Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I na samom psn-u naravno, sekcija deals, ali to je uvek iz nekoliko delova i ne obuhvati sve. Mora Sony to da popravi da bude jasnije i preglednije.

Koristim PS3, ali nevezano, kad pozelim da vidim sta je na popustu, pristupim britanskoj prodavnici preko PC-a (navika) i onda pod Deals & Offers odaberem poslednju opciju, price drops i zeljenu platformu i, premda ne mogu da gurnem ruku u vatru, mislim da onda izlista sve popuste za odabranu plaftormu iz onih prethodno navedenih kategorija u toj rubrici. Nisam bas isao naslov po naslov, ali imam utisak da ih grupise.

Koliko sam shvatio, ako hocu da budem nosilac za neku igru, platim 4500 npr, udjem na neki nalog na mom ps-u, iskoristim ga samo da skinem igru, vratim se na svoj nalog na tom istom ps-u i igram igru. Ali ako taj NN clan izbrise taj nalog sa koga sam ja skinuo igru, "ode" mi sve? xD

Ne može on (a ni ti) da obriše (tj. uradi nešto nalogu), jer pristup mail adresi za koju je nalog vezan ima posrednik između tebe i tog lica.

Pa ja mislim na tog posrednika što drži taj nalog, ako se razumemo. Ne osoba sa kojom delim trošak.

Imaš sve na tom forumu za razmenu, imaš i ovde temu kako i šta raditi, o toj temi može mnogo da se priča.

Pa ja mislim na tog posrednika što drži taj nalog, ako se razumemo. Ne osoba sa kojom delim trošak.
Nije se to desilo do sada. Slobodno gledaj teme aktivnih posrednika, isprati pravila i nećeš imati problema.

Ok hvala, pročitao sam sve tamo, razumeo, ali najverovatnije kupujem sa KP-a na disku za sebe, ne bih nikad uzeo igru za 8-9k ali 6k je ajde i ok .. .da računam 5k za igru i 1k što je imam "kolekcionarski" na disku xD

A gde to ljudi uzimaju igre za po 5000din (bez tog kolekcionarskog dela na disku) na Razmeni igara? Malo ti slabija matematika.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa nisam mislio na razmeni, rekoh da ću to ipak preskočiti verovatno i kupiti je na disku. Na Kupujem, ima npr Horizon za 55e na disku što mu dođe ustvari 6700 din. Sve mi se čini da je bilo 50e prvo kad sam gledao al *** xD

To mu dođe ~7000din obzirom da većina računa da je 1€=124din + dostava kurira, al' dobro 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa dobro ja sam računao 123 ali svakako može i da se zaokruži na manje više 7k trenutno što je boles'. Da dam toliko za igru... pa i da mi se ne svidi da pričam kako je divnaaa :d

Previše traže onda ako je samo 10-15 sati. Čekaću popuste.

Prvi playthrough je namenski napravljen da prikaze samo deo price. Yoko Taro jednostavno tako dizajnira igre, dosta contenta je ubaceno u sledece prelaze kampanje [koji se igraju sa drugim likovima i njihovim perspektivama i sl]. Ne dobija igra dzabe visoke ocene, ima tu kvalitetnog contenta.

Balans nije neki, 180lvl misije a ja se nisam ni farmao 108 lvl

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Pa to je onda veći fail i od najvećeg fail-a, Skyrim-a :d

Poslednja izmena:
Da li je neko koristio externi hdd nakon novog update-a.Interesuje me dali ga PS4 celog formatira ili napravi folder za igre.
I ako imam 2 particije ,mogu li da izaberem koju da koristi.

Da javim, presao sam "A" kampanju od Nier Automata za 11 i po sati. Odlicna je igra! A bas sam se prijatno iznenadio kada sam upalio NewGame+ i video da se prica nastavlja na totalno nov nacin, ista desavanja iz kampanje al iz pogleda drugog lika koji ima drukcijie gameplay sisteme. Prica ce dobiti jos vise novina, a NG++ i NG+++ prate totalno nove likove i desavanja koja nisu prikazana u A kampanji. Jedva cekam da vidim sve to.

Da ponovim, ko predje samo igru jednom video je mali deo cele price igre. Jednostavno su namenski napravili igru tako.

Sto se mene tice, odlicne ocene koje je igra dobial su veoma opravdane.

E pa društvo od juče sam opremljen i sa PS4 Pro. 🙂
Još nisam ništa zaigrao, ali izgled Home Screen-a mi je bio sasvim dovoljan da opravda kupovinu i Sony TV-a i konzole - prešao konačno sa PS3! 😀
Na zimu neki 4K model... kako god znam i umem.

Elem, da li neko zna da li su za Horizon Zero Dawn, Nier Automata, Nioh i For Honor najavljeni neki campaign/story DLC-ovi?
Imam US nalog, najradije bih Nier da uzmem, ali bih voleo da ga imam na disku pa da znam da li je "bezbedno" da kupujem evropski disk ili da poručujem američki?

Poslednja izmena:
Za Horizon nisam čuo ništa, ja se nadam da neće biti, možda izbace neku ekspanziju ili nešto, a za Nioh sam pročitao da ima. For Honor praktično i nema SP, time se nemoj baktati :d

Zato što ne bih da kupujem ponovo i jedno i drugo jer ću prodati slot kad pređem :d Standalone ekspanzija može, kao što su radili sa novim Killzone, ali DLC ne daj bože :d

I ne samo to, pozajmila je i glas u poslednjem MK.

Da i ja celu ovu zavrzlamu sa DLC-ovima mrzim, smatram ne fer. A i noćna mora su za one koje su opsesivni i moraju sve od svega da imaju. 🙂

Hvala na informacijama.
Za sada sam zadovoljan. Malo mi se čini da je WiFi slabiji u kombinaciji sa ovim modem-ruterom iz SBB-a koji verujem takođe loše rutira i saobraćaj - kanda mu je mnogo 8 uređaja bežično i 2 žično povezana...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno