Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mislim što se kvaliteta tiče. Ne mislim da je tiši

Sent from my D6503 using Tapatalk

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foobar2000.foobar2000

Svojevremeno se pričalo o Android verziji, u međuvremenu već uveliko šljaka.

Inače, dok nisam pazario Poweramp,koristio sam najčešće Player pro jer je jednostavnije bilo naći narodnu verziju, a za DS pack se pričalo da čak i kvari zvuk, istina, čulo se nekakvo pištanje u pozadini.

Poslednja izmena:
Mislim što se kvaliteta tiče. Ne mislim da je tiši

Sent from my D6503 using Tapatalk
Ok, postujem misljenje ali na osnovu kraceg direktnog poredjenja (sa 2 para kvalitetnih slusalica) nisam cuo nikakvu razliku izmedju ta dva plejera.

@ ironman

Moguce da je problem bio u narodnoj verziji.

Sto se UI-a tice kakav shok je preci sa Phonografa na Onkyo :d Kao da je radjen za neki hibrid win-ios OS od pre 5 godina :)

Ima tu jos prostora za peglanje UI ali Phonograph je za sada plejer sa najboljim material izgledom.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
А како то мислиш да је народна верзија могла бити проблем?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Prvi put cujes da neka "narodna" verzija aplikacije pravi problem bilo koje vrste?

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ja koristim black player. Kakav je on po zvuku naspram ostalih? Koristio sam pre shuttle, nisam primetio neku razliku. Doduse nisam poredio direktno nego po secanju.

Većina tih plejera nema svoj ekvilajzer nego koriste sistemski.
Poweramp npr ima svoj

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da li neko sa OGYouTube aplikaciji može da proba Cast nekog klipa na TV?

Meni ne radi, a na originalnoj verziji YouTube aplikacije (drugi telefon doduše) radi, pa da znam da li je do aplikacije ili do čega je.
Do telefona nije jer druga video aplikacija pušta snimak sa telefona na TV.

Prvi put cujes da neka "narodna" verzija aplikacije pravi problem bilo koje vrste?

Sent from my D6503
Ове врсте, да.

Још нисам чуо да народна верзија исте апликације прави слике лошијег квалитета или репродукује неквалитетнији звук.

Poslednja izmena:
Evo i ja prvi put cujem da krekovan player svira losije od kupljenog. Bez šminkanja na istom uredjaju svaki svira isto.

Reko sam za Ds pack za Pro player, da je važilo da bolje svira bez njega, ali to je bilo pre par godina.
Sad kad sam dao 1$ za Poweramp, nema menjanja.:d

Ове врсте, да.

Још нисам чуо да народна верзија исте апликације прави слике лошијег квалитета или репродукује неквалитетнији звук.

Pa ako covek kaze da je cuo nekakvo pistanje u dokazano odlicnom plejeru (DSP)..to je znak da nesto nije bilo kako treba.
Sad da li je do datog uredjaja/UI, drajvera, narodne verzije ili uopste do plejera..to je pitanje.

Nijedan plejer od ovih koje sam naveo nema probleme sa kvalitetom zvuka, jedino aimp pre-amp pravi distorzije.
Ista opcija na Player Pro i PowerAMP-u radi normalno.

PS

Kad vec postoji zasebna tema za v.prognoze itd mozda je mogla da se otvori i za audio-video plejere.
Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Kad vec postoji zasebna tema za v.prognoze itd mozda je mogla da se otvori i za audio-video plejere.
Sent from my D6503

Otvori, ja sam otvorio i za prognoze i za tastature, nema razloga da audio ne dobije zasebnu temu, a ne ova osnovna da sluzi za sve.

Stellio player-ima nevidjenu količinu podešavanja na ekvilajzeru,pogotovo "plaćena" verzija.Tri taba sa podešavanjima [emoji33] i mnoštvo drugih opcija.

Ja vise volim dobre presete, nego da ih sam stelujem - nije to bas nesto sto puno ljudi ume dobro da odradi.

Ja koristim black player. Kakav je on po zvuku naspram ostalih? Koristio sam pre shuttle, nisam primetio neku razliku. Doduse nisam poredio direktno nego po secanju.
Ja isto, pro. Ne primecujem razliku sa Power-ampom, jedino ga ovaj drugi sije sa ekvilajzerom. Probao Onkyo sinoc, za nijansu bolji od svih plejera koje sam koristio.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Postoji li app koja može da max (ili u nekom određenom %) posvetli ekran kad se pokrenu neke zadate aplikacije (nešto kao što ugrađeno ima QuickPic)?

Znači, ja hoću da mi je osvetljenost ekrana stalno na 50%, a da mi se osvetljenje pojača na 75% kad pokrenem aplikacije X, Y i Z, odnosno na 100% kad pokrenem A, B i C.

Ja koji god da probam posle Poweramp-a, ne može da mu priđe. Poweramp + ViPER4Android, msm da nema bolje.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Viper nema efekta na poweramp koliko ja znam, zato što ovaj imam sopstveni ekvilajzer :D

Pa valjda moze da se iskljuci taj u okviru aplikacije, pa da koristi sistemski V4A.

FB i messenger aplikacija se rotiraju iako je zaključana rotacija jer to neki bag?

Kod mene se ne rotira.

@Jericho, moguće da može tako.

Da li neko sa OGYouTube aplikaciji može da proba Cast nekog klipa na TV?

Meni ne radi, a na originalnoj verziji YouTube aplikacije (drugi telefon doduše) radi, pa da znam da li je do aplikacije ili do čega je.
Do telefona nije jer druga video aplikacija pušta snimak sa telefona na TV.

Ne radi cast na OGYouTube, krene sa conecting... i tako stoji duže vreme.
Sa originalne YouTube aplikacije cast ide najnormalnije.

Vrh Dno