I ja sam ga obriso, kad god pogledam potrošnju baterije, youtube app uvek u vrhu, koristio ili ne.Ја...Јутуб апликација је распад
КупиЈо сам тапаток!
Radi isto kao i onaj ranije. Ni lošije ni bolje. Nista se nije menjalo za sada. Jos uvek je safe. Flesnes stariji I nemoj raditi update
Sent from my D6503 using Tapatalk
Baš čudno... Ja kad je ne koristim ne vidim je u potrošačima, a kad je koristim naravno da se vidi...I ja sam ga obriso, kad god pogledam potrošnju baterije, youtube app uvek u vrhu, koristio ili ne.
neznam u koju rubriku da se denem ? problem mi je android 4.1.2 na samsung 3 mini. kad udjem u azuriranje izbaci mi da je telefon modifikovan i da nemogu azurirati. posto se nerazumem mnogo, molim da mi neko odgovori, sta da radim, tj. ako ima znalac dobrovoljac, nek mi se javi. platicu !
600 giga slobodno?! Eh, sta ti je Samsung! :dE sada,da obrazlozim zasto sam pitao za neki cleaner.
Na LG G3,2GB verzija,cesto se desava da imam samo 50ak mb slobodne memorije.
Kad obrisem sve aplikacije iz multitasking-a.i dalje mi pise da imam malo slobodne memorije.
Ram ne moze da sredi sama stock aplikacija ispod 3 sata,koliko je ponudjeno.
Na S5,drugom telefonu koji imam,automatski cim obrisem app iz multitaskinga,on obori ram i dobijem od 600 do giga slodobne ram memorije.
Nekoliko dana u nazad pokušavam da sredim neki android tablet i polako počinjem da gubim živce, pa molim za pomoć. Android je verzija 4.0.4, Google play services je verzija 9.6.83, a Google Play store 6.9.15. Problem je što tablet neće da apdejtuje Google aplikacije (Maps, Gmail, ....) na poslednju verziju. Probao sam i delete cash/data na Google Play services i Google Play Store. Na Google play na računaru u My apps stoje poslednje verzije aplikacija, a na tablet sam ulogovan sa istim google nalogom kao na tabletu. Molim za pomoć!
dobro, ako neznate, posaljite mi adresu nekog ko se razume, moze servis, bilo sta, kao sto rekoh, placam !
Jesi li siguran da nove verzije tih aplikacija podržavaju 4.0.4? Najpre mislim da verovatno traže najmanje 4.1 ako ne i vise, tako da se tvoje verzije Google aplikacija apdejtuju na poslednju verziju koje podržavaju tvoju verziju Androida...Nekoliko dana u nazad pokušavam da sredim neki android tablet i polako počinjem da gubim živce, pa molim za pomoć. Android je verzija 4.0.4, Google play services je verzija 9.6.83, a Google Play store 6.9.15. Problem je što tablet neće da apdejtuje Google aplikacije (Maps, Gmail, ....) na poslednju verziju. Probao sam i delete cash/data na Google Play services i Google Play Store. Na Google play na računaru u My apps stoje poslednje verzije aplikacija, a na tablet sam ulogovan sa istim google nalogom kao na tabletu. Molim za pomoć!
Ja imam betu 3 ali kako da ukljucim novi pixel launcher?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari