Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Uf odlicno izgleda ova nova

76e306eac2b363c3403b351e31aa2590.jpg

i za wallpapere je apdejtivano za N, sada rade bez problema

657116f6ba3cb06d69c809ae20fce5fb.jpg

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Darkmatter vintage, super je paket ima milion ikonica

Sent from my Nexus 5X

Nova metoda zaključavanja "Timeout" screen lock u Nova Launcher-u, meni radi čudno.. Prvo brightness ode na 100% (što je vrlo čudno), pa tek posle par sekundi zatamni, pa off. - Koristio sam jednu app do skoro, koja koristi istu metodu, ali ona posle double-tap smanji brightness na 0%, i ugasi ekran.

Poslednja izmena:
Је л можете да додате виџете на задњој Нова бети? Мени неће.

Послато са Нексус 5х уз помоћ Тапатока

Не ради за неке апликације, нпр. гугл фитнес, мој теленор...

Послато са Нексус 5х уз помоћ Тапатока

Na androidu 6 radi,telep hvala za ikone kupljeno.

x-600

Poslednja izmena:
Nova metoda zaključavanja "Timeout" screen lock u Nova Launcher-u, meni radi čudno.. Prvo brightness ode na 100% (što je vrlo čudno), pa tek posle par sekundi zatamni, pa off. - Koristio sam jednu app do skoro, koja koristi istu metodu, ali ona posle double-tap smanji brightness na 0%, i ugasi ekran.
Gde ima ta opcija Timeout?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Meni action fenomenalan, naravno sa pro feature-ima. Smorila me nova koristio sam je godinama :D za wallpapere sta koristite? Jel ima nesto bolje od backdrops-a?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kako se zvala ta double tap+ timeout app?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da li vredi instalirati Clean Booster i tog tipa app ?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Gde ima ta opcija Timeout?

Namesti u ovoj poslednjoj beta novi, double-tap da ti bude screen off u gestures. Kada budeš tapnuo 2x na home screen-u ponudiće ti automatski novu opciju, i staru koja ne funkcioniše ako nema root.
Kako se zvala ta double tap+ timeout app?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iglint.android.screenlockpro

Meni je tako podešeno oduvek, ali mi ništa ne nudi i odmah zaključava.

Gde ima ovaj update? Jel treba negde da se čekira beta?

Ovo sam našao u podešavanjima ali ne vidim razliku.
2b916bd86ded59350475925fcd4bbe27.jpg

Baguje i meni, kad izadjem iz drawera nestane sve sa home screena, a u draweru me zeza sa transparencijom. Ali, dobro beta je beta. Imam utisak da brze radi nego prethodna verzija.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Kako su uništili CloudMagic, ne mogu da verujem... Odavno neprijatne iznenađenje nisam doživeo.

Što strider, ja sam ga skoro pronašao, deluje mi najbolji od svih koje sam probao. Samo ne mogu da namestim da foldere koje imam(namestio sam rules da automatski prosleđuje mailove u određene foldere) prikazuje sve vreme levo da ne moram da prevučem prstom da se pojave. Ne znam da li to može?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Probaj sd maid.

E sada,da obrazlozim zasto sam pitao za neki cleaner.
Na LG G3,2GB verzija,cesto se desava da imam samo 50ak mb slobodne memorije.
Kad obrisem sve aplikacije iz multitasking-a.i dalje mi pise da imam malo slobodne memorije.
Ram ne moze da sredi sama stock aplikacija ispod 3 sata,koliko je ponudjeno.
Na S5,drugom telefonu koji imam,automatski cim obrisem app iz multitaskinga,on obori ram i dobijem od 600 do giga slodobne ram memorije.

Ne znam šta sve imaš instalirano, ja na m4 aqua od 2gb, gotovo uvek mi je slobodno skoro ceo gigabajt...

A za šta vam treba toliko slobodnog rama?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Vrh Dno