuna, vec za ovlasceno lice.

To nude sve banke, maltene za sve kartice. Ali da isto lice ima 2 kartice, na svoje ime, za istu uslugu, ne znam da iko nudi.
Није за исто лице али може за члана породице па користи онај коме треба.Мало је дужи поступак јер мора у пословницу,али треба се снаћи.Комерцијална је издавала(раније) 2 на исту особу.

To im treba prijaviti u glavnoj poslovnici i da ti zamene novcanice.

Videcu da iskopam negde mail. Situacija je sledeca.: legla plata, dignem 50k na intezi, pregledam sve novcanice. 20ak nove ki ispod tiska. Nijedna nema nikakvo oštećenje. Ibacim u tb bankomat, kaze 46 i izbaci 4 novcanice. Uzmem ih i pogledam, pocepane po sredini.

Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока

Није за исто лице али може за члана породице па користи онај коме треба.Мало је дужи поступак јер мора у пословницу,али треба се снаћи.Комерцијална је издавала(раније) 2 на исту особу.
To je ovlašćenje. Nije na istu osobu, već na isti račun. Vlasnik kartice je taj drugi član porodice.
Mozda je čovek na to i mislio. Nije nam razjasnio. Pišemo napamet.

Да,али овлашћење за картицу,тј додатну картицу.

Pozdrav, ako otvorim Klasik racun da li se placa onih 500 din za MC ili nista + dobijem samo Dinu?

Zamisli jos da si sa razumevanjem procitao sta je covek rekao.
Bile su pocepane pa je bankomat vratio a ne bankomt pocepao.
Za mojih 40+ godina i koliko godina koriscenja bankomata nikad nisam ni cuo ni doziveo da mi ili bilo kome pocepa bankomat novcanice.
Ko tako kaze, u najmanju ruku bih rekao da se samo sali, ili su moguci problemi neke druge vrste kod takvih tvrdnji, ako me razumes.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dakle, mobilna aplikacija im je raspadanje. Po ko zna koji put mi se dešava ista stvar: hoću da sa tekućeg dinarskog prebacim neku svotu na štedni po viđenju, obavim sve iz mobilne aplikacije, kaže da je transakcija uspešno izvršena... i - ništa. Pare se nisu makle, kao da nikakav nalog nisam dao, nikakvog traga o njemu. Onda odem na web i sve odradim uspešno.

Isto se dešava i supruzi. Stvarno, raspad.

Dakle, mobilna aplikacija im je raspadanje. Po ko zna koji put mi se dešava ista stvar: hoću da sa tekućeg dinarskog prebacim neku svotu na štedni po viđenju, obavim sve iz mobilne aplikacije, kaže da je transakcija uspešno izvršena... i - ništa. Pare se nisu makle, kao da nikakav nalog nisam dao, nikakvog traga o njemu. Onda odem na web i sve odradim uspešno.

Isto se dešava i supruzi. Stvarno, raspad.
Ne znam kako kod tebe tako ja sam pre jedno 3 sats uspesno prebacio sa tekuceg na stedni za manje od minute i sve se vidi.
Da vidis da izbrises kes i app.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

I ja sam danas prebacivao bez problema

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno