Usb a kabl od powerbanka, nakacio (sporan!) adapter, i tako punio.. Ništa u djubre ide, pa tražim neki normalan... Dobro je pa sam proverio -.-
Kakvi problemi mogu biti na duže staze?
poz.. nov sam u ovom delu foruma. gledam koji telefon je best buy pa me malo zbuni ovo oko teme. prica se o modelu 5x a tema 6p ?
bilo kako bilo imam pitanje vezano za kameru. Dopada mi se ovaj telefon (LG Nexus 5x) i zeleo bih cist android. Ali sam skeptican po pitanju kamere. Ne po pitanju kvaliteta vec ovog izbacenog dela. Deluje mi dosta ruzno i nisam siguran da se kamer (staklo) nece ostetiti. Pa ako moze neko sa iskustvom da kaze da li je imao problema. Recimo da li se telefon klacka kad se spusti (sobzirom da je kamera ispupcena)
Zanima me i kad ce izaci noviji model (HTC-ov). Jel ima negde da se nadje "procurela" slika telefona?
Bolji je dosta 5x. Definitivno je best buy u tom rangu.onda se ne isplati cekati. .a i nisam toliki zaludjenik da dajem toliku lovu.. Kakav je xiaomi redmi note 3 u poredjenju sa nexus 5x ?
Moracu manje da posecujem Samsung teme.Ahahahah, meni je @Batak najjaci kralj na ovom forumunije mi bilo to to ovo vrijeme dok ga nije bilo
![]()
Vidi stvarno, zaribao sam totalno.
Imas li povremene vece varijacije u kesiranju? Da poizbacuje nesto i oslobodi ram? I kakav je generalno rad, ima li lagova?![]()
Pitao sam vec jednom u temi ali odgovori nisu bili bas uverljivi a i ja nisam zurio sa kupovinom jer mi je iskrslo nesto drugo. Elem, imas li mozda OTG usb flash disk da probas da ga povezes sa telefonom preko ovog konvertera? Zanima me da li ce raditi jer imam dva OTG flesha, od 32Gb i 64GB, pa bih onda kupio 5X verziju od 16GB a ako ne radi onda od 32GB.Za one koje mrzi da cekaju:
http://www.ebay.com/itm/33175769931...49&var=540866307603&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
http://www.ebay.com/itm/181963474159?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
Provereno, kablovi i konverteri su ok. Stigli sa eBaya do mene za 10 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari