Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne bih znao zašto kod vas ne radi Flud, evo screenshot, skida se na memrijsku karticu, 5.1.1 android, verzija Fluda 1.2.4 ad-free.
Brzinu downloada zanemarite, samo ilustracije radi sam ga pokrenuo.

Ttorrent Pro onda, jednako je kvalitetan što se mene tiče.
Ja sam ih isprobao desetak i od pre godinu dana koristim ova dva, nekad jedan nekada drugi.

uploadfromtaptalk1473196833633.jpg

Ttorrent neću iz principa to je go*nar koji je kupljenu apk prebacio u free i otvorio opet istu apk da duplo naplati.. ispratite malo komentare za plaćenu verziji :)

Ja sam imao isto tTorrent Pro i bio zadovoljan. Nisam ga na telefonu koristio dosta dugo.

Zeta torrent, kod mene radi odlično, i što je najbitnije-nema reklama i može direktno na karticu da snima.

Ttorrent neću iz principa to je go*nar koji je kupljenu apk prebacio u free i otvorio opet istu apk da duplo naplati.. ispratite malo komentare za plaćenu verziji :)
Nije čovek ništa kriv, Google mu je izbacio app zbog toga što je unutar nje imala torrent search ili tako nešto, ne sećam se. Onda je morao da uradi istu bez toga. Izvinjavao se mesecima, objašnjavao, baš mi ga bilo žao jer ljudi koji nisu upoznati reaguju na prvu. I u njegovu krajnju odbranu, delio je kodove za novu app svim pro korisnicima koji su se javili, među kojima sam i ja. Vrlo korektan developer i odlična app.

Poslednja izmena:
Aha znači ta priča , zakasnio sam na podelu kodova :)

Večeras sam (izgleda opet) otkrio Flat Style Bar Indicators (Xposed modul).

http://repo.xposed.info/module/com.bocharov.xposed.fsbi

e4fd9c926601b0d1b304b8bc1e1427ae.jpg

7ba4368d1825ae700b6ea08a6b7a1207.jpg

Izgooglao sam to. Ubaci te reči pa ćeš naći odakle je, jer sada ne znam. Možda ima dodatnih podataka.

PCWorld genijalci.
Elem WebRTC zvanično podržava ako sam našao tačnu dokumentaciju i up to date:

What codecs are supported in WebRTC?

The currently supported voice codecs are G.711, G.722, iLBC, and iSAC, and VP8 is the supported video codec. The list of supported codecs may change in the future.

Takođe bi trebalo da je na listi i h264, Opus takođe (možda je pod drugim imenom jedan od ovih gore navedenih).

Pretpostavljam da koristi opus i VP8 jer Google kodek. Možda je h264 jer skoro svi telefoni imaju hardverski encode/decode.

Poslednja izmena:
Opus je odlican audio codec, ne znam zasto nisu isli na vp9... Zasto vp8?'

Postoji li video editor koji radi edit i export u 1080x1920 rezoluciji? Probao sam Kine Master Pro, ima puno mogućnosti, ali ne može preko 720p.

Sent from my RedmiNote3Pro

Kako guse developere, kako ukidaju slobodu to bre nema milosti. Pa nije to Popcorn time...

Prošli put su je uklonili jer su tv kuće tražile da se ukloni zbog postera serija u screenshotovima na play store-u.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa oni treba da mu plate što ih promoviše, za neke serije sam saznao u toj app.

Jaka korist. I onda si skinuo torrent za komplet seriju i pogledao [emoji23]

Sent from my D6503 using Tapatalk

A pa dobro, mislis da im tim putem ne raste popularnost/korist (jadan GoT) :) A direktnije, sigurno ima takvih koji tako saznaju za seriju po Amerikama i Japanima i putem raznih servisa im doprinose. Pravda za SeriesGuide! :d

Koja je najbolja app za skraćivanje pesama za zvono? Imao sam ringtonium pro ali mi uopšte ne vidi muziku na fonu...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Vrh Dno