Da budem iskren nisam očekivao da je to na ovom forumu toliko uzelo maha, moguće da grešim, nisam davno učestvovao u diskusijama iako redovno pratim forum
Ma ne brini,99% ovog foruma i ne zna sta znaci preprodavac. Preprodavac je svako izuzev proizvodjaca, jer svako kupi da bi zaradio,a ne da bi izgubio. I prodavnice racunara su preprodavci.
U pravu je covek skroz za bateriju. Jok, cimace se sa smor likovima satima za nista??? Da sedi kuci,testira bateriju 2 sata da bi ti je onda prodao po 4-6x nizoj ceni od prodajne? Ma nemojte kasti. Ja oglase sa recju neispitan preskacem bas iz tog razloga, NIJE ISPITANO ILI LAZE. Sta god da je od ta dva, ne zelim da proveravam. Ali lakomi koji se zalete na NEPROVERENO su tupsoni kakvih nigde nema. Cak i da jeste neprovereno (u to mogu da poverujem za taj konkretni predmet,generalno ne), nije valjda trgovac lud pa da nekom daje da proveri, i onda ako ne kupi,izgubio je vreme, ako kupi, kupio je zato sto 100% radi dobro i moze da je proda po vecoj ceni? Dao je covek osrednju cenu, skuplje od neke sto drzi 5 min, jeftinije od 3 sata, ti imas rizik dal radi i kako a dobijas solidnu kolicinu novca ako vredi vise nego sto si je platio, on ima rizik sto moze da radi 3h i da vredi mnogo vise, a dobitak sto moze da proda vise od neispravne. Pa ko voli...
Istina je da ima dosta preprodavaca i prevaranata prodavaca, ali svega mi, od kupaca nisu gori. Kad god okacim neki oglas,nebitno sto napisem da je fiksna cena kao i uslove kupovine, javi mi se na desetine smaraca, jajara i ubijaca cene,mole,kmece,lazu,gnjave,samo da im spustis. Nude neko svoje beskorisno djubre po naduvanoj ceni u zamenu, iako pise da nema zamene. Samo prodati bilo sta je ogromna frustracija, izazvana iskljucivo od alavih kupaca koji za svoje naduvavaju vrednost a tudje podcenjuju. E takvi su svi, i kupci i prodavci.
Nista bolji kupci nisu od prodavaca, od 10 njih 9 je najobicniji bezobrazan sljam, pa tako i ovde.