Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Jel imate neku preporuku drugari za nekog prodavca koji donosi iz madjarske na kp? Moze link na pp ako je zabranjeno ovde, planiram da uzmem a ne daje mi se bas 80.000 uz paket prenesi bubreg :(

Oni su malo u autu sa cenama, bolje gledaj na ms neki kupljen od operatera, uglavnom traže manje a imaš i domaću garanciju od 2 godine

Sent from Nexus 6P

Bio skoro jedan ovde na oglasima ,mts garancija nov 450e

Jel imate neku preporuku drugari za nekog prodavca koji donosi iz madjarske na kp? Moze link na pp ako je zabranjeno ovde, planiram da uzmem a ne daje mi se bas 80.000 uz paket prenesi bubreg :(
Ima lik iz Sente.. Kum moj je kupio S7 edge za 540 e sa 1god garancije i potvrdom o kupovini u određenoj radnji u Mađarskoj.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Das 100e vise za god dana manje garancije i moras u Madjarsku da nosis u sl reklamacije

Ja sam pisao o ceni s7 ne s7e. *** kada nisu razdvojene teme :)

Das 100e vise za god dana manje garancije i moras u Madjarsku da nosis u sl reklamacije

Ali taj fon moze sutra da kupi, ovi na oglasu moze da ceka i mesec dana za tu cenu.

Onda su tu cene jer s7 32GB na kp je od 470-500. Jeste ovaj sto je rekao za 450 povoljniji ali pitanje je kada ce takav ponovo naleteti.

Poslednja izmena:
Momak je svaki dan u Segedinu i može kad hoćeš da ti donese telefon

S7 EDGE

Ako si mislio na mene pod oglasi sam mislio te sa operatera, jer ovi preprodavci bar samsunge imaj uvek na stanju.

Pa uglavnom koliko vidim cena je oko 500 eura sto mi nije problem da dam, samo da ne naletim na neki falsifikat ili slicno.. Na sta treba obracati paznju uglavnom? Ako je imei dobar jel to to ili ima jos nesto?

Trazi neotpakovan, a i niko se od tih poznatih prodavaca nece zezati da ti uvaljuje kopije.

Servis mobilnih telefona u Sarajevskoj 40 da ne spominjem ime. 577€ 2 god. garancije. Meni su odmah zamenili felefon. Bio problem sa baterijom

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ako moze neko da baci samo par linkova posto stvarno nemam predstavu ko je proveren a ko ne, ima ih dosta sa pozitivnim ocenama, doduse ne u velikom broju ali svakako..

Ljudi treba mi pomoć, na s7 edge, sve stock, nije padao, nije potapan u vodu i sl. mi se odjednom pojavila zelena crta sa desne strane telefona kao probijanje edge ekrana. Šta to može biti? Stoji stalno pomalo smeta ali telefon radi normalno. Neki bag, servis odmah ili...? Tel. uzet preko operatera normalno pošto imam veliki paket.
14317143b0d94cb216c9cc3e299cb989.jpg
67c7e1f8a7aabc7674f1ee2bd348b911.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako ukucas u gugl videces da su te zelene i pink linije cest problem na samsung amoled ekranima. Reklamiraj ga, kada vec imas garanciju.

Сервис, одмах.

Pitanje: pošto je fon uzet 09.04.2016. ja bih mogao da se pozovem na "nesaobraznost " uređaja u prvih 6 meseci i da tražim nov zar ne? Tako barem zakon kaže...

Naravno, imaš pravo na zamenu samo im to naglasi i ne potpisuj da si saglasan da se popravi

Tako sam i mislio.

Stvar je u tome što je danas zelena linija sa slike nestala. Meni miriše da display crkava, ali mogu da me *****avaju da ne postoji nesaobraznost...

Poslednja izmena:
Aj pa javi kako si prosao, bas me zanima. Nadam se da je garancija na tvoje ime ili da imas punomoc!

Ma fon je na moj ugovor, imam veliki paket, tada mi je bila dobra ponuda pa sam ga uzeo.

Odnesi ga, ta linija ce ti se ponovo pojaviti

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno