Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Da to i mene buni.Ne mogu da napravim screenshot na AOD. Ekran izlega kao da nije amoled, a to se najvise primeti u mraku, nije totalno crna boja , a sat je onako neke krem boje, Iako mi je u AOD settings ukljuceno no background. Mogu da zivim i bez AOD, nego vise me brine to grejanje iznad ekrana onaj deo gde je zvucnik,prednja kamera i senzor.
Taj deo se greje samo kada je upaljen displej, na primer kada razgovaram i kada je ugasen displej normalne je temperature.

Poslednja izmena:
Ne mogu, to se primećuje kada je totalni mrak, pokušao sam da stavim zenin s7egde pored i da slikam u kupatilu u mraku, ali je slika očajna, ne može se zaključiti ništa iz slike. Njen ekran je totalno crn i vide se samo brojevi na satu, kod mene se vidi displej jer nije totalno crn.

Ajd sve to, nego što odgovara na sva pitanja :)

Još uvek nisam siguran da li da rootujem moj S7, a svrbi me jer imam i LG G2 koji je rootovan i poprilično customized. Nego, ako se odlučim da odradim root i flešujem Superman Rom koji Csc da stavim? Moj telefon je po defaultu DBT (nemačko tržište), a pošto živim u Srbiji, nisam siguran da li bi trebalo neki drugi Csc staviti, neki koji je (kao) prilagođen našim mrežama. Btw, ja sam na Vip.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Potpuno je nebitno, ja ostavim ono što dođe uz ROM. Jednom je bio neki italijanski, ne znam šta je sada.

Potpuno je nebitno, ja ostavim ono što dođe uz ROM. Jednom je bio neki italijanski, ne znam šta je sada.
OK. Pošto pratim na xda superman rom, u par navrata sam pročitao da nekima ne radi ovo ili ono tipa S Health itd, i uglavnom su kao odgovor od autora dobijali da je to do Csc, I nakon što su promenili, proradio je.

Nisam imao problema sa S-health aplikacijom a nikad nisam sam menjao CSC sam.

Ajd sve to, nego što odgovara na sva pitanja :)
Da, dobar je malac skroz! Tacno cu da mu pustim donaciju od par dolara ovih dana na ppal!

Sto se csc tice meni je sa 1.13.1 dosao neki francuski ali sve radi bez problema pa nisam hteo uopste da se cimam i menjam bilo sta.

Ljudi da li je neko primetio razliku u toplini boja između primeraka?
Poredim 2 edge-a, na jednom su malo toplije boje (bela je žućkastija), na drugom hladnije (bela je plavlja). Verzija softvera i podešavanja su identična. Jedan kupljen u Vip-u, drugi na KP, sudeći prema početnom jeziku i par aplikacija, namenjen italijanskom tržištu.

To je sasvim normalno. Evo i Erika je juce komentarisala za iphone 7 plus isti slucaj.

Super :) Pustio je lik pre dve večeri na svoj telegram kanal link za 1.14. Ja sam još uvek na 1.12, tada sam uradio clean instal, ne da mi se još jednom kad će za koji mesec Nugat :D

Ma i ja se sve nesto razmisljam da li da radim, obzirom da sam na 1.13.1 i sve super fercera. Mada ja mogu i dirty flash samo da odradim preko ota updatera ali je znam koliko je to pametno uopste!?!

@Stojan993 vidim da pojedini u tom slucaju gube aplikacije, moraju da rade clean istall i sl pa me iskreno i mrzi da rizikujem toliko obzirom da i ovako fino radi.

Sam developer je rekao da može dirty bez razmišljanja :)

Ok da znam. Hvala puno za info

Ја неке три недеље користим супермена. Заиста је одличан. Мало ме је батерија зезала, ал нисам имао времена да се петљам с тим. Окинуо сам прекјуче 1.14, имао сам јутрос један рестарт, не знам шта му би. Све остало је супер. Тел ради као луд. Највише од свега ми се свиђа стерео звук :) Ево имам неких 44 сата од последњег пуњења, 4.5 сата ЅОТ, и још 30% батерије. Данас цео дан 3г, јуче WiFi. Све у свему није лоше.

Ja sam danas ubacio neki portovan rom od Note 7.Videcu kako ce se pokazati.

Послато са SM-N930F

Vrh Dno