Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Killzone Shadowfall Intercept, coop kampanja.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne zaboravi samo USB 3.0

da li bi uopste radio 2.0? pitam samo...
Ja sam sinoc ustekao jedan da probam i stavio sve sto imam na download (nekih 800GB) ,) , dok je to skidao i instalirao desilo se da bas malo uspori kretanje kroz meni i tako neke gluposti....
Videcu kad zavrsi sve kakva je situacija

Navodno ne.

Da javim, presao sam "A" kampanju od Nier Automata za 11 i po sati.

Ovo je dosta kratko za RPG. Ja sve nesto gledam da ga uglavim do izlaska Mass Effecta i plasio sam se da necu uspeti jer je preglomazan.

Uzeh pes 2017 i ladno uopšte nema Bajerna. Još nisu kupili prava za premijer ligu. Da se čovek prekrsti...

Najhace kad mi neko kaze instaliraj patch. Hocu, platucu isto para fifu i imam sve

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mogu ubacivati u FIFU šta kod hoće, ipak PES je PES :d Isto kao ova nova čokoladna mleka što izbacuju, neka hvala, kravica je kravica.

Navikao na prokleti PES. Licence i ajde , ali da nema Bajerna stvarno sramota.

U mom društvu ama baš svi pikaju PES, da li je to navika ili šta već, ne znam. FIFA ih apsolutno ne interesuje, kažu džaba im sve lige i što ima i Al Ahli 😀 kada nije to to. Meni svejedno, jer ne igram ni jedan pošto me fudbal kao video​ igra apsolutno ne zanima.

@padawan
Ovaj Nier nije rpg kao prosli deo u pitanju je zanrovski raznovrsna akcija, tako da je duzina skroz ok, pogotovo zbog namernog replay game dizajna.

Da javim, presao sam "A" kampanju od Nier Automata za 11 i po sati. Odlicna je igra! A bas sam se prijatno iznenadio kada sam upalio NewGame+ i video da se prica nastavlja na totalno nov nacin, ista desavanja iz kampanje al iz pogleda drugog lika koji ima drukcijie gameplay sisteme. Prica ce dobiti jos vise novina, a NG++ i NG+++ prate totalno nove likove i desavanja koja nisu prikazana u A kampanji. Jedva cekam da vidim sve to.

Da ponovim, ko predje samo igru jednom video je mali deo cele price igre. Jednostavno su namenski napravili igru tako.

Sto se mene tice, odlicne ocene koje je igra dobial su veoma opravdane.

Kako si to uspeo 😀?

Na https://howlongtobeat.com/ stoji:

Main Story: 23 Hours
Main + Extras: 36 Hours
Completionist: 56 Hours
Combined: 28½ Hours

Rushed: 15h 53m

Kako si to uspeo 😀?

Na https://howlongtobeat.com/ stoji:

Main Story: 23 Hours
Main + Extras: 36 Hours
Completionist: 56 Hours
Combined: 28½ Hours

Rushed: 15h 53m

Pa, prešao je samo prvu kampanju, a ima ih 3-4. Prva je za 12 sati, a ostale su kraće.

Inače, prešao Horizon, ja igru koja lepše izgleda nisam nikad video :d Bukvalno stojim i buljim nekad u predele, a nisam neko ko se loži na grafiku. Ono što me najviše iznenadilo je priča, očekivao sam da bude nepostojeća, ali mi se ipak svidela baš, igrao sam kao ****** u ova dva dana da saznam sve. Tj sve ono starom svetu i šta je bilo i kako je bilo, ovaj novi me ne zanima uopšte :d

Pa, prešao je samo prvu kampanju, a ima ih 3-4. Prva je za 12 sati, a ostale su kraće.

Inače, prešao Horizon, ja igru koja lepše izgleda nisam nikad video :d Bukvalno stojim i buljim nekad u predele, a nisam neko ko se loži na grafiku. Ono što me najviše iznenadilo je priča, očekivao sam da bude nepostojeća, ali mi se ipak svidela baš, igrao sam kao ****** u ova dva dana da saznam sve. Tj sve ono starom svetu i šta je bilo i kako je bilo, ovaj novi me ne zanima uopšte :d

Da, taj stari svet je baš misteriozan, ja sam malo odmarao od igre jedno 2-3 dana i vidim danas novi update - vreme je da se vratim nazad 😀

Lepo su smislili to, sviđa mi se šta se sve sazna na kraju.

Ali sam se baš ponadao da će na kraju Elizabeth biti na neku foru živa negde, zaleđena ili šta već, al ipak je nađoh na klupici upokojenu. :d Al' dobro, na neki način je i Aloy Elizabeth, tako da je dosta jedna :d

I Batman AK Premium Edition za 18$

Da je tako bilo bi daleko manje Gearsa, Uncharteda, Killzonova i ostalih čučni iza prepreke dok ti se ne napuni energija naslova. Uz naravno neizbežne neprijatelje u jednoj ravni, koji uglavnom napadaju iz jednog pravca, a daleko više fast-paced blaženstava poput Doom-a 🙂

Sve današnje igre koje izlaze na konzolama su dizajnirane za gamepad, i Doom je odličan.

Verovatno jedno od najboljih rešenja za fps kontrole na joypadu. Toliko brza igra, a toliko toga uspevam na joypadu (sa strafe kontrolama kad je skok na L1).

Na mišu je skroz drugi fazon, naravno, ali i ovo je odlično rešeno.

Inače, igrao sam ga i na steam kontroleru, pazario sam ga 😀.

Poslednja izmena:
DOOM i Titanfall 2 najbolje single player pucacine prosle godine, definitivno za uzimanje.

Moram da probam titanfall 2 kad ga svi toliko hvale, a samo mi se SP i igra trenutno.

DOOM i Titanfall 2 najbolje single player pucacine prosle godine, definitivno za uzimanje.

Apsolutno, mada što se mene tiče ne samo prošle godine, već duži niz godina unazad 🙂

To je ono kada pomisliš da si omatorio za FPS naslove, i onda dođu dva takva naslova pomoću kojih shvatiš da nije bio problem u tebi, već u modernim igrama.

Poslednja izmena:
Doom odličan na gamepad-u, Gears 4 katastrofa. Nisam skoro lošije napucavanje video na konzoli. Priča je solidna pa se ne kajem što sam pazario ali napucavanje je UŽAS. A mrzi me da skidam 100GB za PC 😀

Zapravo je 109GB, i mene smorila u pocetku ali se definitivno iskupila kasnije. Ono sto je stvarno vrhunsko u Gearsu je AI, skorije nisam video onako dobar, samo cu reci da AI cak ozivljava i leci svoje i na vecim nivoima tezine je veoma *******. 🙂

@rama

Tacno, Titanfall 2 je ubo tu formulu jer je definitivno podeca na HL2/Singularity uz COD napucavanje i avanturisticku ME mehaniku, sasvim fluidno i zanimljivo od pocetka do kraja i naravno igra uopste ne pati od modernog open world sveta, RPG elemenata, gomili brojki na ekranu i besomucnog grindinga radi ikakvog daljeg progresa. Iako tako ne deluje ni iz jednog trailera, kad uskocis u igru vozi te jedim istim zanimljivim tempom od pocetka do kraja. Doduse za multiplayer ne bih mogao isto da kazem jer pomalo pati od tog modernog sindroma otkljucavanja i modifikovanja onog sto je T1 ucinilo zanimljivim. Dobar je ali opet meni licno ne toliko kao nekome ko je uzivao preko 250 sati u prvom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno