Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako imate UK ps plus, The Witcher 3 je 14.99 trenutno.

Deus Ex Human Revolution 13.99

I No Man's Sky samo za ljubitelje odavde 13.99 😀

Poslednja izmena:
Misliš Mankind Divided?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da, greška 😀, sorry. Ima još dosta igara na popustima...

Poslednja izmena:
Joooj Deusa sam za te pare ugrabio day one, ukakila me ona press kopija na K/P...

Ne razumem zašto ih više nema 🙁

Nema banovanja, slobodno pravi ako ti us odgovara. Možeš i oba.

Već si pitao, neće ti banovati konzolu zbog stranog naloga...

Ne možeš "našom" platnom karticom niti paypalom kupovati igre. Ne prolaze. Već imaš sajtove kao g2a, cdkeys, amazon gde kupiš kodove za wallet za PSN. Dobiješ serijski broj na e-mail, redeemuješ kod na tvom nalogu i onda kupiš igru koju želiš. Tako svi radimo...

Meni telenor kartica radi savršeno na uk nalogu...

Znam da ljudi imaju problema, ali ja baš nikakvih.

I uplatiš pare na Telenor karticu na bankomatu ili? Primaju €?

Da, moze na bankomatu. Može i u poslovnici, ali zašto bi se cimao. Biraš eure ili dinare. Imaš aplikaciju kojom sve kontrolišeš i imaš 100% uvid u sve.

Bitno je i da pravilno popuniš redom polja za adresu na psn-u.

Staviš svoju pravu, uk je na kraju selektovano 😀.

Radi kartica, plaćaš tačno koliko treba.

Baš dugo mi radi, tako da ne može da bude nešto slučajno.

Poslednja izmena:
Hvala na informaciji. Možda i izvadim Telenor karticu da probam.

Prvo odradiš sve u aplikaciji, pa odeš u poslovnicu.

Samo selektuj onaj starter paket koji je besplatan. Nema održavanja, kartica je jednokratno 500 din, stiže na kućnu adresu za par dana.

Ne možeš "našom" platnom karticom niti paypalom kupovati igre. Ne prolaze. Već imaš sajtove kao g2a, cdkeys, amazon gde kupiš kodove za wallet za PSN. Dobiješ serijski broj na e-mail, redeemuješ kod na tvom nalogu i onda kupiš igru koju želiš. Tako svi radimo...

Nije mi bas najjasnije to sve ali ajde da ne pricam napamet da sacekam jos 10ak dana da mi stigne konzola. Volim da znam unapred da ne zeznem nesto prilikom prvog paljenja i podesavanja.

Nije mi bas najjasnije to sve ali ajde da ne pricam napamet da sacekam jos 10ak dana da mi stigne konzola. Volim da znam unapred da ne zeznem nesto prilikom prvog paljenja i podesavanja.

Amazon za US dopune, CDKeys za UK i ostale EU - vrlo jednostavno, radi bez problema a verovatno neće biti opterećeno onim našim porezom na digitalne kupovine od Aprila.

Amazon za US dopune, CDKeys za UK i ostale EU - vrlo jednostavno, radi bez problema a verovatno neće biti opterećeno onim našim porezom na digitalne kupovine od Aprila.

Definitivno US nalog adresa nekog hotela i idemooo 🙂 za koliko mogu uncharted 4 da nabavim? Jedva cekam da mi stigne konzola 🙂

Za onoliko koliko košta na US PSN storeu.

Za onoliko koliko košta na US PSN storeu.

Ok ok. Iscitao sam sve ovo oko naloga i ako sam dobro skontao ovo sa fake us nalogom je skroz legalno, a za ovo sa fantomom share i guest gde se igra deli na tri dela to nosi veliki rizik za ban?
Mislim kako moze biti nelegalno da izaberem US ako vec nema moje zemlje u ponudi!

Poslednja izmena:
Ne nosi, i nalog se deli između dve osobe, ne tri. Fantom više ne postoji (odavno). Samo nosioc i guest...

Isti đavo, samo je pitanje jel' hoćeš da deliš igre/naloge sa nekim ili ne. Ako hoćeš imaš razmenuigara, glavna pijaca u Srbiji za igre...

Poslednja izmena:
Ja imam i Telenor i sve zive kartice i jednostavno ne radi mi ni na kojem regionu naloga, ne savetujem da samo zato vadite kartice. Sve je do srece, ima mozda tri coveka na forumu kojima i dalje rade kartice i to je to.

Jel ko dobio 4.5 update? 🙂

Jel ko dobio 4.5 update? 🙂

Stize uskoro. Malo strpljenja.

Da li neko zeljno iscekuje Nier?
Meta je na 90, Platinum pravi odlicne igre, a eto prilike i da pc ekipa odigra nesto drugacije.

Odlicna je! Sa uzivanjem je igram u zadnja 2 dana. Jedino mi malo smeta sto je death penalty znacajan [ima souls-like sistem u kojem moras otici da pokupis svoje telo u kojem su ostali upgrade chipov, sto mi je jednom bilo bas problematicno kada sam slucajno uleteo u neku kill arenu sa over-leveled protivnicima]. Na svu srecu igra nema autosave.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno