Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ne verujem da se više pisalo o 6p, naročito ne od kako su ljudi počeli da nabavljaju telefone.
6p ima troje ljudi ako se ne varam, od toga kutija skoro ništa i ne piše o telefonu.

Ajde, ko da je bitno, većina nas se šalila, stvarno je svejedno... Nego gre'ota da propadnu silni utisci u prvobitnoj temi.. Gde ideš Bia, što hejtuješ sad?

Trebalo je zatvoriti ovu temu i otvoriti nove za oba modela i linkovati u prvom postu ka staroj temi i gotova priča.

Stvarno bzv se ljutiš Bia, većina se samo sprdala... :) Niko nema ništa protiv tebe i ok je što si otvorio zasebnu temu...

Greska je napravljena u startu, nije trebalo razdvajati temu posto ovako stavljate proizvodjaca u prvi plan...jer u slucaju neksusa, Nexus je ispred imena proizvodjaca, tj to sto ih prave lg ili huawei je nebitno, ali ok, kad je vec razdvojeno, neka tako ide sada.

Jeste možda bolje da su odvojene zbog preglednosti ali šteta što će 6p tema ovako verovatno zamreti...

Ma nisam ja ljut narode nemam razloga jednostavno ispala je frka bzvz oko imena teme, apsolutno mislim da su teme trebale biti odvojene od samog pocetka ali kad vec nisu mislm da je sada pravi trenutak za to bio i lepo su krenule i tamo stranice da se pune, ljudi su mogli izvuci najvaznije linkove vezane za 5x okaciti tamo i cao. Ubedjen sam i dalje da dostupniji, prodavaniji telefon a to je 5x treba da dobije novu temu koja je cista i oko koje ce se akumulirati svaki dan sve vise i vise ljudi znaci dodje na temu i moze na prvih 5 stranica procitati sve o telefonu koji zeli da kupi a ne da lista preko 500 stranica. Nervira me menjanje moje teme bez ikakvog razloga cisto jer se nekom moze i iz licnih razloga cista zloupotreba polozaja pojedinca koji se nije udostojio da me prvo obavesti i pita da li imam nesto protiv a ne bih imao nista protiv.

Ugašen zram i lmk vrednosti spuštene u odnosu na default.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1459353600609.png
    uploadfromtaptalk1459353600609.png
    224.9 KB · Pregleda: 190
  • uploadfromtaptalk1459353615963.png
    uploadfromtaptalk1459353615963.png
    192 KB · Pregleda: 183
Je l' zabada?

pa tražim neki balans, sad ume da zabode kad se radi sa kamerom ili sa hromom, bilo da treba da se napravi mesto za njih bilo da treba da se oni izbace iz memorije da se napravi mesto za nešto drugo (bar mi tako deluje). kako vidim neki štuc ja dignem za po 10 MB sve slajdere :D

Drugacije prikazuje kesiranje od nexus 5, iako pokazuje da je manje kesirano a vise used isto drze u ramu.

Verovatno je to zbog zrama koji radi po defaultu... Jel si baš testirao to ili onako na osećaj?

Možda glupo pitanje, ali da li postoji način na nexusu da sačuvam novi kontakt na telefon, a ne na account? Kada dodajem imam opciju samo za account...

Koliko me je samo puta spasilo sto cuvam kontakte na email. Vise nikad ih ne bi cuvao na tel ili na karticu.

Zato sto me smara da u imeniku imam gomilu nekakvih praznih gluposti i slicno, probao sam jednom i nije mi se svidelo, a da sredjujem sada gomilu brojeva nemam vremena...

Ako sam te dbr razumio, neces da ti prikazuje npr kontakte sa vibera, skypa itd..pa imas opciju da ti samo prikaze kontakte sa email-a, i bice ti sve isto kao da su ti kontakti na tel.. Tako sam i ja uradio.

Jel ima na nexusu opcija displey only contacts with phone number nikako je ne nalazim? Btw i ja sam danas presao na 5x :)

c9438e465e7ec098a490fa0bf8f4b18b.jpg

Ne valja adapter?

E glupost... Kabl je pretpostavljam ok( od powerbanka)...

Šta si ti to nakačio? :)
Sve što je 3rd party je sumnjivo

ja sam je izvukao iz my apps all taba, možda su nešto petljali... probajte odavde

http://www.apkmirror.com/apk/in-sight-labs/checkr/

Nikola, mislio sam kako si tačno sve povezao pošto pominješ powerbank itd... telefon, adapter, USB A - USB A kabl, računar? ako je to, onda je samo adapter sporan, usb a kablovi ne prave ove probleme.

Usb a kabl od powerbanka, nakacio (sporan!) adapter, i tako punio.. Ništa u djubre ide, pa tražim neki normalan... Dobro je pa sam proverio -.-
Kakvi problemi mogu biti na duže staze?

Nazad
Vrh Dno