wwwz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2011
- Poena
- 200
Meni je LG launcher baš dobar. Možda mu nedostaje poneka sitnica, ali sve u svemu radi odlično.posto se podrazumeva da se stock ne koristi
Meni je LG launcher baš dobar. Možda mu nedostaje poneka sitnica, ali sve u svemu radi odlično.posto se podrazumeva da se stock ne koristi
Neće da mi ga otvori, item not found.
Samo da dopunim, ima tema za MX Player na XDA, tu se skine ažuriran codec koji već treba.
VLC radi bez greske. Ima isto napredne funkcije.Koju app koristite za reprodukciju videa? Mx player nekada koristio sad mi traži neki codec odvede na play store ali prilikom instalacije dobijem error na play store... Jel dobar VLC recimo njega koristim na kompu?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
VLC radi bez greske. Ima isto napredne funkcije.
Probaj koristi neki VPN program.Imao sam isti problem jednu-dve stranice nazad ovde.Imam problema sa Spotify.
Registrovao sam se 2012. God, ali ga nisam koristio jer sam imao krš telefon.
Sad kada hoću da se logujem izbacuje mi da mi nije povezan sa fb nalogom i da otvorim novi.
Našao sam registracioni mail na kome piše mail preko koga sam se tada registrovao.
Kada odem na logovanje i ukucam taj mail ne prihvata ga ,kao ni password.
Kliknem na opciju da sam zaboravio pass, on me prebaci da ukucam mail na koji sam se registrovao, da mi pošalju novi. Međutim ni jednom (od 5-6) pokušaja mi nije stigao mail od njih. Samo izadje obaveštenje da li želim da promenim pass na fb ( i to sam na kraju uradio).
Kada tu ukucam drugi mail, kaže mi da na taj mail nije registrovan ni jedan Spotify nalog.
Ima li ko voljan da objasni kako da reaktiviram taj nalog?
Hvala
Nama VPN, a Česima prevod.Mora VPN za prvi put samo, posle će raditi normalno.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
pa sad, mojoj drugarici izgleda ovako kao na ovim screenshotovima sto je Brajko postavio, a meni ne:Primetio sam samo novu nijansu, šta se još promenilo osim uslova korišćenja, videh da je i to novo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari