Ok, postujem misljenje ali na osnovu kraceg direktnog poredjenja (sa 2 para kvalitetnih slusalica) nisam cuo nikakvu razliku izmedju ta dva plejera.Mislim što se kvaliteta tiče. Ne mislim da je tiši
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ове врсте, да.Prvi put cujes da neka "narodna" verzija aplikacije pravi problem bilo koje vrste?
Sent from my D6503
Pa ako covek kaze da je cuo nekakvo pistanje u dokazano odlicnom plejeru (DSP)..to je znak da nesto nije bilo kako treba.Ове врсте, да.
Још нисам чуо да народна верзија исте апликације прави слике лошијег квалитета или репродукује неквалитетнији звук.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Kad vec postoji zasebna tema za v.prognoze itd mozda je mogla da se otvori i za audio-video plejere.
Sent from my D6503
Ja isto, pro. Ne primecujem razliku sa Power-ampom, jedino ga ovaj drugi sije sa ekvilajzerom. Probao Onkyo sinoc, za nijansu bolji od svih plejera koje sam koristio.Ja koristim black player. Kakav je on po zvuku naspram ostalih? Koristio sam pre shuttle, nisam primetio neku razliku. Doduse nisam poredio direktno nego po secanju.
Viper nema efekta na poweramp koliko ja znam, zato što ovaj imam sopstveni ekvilajzer
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da li neko sa OGYouTube aplikaciji može da proba Cast nekog klipa na TV?
Meni ne radi, a na originalnoj verziji YouTube aplikacije (drugi telefon doduše) radi, pa da znam da li je do aplikacije ili do čega je.
Do telefona nije jer druga video aplikacija pušta snimak sa telefona na TV.
Kako da resetujem onaj brojač za uštedu podataka u chrome da krene od nule?
Hvala! Ne znam zašto su ga ovoliko iskomplikovali, na desktopu je to mnogo lakše, ali uspeo sam sa clear data.Probaj clear data za Chrome u app settings.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari