Ima lik iz Sente.. Kum moj je kupio S7 edge za 540 e sa 1god garancije i potvrdom o kupovini u određenoj radnji u Mađarskoj.Jel imate neku preporuku drugari za nekog prodavca koji donosi iz madjarske na kp? Moze link na pp ako je zabranjeno ovde, planiram da uzmem a ne daje mi se bas 80.000 uz paket prenesi bubreg![]()
Znam coveka-das njemu telefon i on ga odneseDas 100e vise za god dana manje garancije i moras u Madjarsku da nosis u sl reklamacije
Takođe.Znam coveka-das njemu telefon i on ga odnese
S7 EDGE
Das 100e vise za god dana manje garancije i moras u Madjarsku da nosis u sl reklamacije
Servis mobilnih telefona u Sarajevskoj 40 da ne spominjem ime. 577€ 2 god. garancije. Meni su odmah zamenili felefon. Bio problem sa baterijomJel imate neku preporuku drugari za nekog prodavca koji donosi iz madjarske na kp? Moze link na pp ako je zabranjeno ovde, planiram da uzmem a ne daje mi se bas 80.000 uz paket prenesi bubreg![]()
Hoće li posle reći koji je bio koji?iPhone 7 vs iPhone 6s, Galaxy S7 edge, LG G5 blind camera comparison: vote here
http://www.phonearena.com/news/iPho...-G5-blind-camera-comparison-vote-here_id85822
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari