Šta je novo?

LG Nexus 5X

pa bolje al smo tamo pisali desetine postova što revieowa što screenshotova što linkova što ovo što ono, o 6p ima 3 poruke tamo :D ja bojkotujem :D

Da,obican adapter sa usb a na usb c.
Probao sam odmah taj checkr i pokazuje da je ok.
IMG_20160329_232040.jpg

Da,bezveze je ovo za teme,svakako se tamo vise pisalo o 5x i o romovima,o bateriji. . .
O 6p natrci tek po koji post jer malo korisnika ima.

Poslednja izmena:
ma daleko od toga da je levi, lik je car :) nego ko da čeka glupi kabl sa amazona i još da ga plaćaš 2k din... ja sam uzeo za 600 din, imao sreću da i prodavac sa KP ima 5x, iscimao sam ga da proveri sa checkr app, video da je safe, uzimam :)

Moj i vojkanov review da prebace ovamo! Haha
Je l može link za tu checker app za kabl?

Imaš u "6p" temi [emoji14]

To će sada biti 90% odgovora [emoji23]

ma daleko od toga da je levi, lik je car :) nego ko da čeka glupi kabl sa amazona i još da ga plaćaš 2k din... ja sam uzeo za 600 din, imao sreću da i prodavac sa KP ima 5x, iscimao sam ga da proveri sa checkr app, video da je safe, uzimam :)

*** strpljen spašen :)

Ovaj je dobar i ima skoro 2 metra :
http://www.amazon.com/iOrange-E-Braided-Stepped-Connector-ChromeBook/dp/B01B7R419K?

EDIT:
Ladno ste posle 5080 poruka razdvojili teme i ovu ostavili da bude 6P !
A 90% komentara u ovoj temi je u vezi nexus-a 5X koji je jeftiniji i može se KUPITI PREKO OPERATERA :D

Poslednja izmena:
Gde su nestalu komentari o bateriji 5x i utisci vlasnika?

Posto je broj vlasnika ovog telefona porastao red je da se odvoje teme i da svaki nexus telefon dobije svoju posebnu temu. Zamolicu moderatore da zajednicku temu preimenuju u Huawei Nexus 6p. Cisto da bude lakse i vama sa 5x i nama sa 6p
Bilo je krajnje vreme [emoji4]

Čekaj koja fora ovo ne kapiram? "Zajednička" tema je tačno 79.43% Nexus 5X tema.

Пишите ћирилицом у знак протеста - ко разуме схватиће :D
Bzvz što je ovo urađeno ...

Pa neka jednostavno prebace polemike o 5X, to je nekih 20 strana plafon :)
Sve ostalo su bile prognoze, nagadjanja, pljuvanja, price kako je LG/Samsung bolji od 6P :d + hvalospevi o tom 6P kada se pojavio :)

Ево одмах. :П
И смајли је доследан.

Па кој сам ђаво куповао Нексус 5Х кад више није популаран :d

БИА бацио коску, а одређени једва дочекали :D

Ма шта, није прошло ни сат времена - услишена жеља :D

Poslednja izmena:
@Zile995 ti si car! Evo ljudi, na početnu stranu njegove linkove, pa kome šta treba, tu je :)
Да испоштујем Данила хехе

Ja sam gledao neke stare 10 dana za 240e i to modeli od 32gb..zali boze sto nisam bio u Srb tad.

Učinilo mi se da je braon na slikama. :)

Ima li neko da je uzeo crna metal ili mat crna dbrand leđa?

@Zile995 ti si car! Evo ljudi, na početnu stranu njegove linkove, pa kome šta treba, tu je :)
Да испоштујем Данила хехе
Морао сам, ***. [emoji1] Штета да пропадну овако корисни постови у 6Р теми.

Ne mozes ti udovoljiti narodu pa to ti je, sto niste vi otvorili temu? Nego se nesto neckate i ustrucavate kao da je zabranjeno. Ovako je kako je, ima vas hvala bogu i bice vas sve vise pa popularizujte temu, prva tema po nekoj mojoj logici treba da pripada 6p, bice i nas valjda svakim danom sve vise. Sve u svemu odlucio sam ovako, moderatori su podrzali moj predlog i preimenovali onu temu (hvala) i sad picimo ovako. Zile je lepo skupio linkove i postavio, ko ima jos sta pametno da linkuje iz one teme a vezano je za 5x neka linkuje.

Да испоштујем Данила, и бојкотоваћу тему док се не пребаце коментари о 5х овде :)
Жиле, лепо си спаковао у један одговор, али и онај ко први пут чита помислиће да је 6П толико добар фон и затрчачеће се за 6П уместо 5Х:)

Nazad
Vrh Dno