Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neće da mi ga otvori, item not found.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Čudno, meni gd prikaže, doduše prvo sam ga probao naći preko pretrage, pa kad nisam uspeo, otišao sam na svoju app i išao na Show in Play Store. Možda ga je lik povukao ili nije dostupan na tvom storu.
Probaj da ga izgooglaš ako ti je do zezanja sa tim :)

Poslednja izmena:
Top aplikacija :) samo da zaživi ( share dokumenata, pozivi)

Sent from Z5

Ali meni i dalje nije jasno zašto duo i Alo nisu jedna aplikacija.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

To kao facetime i iMessage

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vidi se da je i dalje u alpha stadiumu.. čudno za toliko kompaniju da izbace nefiniširan program.
Vidim dosta se hejtuje na netu

Poslednja izmena:
Za Google ništa nije čudno što se tiče ovih chat aplikacija. Nezavršen Google Talk, nezavršen Hangouts, ovo će isto tako da propadne i prestaće da ga podržavaju nakon godinu dana.

Sa konceptualnim promenama koje uvodi Google, Allo i Duo su od sada tu da ostanu.

Teško ako ne nateraju druge proizvođače da ih uključe po defaultu u svoje "skinove".

Meni se sviđa ovaj Allo ali mislim da prekasno stiže. Jednostavno pored WA, Vibera, FB messengera itd mislim da će teško da prođe. Daleko od toga da su ovi drugi bolji ali objasniti ljudima, naterati da počnu da koriste itd... Videćete koliko će meseci da prođe dok neko u okruženju vašem sazna za Allo.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Probao sa Alo i sa ovim asistentom odlična aplikacija ,slažem se da će biti teško nagovoriti ljude da krenu i sa ovom aplikacijom.

x-600

Jel koristi neko aplikaciju "50 languages"?
Zanima me kako ste zadovoljni aplikacijom.Da li moze da pomogne u ucenju? [emoji4]

Pošto je Indus iz google najavio da google ide u razvoj veštačke inteligencije ovaj asistent u allo cenim da je početak .. za 3,4god ne smem da zamislim šta će se sa tim desiti,i sada deluje zastrašujuće.

Screenshot_20160921-171800.png

Može ljudi brzo da se nagovore. Ja sam prvi koji je počeo da koristi viber( prvi u smislu da niko iz mog imenika nije imao viber). Tad su konkurencija bili i tango, kakaotalk i drugi, ali ovi imali mnogo bolju reklamu, i sada skoro svi imaju viber, dok ove druge programe mislim da niko i ne koristi. Ako google zna šta hoće, može ovo da zaživi...

Ovaj assistant je super, ne treba mi niko drugi za dopisivanje [emoji1]

Prilozi

• Screenshot_2016-09-21-17-59-12.png
    Screenshot_2016-09-21-17-59-12.png
    258.8 KB · Pregleda: 239
  • Screenshot_2016-09-21-17-59-29.png
    Screenshot_2016-09-21-17-59-29.png
    342.4 KB · Pregleda: 240
Poslednja izmena:
Ima hahaha
07a670caa0b94f718b184f0d12fb0ffb.jpg

x-600

Bar pola godine koristim tu verziju. Radi sve ok

Sent from my D6503 using Tapatalk

^Haha, sorry, ali ja bih samo zbog ovoga skinuo novi PowerAmp :D

Neka app za promenu fonta ali da radi? :) Naime sada imam Roboto, hoću da promenim na Noto. Međutim šta god sam probao, neke fontove zameni, neki ostanu stari, tipa u app draweru, nekim aplikacijama itd. Pretpostavljam da se radi o -bold, -italic itd varijantama fonta. Jel postoji nešto a da ne moram peške, fajl po fajl da rename-ujem. Hvala.

EDIT: Snasao sam se, neki pametan covek na XDA je napravio flashable zip za dosta fontova...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno