Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako radi na ps4? Ja cu je ipak verovatno uzeti za komp.

Vezano za 4.50 update i eksterni HDD, da li neko zna sta se desava u slucaju da imam instaliranu igru na Ps4 Hdd-u, izaberem da se novi sadrzaji snimaju na externi HDD, stigne DLC za igru koja je instalirana na internom HDD-u. Da li ce se DLC instalirati uz osnovnu igru na internom HDD-u, iako je izabrano da se nove stvari instaliraju na Externom HDD-u?

Vidim da za save-ove i screenshotove pise da ce se uvek snimati na internom HDD-u, ali za DLC-ove nista ne pise?

Iskreno, jako čudna odluka Sony-a vezano za externe diskove, jer sada samo pitanje dana kada će se piratizovati PS4. Mada moguće da je i s namjerom ovo odrađeno da se pojača prodaja PS4 do izlaska nove konzole...

Kakve ima veze mogućnost povezivanja eksternog HDD s' piraterijom?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Xbox One ima podršku za eksterni HDD od samog starta, pa se nije pomaklo što se tiče probijanja konzole.

Nema nužno ali je svakako korak naprijed ka jailbreaku.

Sent From My Galaxy S7

Nije 😀. Verujem da te asocira na tu priču, ali nije to problem u ovom slučaju.

Poslednja izmena:
Jel moze vise externih diskova da se ima pa po potrebi da se menjaju

Da li neko zeljno iscekuje Nier?
Meta je na 90, Platinum pravi odlicne igre, a eto prilike i da pc ekipa odigra nesto drugacije.

Vidim da je velik hajp za igru, medjutim meni licno je onaj demo delovao veoma prazno i ponavljajuce. Gledajuci neke gameplay klipove vidim da su okrsaji sa bossovima zanimljivi, medjutim rokanje onih serpi i lonaca dok se ne dodje do bosova mi je bilo krajnje smorno jer koliko god da imas poteza koje otkljucas, kolicina ponavljanja i rokanja po tim robotima je nekako to prevazilazila, pa cak i kad je igra pokusavala da menja perspektivu da bude zanimljivija, recimo u izometrijski pogled. Ni samo rokanje po njima uopste mi nije bilo nesto zadovoljavajuce jer se sve uglavnom svodi na iste poteze za odredjene robote.

Nisam igrao full igru pa ne mogu da sudim za celu, ali na osnovu onog demoa, iskreno nije mi nista specijalno i kolicinom repetitivnosti me je vrlo brzo smorilo. Mada opet moguce je da je full igra dosta raznovrsnija od demoa i da gresim. 🙂

Prilicno je zanrovski igra raznovrsna (sto moze biti i prednost i mana).
A koliko vidim po utiscima, potrebno je preci 4 puta (pri cemu se prelasci razlikuju) da bi se dobio pravi kraj. Znaci jedno 20tak sati igranja bar.

Može i 8 puta, pa ispadne 40ak sati igranja 😀.

Mislim da nikad nisam prešao igru 4 puta za hiljadu godina karijere.

Poslednja izmena:
Prvi prelazak je 10-15 sati. Ovo ostalo cu u spoiler, ali postoji razlog da se igra vise puta:

Drugi prelazak je newgame+, neke stvari se razlikuju i igra se sa drugim likom. Moze da se predje za jedno 5-6 sati.
Treci prelazak je totalno drugaciji, takodje traje 5-6 sati. Posle toga je moguce birati chaptere i lako dobiti cetvrti ending.
Posle toga se otkljucava dodatni chapter koji je pravi kraj igre (za koji svi kazu da je odlican).

Sve ukupno negde 30-40 sati igre.

Poslednja izmena:
Instalira mi se 4.50, nigdje se ne pominje u novinama boost mode za Pro?!

Sent From My Galaxy S7

Pa?

Sta pa, to je jedna od najbitnijih novina bila. Ipak nisu izostavili boost, treba da se upali u settingsu, samo je nisu naveli u change logu kao novinu.

Sent From My Galaxy S7

Naravno da nisu izostavili Boost mode, to što tamo nije pisalo, ne znači da ga nema. Nemoj odmah da skačeš na zaključke dok sam ne proveriš...

Gde mogu najjeftinije da nabavim Horizon: Zero Dawn ako zelim igru samo u digitalnom obliku? Disk verzije na KP su 50-55e.

Na Razmeni Igara da podeliš trošak sa još nekim. Ako želiš sam da je kupiš, moraš da sačekaš popust.

Na razmeni igara, uzmeš slot guest-a. Već prodaju svoje slotove oni koji su prešli igru. Nema ih mnogo, u svakom slučaju.

Jel imamo mi ovde temu koja je kao akcijske cene za pc? Cesto masim popuste, a zbog milion igrica koje imam ne kulujem vise nista cim izadje sem sportskih

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Imaš sajt psprices.com, izabereš platformu i region i vidiš sve što je na popustu u tom trenutku.

Može i email obaveštenje za igre koje si označio kad bude sniženje.

Ne izgleda baš lepo, ali je jedini takav sajt.

I na samom psn-u naravno, sekcija deals, ali to je uvek iz nekoliko delova i ne obuhvati sve. Mora Sony to da popravi da bude jasnije i preglednije.

Mnogo se popravilo stanje sa popustima, ulazim polako u onaj "steam" način razmišljanja, kupujem često i šta mi treba i šta mi ne treba.

Čak imam utisak da su ovde popusti za mnogo aktuelnije igre vrlo često.

Inače, sad kad se dolar skoro izjednačio sa eurom, i UK store ponovo ima ok cene. Nekad je bila stvarno velika razlika u odnosu na US.

Još kad se uzmu u obzir i oni ps plus dodatni popusti, kao ova sad double discount akcija, bude baš povoljno.

A ps plus obično imaš samo na svom primarnom nalogu.

Pričam više za ljude koji kupuju za sebe i ne bave se share-om (ja sam lično odustao od toga iako sam probao na kratko).

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno