Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sa double tap opcijom? Idi u device administrator i cekiraj novu, i onda u novi u advanced stavi na root... Ako si rootovao...

Nisam rutovao.Jel mora root? Probaću sad sa google launcherom pa ću da vidim jel bolje :)

Za ovo mora :) probaj google launcher pa javi, ali do toga je garant

Jeste, sad radi odlično.Hvala puno na informaciji, lupam glavu čitavo veče :) Sutra ću da rutujem pa da odmah probam i neki custom rom.
Još jedno pitanje :)
Gde ima da se kupi usb c kabl kod nas ,da bih mogao da rutujem telefon sutra?
Ili ako neko iz okoline NS ima da uzajmi da ne kupujem samo zbog toga :)

Poslednja izmena:
Na kp... Al čitao si nadam se one potencijalne opasnosti loših kablova

Jesam, zato i pitam ako neko ima da preporuči nekog prodavca ili radnju da na reskiram :)

Ja mogu ti dam od koga sam ja uzeo, kabl je safe u chekcru. Mada kad sam gledao pre neki dan nije ga više imao na oglasu, eventualno da ga pitaš da li može opet da nabavi, al to je čekanje ko zna koliko... U tom slučaju možeš i sam da naručiš neki sa one approved liste.

Ok, pogledaću.Hvala ti u svakom slučaju :)

Za dva meseca pola foruma će nositi 5x... :D

Pa i treba. Jos za par meseci da padne cena 6P i to je to, do 250/300e 5X 32Gb a do 450e 6P 32Gb (pa mozda i 64Gb) i svako konacno moze da ima i odlican hardver/kameru ali i odlican softver uz dobru autonomiju, to se bre cekalo godinama :) A sve to uz kvalitetnu i dovoljno dugu podrsku.

@ Chobby

Cestitam, javi ovde ili na pp kako ti se cini baterija posle Z2 posto me to ubedljivo najvise interesuje :) I naravno, kesiranje posle 5 dana aptajma :D

Poslednja izmena:
Narucio sam i ja sestri 5x iz Subotice, htela je beli iskljucivo. Danas treba da stigne

Spigen stigne iz USA za 5-7 dana.

Da, to je problem. Imao sam spigen, na Nexus 5,i bio sam zadovoljan.
Dobro bi mi dosao, i jedan,za ovaj 5X.

Ja sam za LG V10 poručio iz USA Spigen Rugged Armor case i glass 08. marta, 14. je stiglo na carinu i još uvek je tamo, međutim ići će odmah na oglase jer sam se ipak odlučio za 5X :d

Za Nexus sam poručio Ringke Slim Case i glass, pa se nadam da se neću ponovo predomisliti, jer već nedelju dana ne mogu da nađem crni 32 :D

Poslednja izmena:
Sa njihovog sajta. Poštarina ubija... Skoro 15usd.

Pa kad hoces original i brzo da stigne...sve ima cenu ;) Hvala za info!

Sunce ti, pa ovo je niza cena od najavljene za 650 Lumiu :)

Hsv, prelazimo uskoro na Nexus definitivno.

Ne mogu da predjem na 5X ali znam kome bi taj fon vrhunski legao posle Lumie 550 i W10m fail-a :)

Bogami ovi 5X 32Gb za smesne pare neutralisu kupovinu pa i postojanje prakticno svih ostalih androida za 250-300e a sto je najjace mislim da je 5X kamera bolja od vecine fotoaparata za te pare! :d Naravno ne racunam upotrebu optickog zoom-a i xenona jer 5x to nema.

Evo o cemu pisem, jedan ortak ima ovaj Nikon (min. cena 28k din kod nas) a klasicni ''daylight'' semplovi koje snima ovaj fotoaparat izgledaju ovako:
https://www.magezinepublishing.com/equipment/images/equipment/Coolpix-L840-5731/highres/Nikon_Coolpix_L840-Lens_Test-zoom1-wide_1427889569.jpg
https://www.magezinepublishing.com/equipment/images/equipment/Coolpix-L840-5731/highres/Nikon_Coolpix_L840-Lens_Test-fringing_1427889542.jpg

Pa S5 i Z2 su bolji od ovoga :d a 5X kosta bukvalno isto kao taj Nikon fotoaparat a smartfon je + ima bolju P&S kameru, znam da je malo nerealno poredjenje ali je takva cinjenica sjajna :)

A onda pogledajte 5X semplove, npr - https://www.flickr.com/photos/zambotti/albums/72157660315434261

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno