Raspali PS...
![]()
Jel ima nešto slično/bolje od Evernote-a a da može na 3-4 uređaja da se sinhronizuje(da nema pretplatu, sama app može paid)?
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Pa stabilna je i v53. Ne razumem razloge za frustraciju, kao da ova verzija donosi ne znam kakav boljitak.
Nervira me fizičko home dugme, stotinjak puta u toku jednog dana ne želim da ga pritiskam.
Namestio po uputstvu sa prvog linka, period prilagodjavanja bukvalno nepostojeći, prirodna i mnogo brža/komfornija zamena za home key a fizički taster ostaje u funkciji za sve ostalo.
Meni je ovo prvo rešenje potaman, drugi link je korišćenje fingerprint senzora kao touch home button.
https://www.youtube.com/watch?v=6_IDXEPNyhM
https://www.youtube.com/watch?v=HrewMICU1QI
Ajde otvori temu za plejere, ili se nakaci na onu V4A, pa javi rezultate kad testiras?
Ja sam ranije koristio(LLX) ali mi je nešto bagovao(konkretno, na MM je znao da se pokoči skroz) pa sam prešao na Nova launcher. Inače mi je bio super, brdo podešavanja, brz. Ne znam sad kako radi...Jel iko koristi Lightnin launcher?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Piše 600 do giga600 giga slobodno?!
Реално, џабе се прави паметан...Piše 600 do gigaLogično je da se misli 600 MB do 1 GB
![]()
Izbriši na fejsu odobrenje za Spotify pa ces moci da se logujes...Moze li neko da mi kaze zasto ni na jednom Spotify modu ne radi sign in ali ni sign up opcija?!Probao sam da se sign in preko Fb nece, a nece ni da napravi novi nalog...
Sent from HLTE running RR 5.7.3
Daj link od tog drafta da probam. Ja koristim simplenote, al kao da mi fali nesto, al ne znam sta.[emoji4]Davno sam koristio SimpleNote, ali odustao jer nisam mogao da imam i lokalni keš fajlova koji bi se sinhronizovali i preko Dropboxa.
Trenutno koristim Draft, koji sinhronizuje txt i md fajlove na Dropboxa.
Jedino što ne volim što lik više izgleda ne razvija app...ili nema šta da doda![]()
Bio sam zaboravio da treba VPN radi sad.HvalaMora VPN za prvi put samo, posle će raditi normalno.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari