Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

vidi se u potpisu Tapatalk-a da je portovan sa Note 7 hahahaha

;)

Послато са SM-N930F

Ја неке три недеље користим супермена. Заиста је одличан. Мало ме је батерија зезала, ал нисам имао времена да се петљам с тим. Окинуо сам прекјуче 1.14, имао сам јутрос један рестарт, не знам шта му би. Све остало је супер. Тел ради као луд. Највише од свега ми се свиђа стерео звук :) Ево имам неких 44 сата од последњег пуњења, 4.5 сата ЅОТ, и још 30% батерије. Данас цео дан 3г, јуче WiFi. Све у свему није лоше.
Si stavljao i novi "pbaf" butloader?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ставио сам онај из линка који је оставио. Ја имам edge, па је ознака мало другачија ако се не варам.

Krenule glasine o S8 :)

http://m.pocketnow.com/2016/09/26/s...tm_source=plus.google.com&utm_campaign=buffer

galaxy-s8-specs-whopper.jpg

Sent from my D6503

Posle zestokog failovanja sa N7 sve je moguce ;)

Sent from my D6503

Inače taj Kinez kjuma retko gresi ,ali ova baterija je stvarno nerealna.

Nije nerealna s tehničke strane. Više je nerealno 30MP.

Zar nisu rekli da će koristiti Exynos chipset u S8-ici

Čini mi se da je na nivou spekulacija kao i ovo.

Imaju vec S7 Active sa 4000 mAh ali je fon malo siri a deblji (9.9mm) od obicnog S7 (7.9mm).

Mozda ce 5.5" displ. Egde imati 4k mAh a manji 5.1" 3400 mAh, takvo povecanje u odnosu na sedmice mi deluje realnije :)

Sent from my D6503

Daj samo da vidim na šta će da liči taj 4k amoled displej :) ludaci ...

4k pentile amoled = 2k RGB IPS :d

Preterivanje za "obicnu" upotrebu, realnost zbog jbnog VR-a.

Po prikazu meni su i S6/E amoledi vrh, tu su modovi i odlicna kalibracija pa ne znam koliko imaju mesta za unapredjenje (mozda ublazen burn in?) tako da ce to u sustini biti S7 amoledi sa 4k.

Mada me ne bi cudilo da 4k rez. ostave za Note 8.

Sent from my D6503

Nece još biti ublazenog burn in -a. To tek od ove godine guraju u najskuplje svoje televizore ,cenim da taj displej dolazi tek na s9.
Ma ja verujem u 4k ,ali mislim da će na 4k raditi samo kada se prikači na daydream mod. U normalnoj upotreba će da ga spusti na 2k.

Ne verujem da će igre da rade 4K. Sam UI nema zašto ne bi. Android sada podržava nativno tu rezoluciju. Sony kad je izbacio Z5 Premium je morao da ide zaobilaznom putanjom jer nije bilo podrške i slabiji SoC.

Imam problem sa blokiranjem telefona,pisao sam o tome u predhodnim postovima. To se desavalo i na julskom i na avgustovskom apdejtu. Odneo sam ga u sevisu i oni me ubedjuju da je do softvera i da treba flešovanje telefon. Skeptican sam

Послато са C6903 уз помоћ Тапатока
Dobio drugi telefon[emoji106]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

E da, Note 7 ima mogucnost promene rezolucije.

Ja bih (u teoriji) S8 5.1" 4k amoled koristio u 1080p modu, 5.5" S8/E ajd' u 2k (jbni pentile raspored) :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Druga je priča za low end i flagshipove. Mislim da im se ne isplati da guraju velike baterije u najskuplje modele ,mada fiasko sa note7 može da utiče na odluke vezane za s8. Sve je moguće u ovom trenutku:)

Što da ne? Pa kinezi odavno u telefon dimenzija S7 koji košta 100€ ubacuju 4100mAh, što ne bi i Samsung mogao isto u svoj flagšip? Pitanje je samo da li hoce to da urade, a ne da li mogu.
Kinezi stavljaju 4000mAh baterije, da li je moguće?

Kinezi stavljaju 4000mAh baterije, da li je moguće?
Ne pričam o onim kung fu kinezima, nego o Xiaomi Redmi 3 koji ima pravih 4100mAh i koji drži bez problema dva do tri dana. Ako Samsung reši, može da ugura to jer sigurno imaju više resursa od dotičnih a i nekako moraju da isprave promašaj sa baterijama na Note 7, što reče fkloznica. Koji bi bolji način za to bio od baterije koja pi*a po konkurenciji u S8?

Druže poznato mi je za Xiaomi.
Ironiju sam upotrebio zato što nigde nisam napisao da je nemoguće tehnički već da nema ništa od toga (iz poznatih razloga).
A ti si na to počeo objašnjavati da je itekako moguće zato što kinezi stavljaju velike baterije (kao da svi ne znaju za to).

Iskreno, evo prvog me nece naterati da menjam s7 osim ukoliko ne urade nesto bas radikalno sa baterijom na novom s8 (minimum 3600mah na osnovnom tj manjem modelu).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno