Moze, moze.Pogledajte prilog 195968 Je l' može @batak?![]()
Uzeo ja. Sve je ok prošlo.
Sredili su mnogo soft. Jedini problem koji sam imao jeste da mi je fingerprint senzor prestao da radi na 3 dana. Ja se uspanicio, kad ono poceo da radi misteriozno kao sto je i prestao. Soft vise nema bug-ova, dual sim menadzment je besprekoran (jer je zezao u prvim verzijama soft). Ako si iz Bg mozemo se naci da vidis da li ti se svidja.Hvala na odgovoru...Sviđa mi se kako deluje. Gledao sam ga i ranije, ali sada malo detaljnije. Čini mi se da su sredili malo softver, da su poboljšali kvalitet fotki, otisak...
Najniže za 6p je 475e...
Hvala! Problem jedino šalje postexpress-om.. Pa poštarina košta skoro 1.500dinUzeo ja. Sve je ok prošlo.
Zbog otkupa, ide procenat na vrednost paketa, ali ti je i novac odmah dostupan u bilo kojoj pošti (ako to izabereš)Zašto tolika poštarina? Zbog otkupa ili vrednosti paketa? Inače 5x mi malo glomazan, širok jei ta plastika mada za tu cenu je ok.
Koristi neko Xiaomi poston 2 sa N6P? Ja sam ih kupio prosle godine za N5, pa sam uzeo N6 i radile su. Cudno da ne rade sa N6P. Ako niko nije probao tu kombinaciju moze i neka preporuka.
Meni ne rade komande na OPT sa piston 2. Sa hybrid rade normalno.Koristi neko Xiaomi poston 2 sa N6P? Ja sam ih kupio prosle godine za N5, pa sam uzeo N6 i radile su. Cudno da ne rade sa N6P. Ako niko nije probao tu kombinaciju moze i neka preporuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari