Šta je novo?

LG Nexus 5X

Na kp cena 5x skače... :D Svi navalili da kupuju... A za 6p trenutno 465e... :)

Vera sa kupujemprodajem - je l' kupovao neko telefon od nje?

Ja sam uzimao od Vere i moj dobronamerni savet ti je da ne uzimas od nje.

Poslednja izmena:
Kako je krenulo za mjesec dana mocu da ga kupim kao kompezaciju za z2 i da dodam 10e :D

Jel ima neko preporuku za rom?
Cini mi se da je neko pisao za pure nexus da je ok pa sam mislio taj da skinem.
I elementalx kernel uz njega ako moze ta kombinacija?

U Telenoru uz ugovor na 12 meseci i paket od 2000 din. mesečno, 5X košta 575€ [emoji33]

Meni stvarno nije jasno ko uzima telefone po tim cenama u lelenoru...

Stavio sam pure+elemental pa cu par dana da probam kako radi.
Hvala Ziletu i telepu :)

Meni stvarno nije jasno ko uzima telefone po tim cenama u lelenoru...

Telenor je show sa cenama ali imali su i drugi epic ''ponude'' ovih godina, npr 808PV po nekim bolesnim cenama, Yota phone i jos nekoliko telefona. Na kraju je mts ja mislim delio te 808 za neku sicu uz ugovore, ako se dobro secam snizili su cene kao da prodaju neke Lumie 5xx :)

Ma kod njih može samo neki Kinez da se nađe po ok ceni i to je to i možda ako imaš firmu pa dobiješ neke pogodnosti. Ovo ko da živimo u Norveškoj i da imamo njihov standard... :D

Ima li neko info da li će vip nabavljati opet 5X ...
Nema ga na stanju/radnji, a ne može ni online naručivanje :)

ps. U lelenor-u ima, sami ste odgovorili zašto :)

Poslednja izmena:
Neće devojka kod Mađara? :D Imaš nekog lika iz Kg-a, 300e za 32gb...

Ma ona u vip-u pa kad već produžuje ugovor bar da uzme telefon sa 2 godine garancije :)
Njoj i 16GB dosta...

Mađar je krajnja solucija :D

Uštedi devojci pare. :) Neka traži 50% na pretplatu a ovamo telefon...

To je krajnja solucija, KP oglasi i mts mix xl postpaid sa 50% popusta :)

Šteta što 5X nema u mts-u ***...

Pa kad su carevi, imaju acere, alcatele, lenovo i slicne u ponudi (i po nekoliko modela) a nemaju 5X koji bi se dobro prodavao. Mada verovatno bi cena bila samo malo povoljnija od telenorove.. :)

Pa kad su carevi, imaju acere, alcatele, lenovo i slicne u ponudi (i po nekoliko modela) a nemaju 5X koji bi se dobro prodavao. Mada verovatno bi cena bila samo malo povoljnija od telenorove.. :)
Al zato imaju sve zive ajfone i samsunge...***, to ide kod raje..za neksusa znaju otprilike svi koji i dolaze na bench.

Sad je malo drugačija situacija sa 5X :)
Dobra kamera, podrška, softver - apsolutni best buy za 250€.

Kome smeta izrada spigen/dbrand i to je to :)

Polako, bar na Benchu ce Nexusa biti sve vise. 5x stvarno nudi dosta za ovaj novac. Nadam se da cu se uskoro i ja pridruziti. :)

Vrh Dno