Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Hahaha :D

Btw, stigao mi je Spiegen Neo Hybrid jutros. Putovao 2 meseca. A prekjuče Spiegen poslao novi. Rekao sam da ga vrate ako mogu.

Lepo leži u ruci. Poveća gabarite telefona, ali mi odvoji i deo dlana koji je uvek dodirivao ivicu kad kuvan jednom rukom, pa je sve ok.

iPhone 7 vs iPhone 6s, Galaxy S7 edge, LG G5 blind camera comparison: vote here

http://www.phonearena.com/news/iPho...-G5-blind-camera-comparison-vote-here_id85822

Realno čovek fino napisao:

Waiting for the pseudo camera expert to give their "amazing" analysis of the photo quality. This type of article gives them the chance to show off their knowledge.

Ajde svi oni recenzenti da se jave pa da sve to isto primete i na blind testu.

Ljudi jel ima /imao neko problem sa GPS-om na S7 (G930F) Exynos??? Ne nalazi mi fix.... Lokaciju mi nalazi u Google Maps preko wifi-a ali kad upalim Here maps pa drive opciju non stop stoji "waiting for gps".... Skinuo sam i app Gps test.... I tu se em nista ne dešava em stalno pise" yno fix".... Neko sa istim problemom? Rešenja? Reset obican sam probao ( palim/gasim) factory reset nisam, to mi je veliki posao....

Sent from S7

Da da, bas ste vi referentan uzorak :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

A jesi li upalio GPS uopšte?(High accuracy)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ljudi jel ima /imao neko problem sa GPS-om na S7 (G930F) Exynos??? Ne nalazi mi fix.... Lokaciju mi nalazi u Google Maps preko wifi-a ali kad upalim Here maps pa drive opciju non stop stoji "waiting for gps".... Skinuo sam i app Gps test.... I tu se em nista ne dešava em stalno pise" yno fix".... Neko sa istim problemom? Rešenja? Reset obican sam probao ( palim/gasim) factory reset nisam, to mi je veliki posao....

Sent from S7
E meni je nešto leteo i bio preosetljiv na here mapama u offline modu, ali je locirao. Imaš da odradiš kalibraciju u *#0*# modu, probaj tamo vidi šta se dešava.

Pitanje: pošto je fon uzet 09.04.2016. ja bih mogao da se pozovem na "nesaobraznost " uređaja u prvih 6 meseci i da tražim nov zar ne? Tako barem zakon kaže...

tebe stiti garancija,a ne clan o materijalnim nedostacima ZOO. upravo zbog toga mozes da ističeš nesaobraznost tokom celog trajanja garantnog roka. takodje, ako telefon ima skrivene nedostatke , a ti ih ne primetis u roku od 6 meseci, to bi znacilo da nemas prava na zamenu uredjaja sto nije istina. mnogo ljudi ne zna za ovo,pa odustanu cim im vrsni poznavaoci prava akka "serviseri" u servisnom nalogu napisu da je istekao rok za isticanje saobraznosti.

moguce je ostvarivati garanciju i sa punomocjem i sa ovlascenjem, ali pod uslovom da su overeni kod notara ili u sudu.

takodje, pored podnosenje i pisanog prigovora koji treba da potpisu ovi iz servisa ili operatera,najbolje bi bilo i pripretiti tuzbom i razgovarati sa udruzenjem za zastitu potrosaca jer i oni mogu malo da ubrzaju stvar.

p.s. ,mnogo je bolje predati telefon i poslovnici operatera pa da ga oni proslede do servisa,nego direktno u servis. raylog je mnogo prost, ovako moko na osnovu naloga operater odobrava zamenu uredjaja, dok kada se preda u servis to cini proizvodjac,a samim tim je mnogo teze u sudskom postupku izaci na kraj sa proizvodjacem.

nadam se da sam nekome pomogao. Pozz

Jel ima neka app za double tap to wake up sem nova launchera?

S7 EDGE

tebe stiti garancija,a ne clan o materijalnim nedostacima ZOO. upravo zbog toga mozes da ističeš nesaobraznost tokom celog trajanja garantnog roka. takodje, ako telefon ima skrivene nedostatke , a ti ih ne primetis u roku od 6 meseci, to bi znacilo da nemas prava na zamenu uredjaja sto nije istina. mnogo ljudi ne zna za ovo,pa odustanu cim im vrsni poznavaoci prava akka "serviseri" u servisnom nalogu napisu da je istekao rok za isticanje saobraznosti.

moguce je ostvarivati garanciju i sa punomocjem i sa ovlascenjem, ali pod uslovom da su overeni kod notara ili u sudu.

takodje, pored podnosenje i pisanog prigovora koji treba da potpisu ovi iz servisa ili operatera,najbolje bi bilo i pripretiti tuzbom i razgovarati sa udruzenjem za zastitu potrosaca jer i oni mogu malo da ubrzaju stvar.

p.s. ,mnogo je bolje predati telefon i poslovnici operatera pa da ga oni proslede do servisa,nego direktno u servis. raylog je mnogo prost, ovako moko na osnovu naloga operater odobrava zamenu uredjaja, dok kada se preda u servis to cini proizvodjac,a samim tim je mnogo teze u sudskom postupku izaci na kraj sa proizvodjacem.

nadam se da sam nekome pomogao. Pozz
Ali ne piše li u tim garancijama da će uređaj biti popravljen ILI zamenjen novim u roku od 45 dana ukoliko se ne može popraviti i sl?

Da li se nekom desilo da mu youtube aplikacija "zakuca" telefon totalno da moze da mu pomogne samo power+home+vol-.. Desilo mi se do sada evo vec treci put i to iskljucivo na youtube aplikaciji..

Ne.

Danas slikao na kalisu i koje sam srece buba u punoj brzini udara direktno u socivo kamere,ono bas se culo tshhh...ali sreca preziveo. :)

Poslednja izmena:
Jel ima neka app za double tap to wake up sem nova launchera?

S7 EDGE

Ako mislis na wake to ne moze launcher da podesava vec kernel. D2T sleep ako nema launcher, na svakom koji ima gestures mozes podesiti tako sto instaliras aplikaciju Screen Off and Lock da se pokrece na double tap.

Ako mislis na wake to ne moze launcher da podesava vec kernel. D2T sleep ako nema launcher, na svakom koji ima gestures mozes podesiti tako sto instaliras aplikaciju Screen Off and Lock da se pokrece na double tap.
Treba mi samo wake up - ali ništa od toga na Samsungu

S7 EDGE

Ljudi, jel mozemo mi iz Srb da se registrujemo da pravimo teme? Ovi kinezi nisu normalni sa ovim šarenišem i kičom od tema... Bukvalno skoro da nema šta da se instalira.... I ovo što ima "Minimal" tema, dosta su nedopravljene.... Još sad sa ovom novom galerijom, koju god tamnu temu da stavim, slova naziva foldera su isto crna kao i pozadina,užas.... Na celom theme store-u, 2-3 teme plafon koje su mi OK

Sent from S7

Da li se nekom desilo da mu youtube aplikacija "zakuca" telefon totalno da moze da mu pomogne samo power+home+vol-.. Desilo mi se do sada evo vec treci put i to iskljucivo na youtube aplikaciji..

Мени се десило пар пута, само у другим аплимација.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ljudi, jel mozemo mi iz Srb da se registrujemo da pravimo teme? Ovi kinezi nisu normalni sa ovim šarenišem i kičom od tema... Bukvalno skoro da nema šta da se instalira.... I ovo što ima "Minimal" tema, dosta su nedopravljene.... Još sad sa ovom novom galerijom, koju god tamnu temu da stavim, slova naziva foldera su isto crna kao i pozadina,užas.... Na celom theme store-u, 2-3 teme plafon koje su mi OK

Sent from S7
Apsolutno se slazem.
3,4 teme vrtim od S6 do danas..

S7 edge

Mozete li da podelite te 2-3 dobre, nemam snage da probam svaku?:)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mozete li da podelite te 2-3 dobre, nemam snage da probam svaku?:)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja volim ove darker teme.
I od kako sam kupio tel koristim Material Dark najvise. A sada probao malo i Material_black .

Moj izbor je Dark Mint.
Probaću pronaći i ove koje ste spomenuli.

[MINU] Material Black valja, obična Material Black je bezveze, jer ima više svetlih nego black elemenata.
Material Black je vrlo slična ovoj mojoj Material Mint, samo Mint ima par tirkizno-zelenih momenata, pa je malo lepša.

Btw, baš su Kinezi.

Obessed...

908846581f42ed31404ec26b1488355d.jpg

Nazad
Vrh Dno