Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jedno pitanje,ćerka ima neki stari Alcatel One Touch 5335D...i danas počeo non stop da se nudi neki kao Test za telefon...ima neko ideju gde se to gasi...
0675647ac3355e896089d27c08695005.jpg

Zasto mi (Kingoroot) Superuser data zauzimaju 600MB?!

Poslednja izmena:
Što držiš još to? Flesnes supersu iz recovery i King obrises

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ma obrisao sam King root odavno, ali ne znam koji bih SU stavio, sad kad su Kinezi preuzeli onaj najpopularniji.

Radi isto kao i onaj ranije. Ni lošije ni bolje. Nista se nije menjalo za sada. Jos uvek je safe. Flesnes stariji I nemoj raditi update

Ја...Јутуб апликација је распад

КупиЈо сам тапаток!
I ja sam ga obriso, kad god pogledam potrošnju baterije, youtube app uvek u vrhu, koristio ili ne.

Radi isto kao i onaj ranije. Ni lošije ni bolje. Nista se nije menjalo za sada. Jos uvek je safe. Flesnes stariji I nemoj raditi update

Prvo treba da ubacim taj SU, pa onda deinstaliram Kingo SU, inace moram ponovo da rutujem?

Ako je rutovan ne moras opet. Prvo flesnes su pa onda odinstaliras kingo. Tada ćeš moći i iz nekog fm da obrises kingo ako se bude bunio

I ja sam ga obriso, kad god pogledam potrošnju baterije, youtube app uvek u vrhu, koristio ili ne.
Baš čudno... Ja kad je ne koristim ne vidim je u potrošačima, a kad je koristim naravno da se vidi...

M2 Note

Pa šta bi yt app radila u pozadini, prvi put čujem za tako nešto.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ni kod mene ne radi, ako je ne koristim nema je u potrošačima, oduvek je tako bilo.

Nekoliko dana u nazad pokušavam da sredim neki android tablet i polako počinjem da gubim živce, pa molim za pomoć. Android je verzija 4.0.4, Google play services je verzija 9.6.83, a Google Play store 6.9.15. Problem je što tablet neće da apdejtuje Google aplikacije (Maps, Gmail, ....) na poslednju verziju. Probao sam i delete cash/data na Google Play services i Google Play Store. Na Google play na računaru u My apps stoje poslednje verzije aplikacija, a na tablet sam ulogovan sa istim google nalogom kao na tabletu. Molim za pomoć!

Skini ručno zadnju verziju sa apk mirror sajta pa instaliraj.

Na šta tačno misliš da skinem? Izvini, slab sam sa Androidom ... Hteo bih da namestim da se aplikacije automatski updateuju.

Odeš na sajt apk mirror i tamo skineš aplikacije koje hoćeš i ručno ih instaliraš i imaćeš poslednju verziju koja će se apdejtovati preko play store-a kada bude trebalo.

Jel ima nešto slično/bolje od Evernote-a a da može na 3-4 uređaja da se sinhronizuje(da nema pretplatu, sama app može paid)?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Ja sam ga zamenio sa keep, vrsi mi posao

Sent from my Nexus 5X

И ја, keep ми је одличан, има и за комп и где год сам улогован ту су ми ствари..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Onenote je slicniji evernote,ima za desktop,web i sve dzaba.

neznam u koju rubriku da se denem ? problem mi je android 4.1.2 na samsung 3 mini. kad udjem u azuriranje izbaci mi da je telefon modifikovan i da nemogu azurirati. posto se nerazumem mnogo, molim da mi neko odgovori, sta da radim, tj. ako ima znalac dobrovoljac, nek mi se javi. platicu !

dobro, ako neznate, posaljite mi adresu nekog ko se razume, moze servis, bilo sta, kao sto rekoh, placam !

E sada,da obrazlozim zasto sam pitao za neki cleaner.
Na LG G3,2GB verzija,cesto se desava da imam samo 50ak mb slobodne memorije.
Kad obrisem sve aplikacije iz multitasking-a.i dalje mi pise da imam malo slobodne memorije.
Ram ne moze da sredi sama stock aplikacija ispod 3 sata,koliko je ponudjeno.
Na S5,drugom telefonu koji imam,automatski cim obrisem app iz multitaskinga,on obori ram i dobijem od 600 do giga slodobne ram memorije.
600 giga slobodno?! Eh, sta ti je Samsung! :d

Nego, iscitaj malo, kesiranje aplikacija je prednost, a ne mana. Unused ram is wasted ram
Nekoliko dana u nazad pokušavam da sredim neki android tablet i polako počinjem da gubim živce, pa molim za pomoć. Android je verzija 4.0.4, Google play services je verzija 9.6.83, a Google Play store 6.9.15. Problem je što tablet neće da apdejtuje Google aplikacije (Maps, Gmail, ....) na poslednju verziju. Probao sam i delete cash/data na Google Play services i Google Play Store. Na Google play na računaru u My apps stoje poslednje verzije aplikacija, a na tablet sam ulogovan sa istim google nalogom kao na tabletu. Molim za pomoć!

GPS na apk mirror za istu verziju postoji u ~23 pod-verzije, zavisno od verzije Androida, DPI, procesora... Mozda si tu nesto zabrljao

Samsung najboljŠi, uvek najviše slobodne memorije :)

Po defaultu kad se enkriptuje npr fajl bla.txt, on samo napravi dodatni fajl bla.txt.sec koji je zasticen. Onaj prvi bla.txt ostaje nezasticen.
Ima opcija 'remove source file', pri kojoj ostaje samo ovaj .sec fajl, originalni se brise. Tako bi trebalo da je po defaultu, ne znam cemu ono iznad.
Takodje, fajl je moguce izbrisati bez sifre.

Jesi li siguran da nove verzije tih aplikacija podržavaju 4.0.4? Najpre mislim da verovatno traže najmanje 4.1 ako ne i vise, tako da se tvoje verzije Google aplikacija apdejtuju na poslednju verziju koje podržavaju tvoju verziju Androida...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno