Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nije.
 
Posto gledam ovu recenziju, i osim greske za Led notification, razm da nije pogrijesio i za bateriju.
 
Hvala na odgovoru... :D Sviđa mi se kako deluje. Gledao sam ga i ranije, ali sada malo detaljnije. Čini mi se da su sredili malo softver, da su poboljšali kvalitet fotki, otisak...
Najniže za 6p je 475e...
Sredili su mnogo soft. Jedini problem koji sam imao jeste da mi je fingerprint senzor prestao da radi na 3 dana. Ja se uspanicio, kad ono poceo da radi misteriozno kao sto je i prestao. Soft vise nema bug-ova, dual sim menadzment je besprekoran (jer je zezao u prvim verzijama soft). Ako si iz Bg mozemo se naci da vidis da li ti se svidja.
 
Zašto tolika poštarina? Zbog otkupa ili vrednosti paketa? Inače 5x mi malo glomazan, širok je :D i ta plastika mada za tu cenu je ok.
 
Koristi neko Xiaomi poston 2 sa N6P? Ja sam ih kupio prosle godine za N5, pa sam uzeo N6 i radile su. Cudno da ne rade sa N6P. Ako niko nije probao tu kombinaciju moze i neka preporuka.
 
Koristi neko Xiaomi poston 2 sa N6P? Ja sam ih kupio prosle godine za N5, pa sam uzeo N6 i radile su. Cudno da ne rade sa N6P. Ako niko nije probao tu kombinaciju moze i neka preporuka.

Ja imam ove nove Xiaomi HD slusalice i rade normalno na N5X, verujem da bi radile i na N6P, zvuk fenomealan u rangu mnogo skupljih slusalica samo nisu mnogo glasne ali to je vec do limita na telefonu.
 
Kako uspijete toliki SoT nabiti? Koristite neke trikove? Crne pozadine di se stigne? Meni nije presao 3,5h uz 4G, 2 maila, hangouts, wa, tw i uru poziva
 
Šta ti radiš s display-om, odvrneš do kraja i isključiš adaptive brightness?
 
Meni je prosečno oko 5h na 29h standby, ali ga svakako punim svako veče.
 
I ja ga punom svako veče iako mi baterija ne bude prazna. Jednostavno sam tako navikao...
 
zna li neko zasto je 5x black jeftiniji od quartz boje?
nasao sam ga novog za 255e, neotpakovan. da li tako neotpakovan ima garanciju po aktivaciji?

tnx
 
Uvek je crni jeftiniji (bar kod nexus), jer je dostupniji.
 
Da se zapljunem prvo u temu :) Od večeras 5x 16gb kod mene :) Odmah imam i problem.
Jako loše radi fingerprint senzor, svaki deseti put uspem da otključam telefon.
Da nešto ne radim pogrešno?
 
Fingerprint senzor je odlican, nesto pogresno radis ili nije ispravan. Vidi da se kojim slucajem nije isprljao senzor ili memorisi 2, 3 puta isti prst pa javljaj.
 
Baš sam to i probao,3 puta isti prst i opet slabo radi.Zavibrira jednom, upali ekran i ponudi mi da upišem pattern.
 
Da
 
Nazad
Vrh Dno