Ako imate UK ps plus, The Witcher 3 je 14.99 trenutno.
Deus Ex Human Revolution 13.99
I No Man's Sky samo za ljubitelje odavde 13.99 😀
Već si pitao, neće ti banovati konzolu zbog stranog naloga...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ne možeš "našom" platnom karticom niti paypalom kupovati igre. Ne prolaze. Već imaš sajtove kao g2a, cdkeys, amazon gde kupiš kodove za wallet za PSN. Dobiješ serijski broj na e-mail, redeemuješ kod na tvom nalogu i onda kupiš igru koju želiš. Tako svi radimo...
Nije mi bas najjasnije to sve ali ajde da ne pricam napamet da sacekam jos 10ak dana da mi stigne konzola. Volim da znam unapred da ne zeznem nesto prilikom prvog paljenja i podesavanja.
Amazon za US dopune, CDKeys za UK i ostale EU - vrlo jednostavno, radi bez problema a verovatno neće biti opterećeno onim našim porezom na digitalne kupovine od Aprila.
Za onoliko koliko košta na US PSN storeu.
Ne nosi, i nalog se deli između dve osobe, ne tri. Fantom više ne postoji (odavno). Samo nosioc i guest...
Definitivno US nalog adresa nekog hotela i idemooo 🙂 za koliko mogu uncharted 4 da nabavim? Jedva cekam da mi stigne konzola 🙂
Korisna stvarcica, 4-5$ na ebay-u Pogledajte prilog 224158Pogledajte prilog 224159.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Jel ko dobio 4.5 update? 🙂
Da li neko zeljno iscekuje Nier?
Meta je na 90, Platinum pravi odlicne igre, a eto prilike i da pc ekipa odigra nesto drugacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari