Si stavljao i novi "pbaf" butloader?Ја неке три недеље користим супермена. Заиста је одличан. Мало ме је батерија зезала, ал нисам имао времена да се петљам с тим. Окинуо сам прекјуче 1.14, имао сам јутрос један рестарт, не знам шта му би. Све остало је супер. Тел ради као луд. Највише од свега ми се свиђа стерео звукЕво имам неких 44 сата од последњег пуњења, 4.5 сата ЅОТ, и још 30% батерије. Данас цео дан 3г, јуче WiFi. Све у свему није лоше.
Dobio drugi telefon[emoji106]Imam problem sa blokiranjem telefona,pisao sam o tome u predhodnim postovima. To se desavalo i na julskom i na avgustovskom apdejtu. Odneo sam ga u sevisu i oni me ubedjuju da je do softvera i da treba flešovanje telefon. Skeptican sam
Послато са C6903 уз помоћ Тапатока
4200 mAh... kako da ne.
Za 4K ekran potaman, ali ništa od te baterije.
Kinezi stavljaju 4000mAh baterije, da li je moguće?Što da ne? Pa kinezi odavno u telefon dimenzija S7 koji košta 100€ ubacuju 4100mAh, što ne bi i Samsung mogao isto u svoj flagšip? Pitanje je samo da li hoce to da urade, a ne da li mogu.
Ne pričam o onim kung fu kinezima, nego o Xiaomi Redmi 3 koji ima pravih 4100mAh i koji drži bez problema dva do tri dana. Ako Samsung reši, može da ugura to jer sigurno imaju više resursa od dotičnih a i nekako moraju da isprave promašaj sa baterijama na Note 7, što reče fkloznica. Koji bi bolji način za to bio od baterije koja pi*a po konkurenciji u S8?Kinezi stavljaju 4000mAh baterije, da li je moguće?
+1Što da ne? Pa kinezi odavno u telefon dimenzija S7 koji košta 100€ ubacuju 4100mAh, što ne bi i Samsung mogao isto u svoj flagšip? Pitanje je samo da li hoce to da urade, a ne da li mogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari