Vratili su je...
Koristim OneDrive i to mi je lepo radilo sa Lumia 520. Instaliram na Xiaomi mi4c, MIUI 8, sve uredno, podesim prava pristupa, poesim da bude rezidentan, ali neće da radi. Odradi sinhronizaciju jedino kad je aktivan kao aplikacija. Čim ga ugasiš, neće. Gde grešim?
Postoji li mogućnost da se u OneDrive za android podesi deljenje/sinhro još nekog foldera ili je app zakucana samo na slike/video (Camera folder)?
Dobar je Root Explorer [emoji108]Zamolio bih za preporuku za dobar explorer, znam da je bilo dosta reči o tome ali tema je prilično velika i stvari se menjaju. Može i plaćena verzija. Zainteresovali su me Root Explorer i Solid, telefon mi je root-ovan. Poželjno bi bilo da je brz, pregledan i da nije mnogo šaren.
Hvala unapred na svakoj preporuci!
Meni ovako radi sinhronizaciju u pozadini.
Što se sinhronizacije foldera tiče, samo slike mogu automatski, ostalo moraš ručno
Neće kod mene. Sve dok ne startujem OneDrive app neće da krene upload. Sve sam pristupe dozvolio.
Probaću sa Mega kako stvari rade, za Mega nalog. Ako neće, probam neki program za Sync, pomenuti u ovoj temi, tipa Synchronize Ultimate Pro ili FolderSync.
Jesu ubacili podrsku za ftp u root explorer?
Bolje promeni miui na nesto normalno nego sto menjas cloud servis.
Zanimljivo. Nisam video nešto slično. Mislim da se lako može napraviti u Taskeru.Treba mi aplikacija koja će zaključati tablete kad baterija padne na određeni nivo. Tipa na 50% baterije ekran se zaključa šifrom. Ako nema to značilo bi mi i zaključavanje na određeni SOT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari