Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo ovde. Swipe to open.

8ff4bca34c977a6990ed5684bdc5249c.jpg

Nexus 5X via Tapatalk

Jel iko koristi Lightnin launcher?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Od tih alternativa za Novu :D (posto se podrazumeva da se stock ne koristi) meni je najbolji bio Arrow Launcher (by M$)

Ajde otvori temu za plejere, ili se nakaci na onu V4A, pa javi rezultate kad testiras?

Nema veze sa verzijom androida, nego izgleda ce pustiti kada bude stable ili sta vec :-D
Ja sam na 6.0.1 stock rom.

Pa stabilna je i v53. Ne razumem razloge za frustraciju, kao da ova verzija donosi ne znam kakav boljitak.

Realno.. kada budu sredili gutanje rama dok se koristi chrome onda može da se kuka za novom verzijom :)

3Gb rama pa ni taj Chrome nije veci problem :)

Sent from my D6503 using Tapatalk

Davno sam koristio SimpleNote, ali odustao jer nisam mogao da imam i lokalni keš fajlova koji bi se sinhronizovali i preko Dropboxa.

Trenutno koristim Draft, koji sinhronizuje txt i md fajlove na Dropboxa.

Jedino što ne volim što lik više izgleda ne razvija app...ili nema šta da doda :)

Pa stabilna je i v53. Ne razumem razloge za frustraciju, kao da ova verzija donosi ne znam kakav boljitak.

Ne zalim se na Chrome kao app, radi super i v52 kao i sve ranije verzije, nego zasto jos uvek PS mi ne daje poslednju verziju v53 nego je ostalo na v52.... cemu sluzi onda PS, da nekome da noviju verziju nekome ne? apk mirror kao da je sam Google napravio, posto nikako da srede taj problem sa PS.
I izaslo je vise verzija V53 Chrom-a -> Chrome 53.0.2785.97 , 53.0.2785.121, 53.0.2785.124 ... od 12 septembra pa do sada...

Dva rešenja za one kojima je nepraktično fizičko home dugme kod Samsunga.

Nervira me fizičko home dugme, stotinjak puta u toku jednog dana ne želim da ga pritiskam.
Namestio po uputstvu sa prvog linka, period prilagodjavanja bukvalno nepostojeći, prirodna i mnogo brža/komfornija zamena za home key a fizički taster ostaje u funkciji za sve ostalo.
Meni je ovo prvo rešenje potaman, drugi link je korišćenje fingerprint senzora kao touch home button.

https://www.youtube.com/watch?v=6_IDXEPNyhM
https://www.youtube.com/watch?v=HrewMICU1QI

Jel iko koristi Lightnin launcher?

Ja sam ranije koristio(LLX) ali mi je nešto bagovao(konkretno, na MM je znao da se pokoči skroz) pa sam prešao na Nova launcher. Inače mi je bio super, brdo podešavanja, brz. Ne znam sad kako radi...

Viber promenio malo nijansu i UI, sad mogu da ga svarim koliko toliko :beat:

Primetio sam samo novu nijansu, šta se još promenilo osim uslova korišćenja, videh da je i to novo.

Мени је сад доста лепши дизајн а и сама боја..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

pre nekih 2 meseca sam uzeo Anker USB-C kabal preko Amazona...probao ga na CheckR i prosao je.
https://www.amazon.de/Anker-PowerLi...7_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=Q9RET8PY361YXQFXWTMW

Danas mi stigne isto od Ankera ova 2 mala adaptera
https://www.amazon.de/dp/B01AHKYIRS/ref=sr_ph?ie=UTF8&qid=1474309321&sr=1&keywords=anker
Proverim ih kad ono ne prolazi ni jedan CheckR.

Uzmem onaj isti kabal koji sam kupio pre 2 meseca i koji je tada prosao(cisto da proverim )...kad sad ni on ne porolazi.

Jel zna neko o cemu se radi?

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi kaze zasto ni na jednom Spotify modu ne radi sign in ali ni sign up opcija?!Probao sam da se sign in preko Fb nece, a nece ni da napravi novi nalog...

Sent from HLTE running RR 5.7.3

Moze li neko da mi kaze zasto ni na jednom Spotify modu ne radi sign in ali ni sign up opcija?!Probao sam da se sign in preko Fb nece, a nece ni da napravi novi nalog...

Sent from HLTE running RR 5.7.3
Izbriši na fejsu odobrenje za Spotify pa ces moci da se logujes...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Mora VPN za prvi put samo, posle će raditi normalno.

Davno sam koristio SimpleNote, ali odustao jer nisam mogao da imam i lokalni keš fajlova koji bi se sinhronizovali i preko Dropboxa.

Trenutno koristim Draft, koji sinhronizuje txt i md fajlove na Dropboxa.

Jedino što ne volim što lik više izgleda ne razvija app...ili nema šta da doda :)
Daj link od tog drafta da probam. Ja koristim simplenote, al kao da mi fali nesto, al ne znam sta.[emoji4]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno