Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa....20e koliko realno vrede mu ne znace nista,pa ide na all-in :) ako se upeca klen,upeca se,ako ne, neka ih nek stoje, `leba ne jedu. Stoje u nekoj sobi sa strane,seti ih se kad mu stigne mail da treba da obnovi oglas il se javi neki pacijent (sto je cak i u ovoj naivnoj zemlji retko).

Poslednja izmena:
Kako li se win 7 vuče na tom računaru....
Stvarno ne znam šta da mislim o prodavcu. Pomislim da je prevarant, pa onda ma jok. Dobar je prodavac, uklapa se u sistem.

Medjutim, ipak je prevarant.

Koga god ne mrzi, treba ga prijaviti makar zbog prodaje računara sa nelicenciranim microsoft proizvodima.
Trebali bi da to upali kod kp administracije.
Da budemo kao švajcarci. :)

Nema prava da zloupotrebljava nečiju muku, glupost i neznanje. Mada, onome ko kupi ovako nešto treba oduzeti poslovnu sposobnost.

edit:

hmm Ima samo da se prijavi da je u pitanju oglašavanje piraterije, bez obrazloženja. Valjda će ukapirati kp administracija.
Ah, ima i opcija zbog.... pa se napiše obrazloženje.

Poslednja izmena:
Налетех на овог лика, па не могу да верујем да продаје старе рачунаре за велике новце?! Преко 400 позитивних...
https://www.kupujemprodajem.com/Medion-MicroStar-PC-racunar-GARANCIJA--22118808-oglas.htm?filter_id=
https://www.kupujemprodajem.com/Medion-PC-MS-7048-FULL-GARANCIJA--21916378-oglas.htm?filter_id=

Ja prosto ne mogu da verujem da neko prodaje ove krseve, a pogotovo po ovoj ceni, jos sa ovoliko pozitivnih ocena, strasno.
Secam se da sam pre jedno par meseci ovde na benchu kacio par ovakvih krseva, polu konfiguracija, s462 (Socket A), s468... kucista, memorija nekih sitnih 256-512 ddr, napajanja (ispravnih i polu ispravnih) itd. i to za neku sicu samo da ih neko nosi... A ovaj KP je postao pravi otpad i bezobrazluk...

Poslednja izmena:
Pogledajte sta je pored graficke napisao 'uz doplatu moze i 128MB' :d

Izgleda da optimista ima više nego što smo mislili.

Можда је човек само добар трговац, 90% оних који стварно раде са хардвером (и уопште у ИТ) нема појма а они који од таквих купују знају 100х мање. Знам да има много њих који имају још гори крш, ово би био напредак за њих а немају паре за ново. Такве је лако убедити да је ово одлично.

Kakav kralj. Pa za 9 hiljada se uzimaju sasvim pristojne Core 2 Duo masine.

Lik jest precenio svoju robi, ali svako ima pravo da stavi cenu koju on zeli. Vidim nije naveo da moze da gura najnovije igrice, pa da kazete prevarant. Bolje je da tuzite MATIJEVICA, za otrov koji prodaje ljudima.
Edit: cak i na benchu prodaju masine sa win 7 koji nema licencu.

Poslednja izmena:
Lik jest precenio svoju robi, ali svako ima pravo da stavi cenu koju on zeli. Vidim nije naveo da moze da gura najnovije igrice, pa da kazete prevarant. Bolje je da tuzite MATIJEVICA, za otrov koji prodaje ljudima.
Edit: cak i na benchu prodaju masine sa win 7 koji nema licencu.

Da li je prevarant onaj sto ti je prodao nesto sto vredi 1 dinar za 100 dinara ? Ova masina koju on prodaje za 9000 ne da ne moze da tera igrice nego ne moze ni win7 da potera :) Za ekstra profit se i krivicno odgovara.

Cim ti trazis mnogo para za nesto sto je relano bezvrdno, ne mozes da budes dobar-posten covek.
A na te profile sa stotine pozitivnih sada gledam sa velikom rezervom. Vrlo lako prave lazne profile i lazne pozitivne. Tako da to vise ne znaci nista.

Ja, odmah posle postavljanja oglasa ovde., :)

Bas su brzi, svaka čast. :)

Evo ga screenshot. Nije hteo malo pre upload preko tt.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1442238898599.png
    uploadfromtaptalk1442238898599.png
    571.7 KB · Pregleda: 452
Ја ћу да пријавим неку пиратерију оног тренутка када више не будем имао ниједан пиратски програм и никакву пиратску музику код себе. Дотле то остављам онима чији је то посао.

Iskreno, prijavio sam ga jer je glupander (kao i onaj što prodaje ljutu mašinu za rsd9k).Piraterija je bila samo izgovor.

Ја ћу да пријавим неку пиратерију оног тренутка када више не будем имао ниједан пиратски програм и никакву пиратску музику код себе. Дотле то остављам онима чији је то посао.

Pa ti ne pokušavaš da zaradiš bar na pirateriji, to je razlika valjda...

Pa zaradiš time što je ne platiš :)

Ima li neko info da li će se Fantasterrific skoro vratiti sa bolovanja? Ako će skoro sačekao bih sa kupovinom kompa i poslovao s njim. Ne znam koliko je ozbiljna situacija i koliko narušavam njegovu privatnost ali svaki info bi dobro došao.

trenutno su granicni prelazi zatvoreni, videcemo koliko ce se to odraziti na poskupljenje tehnike iz madjarske.

Odrazice se i madjarima na prodaju. Mislite li da je Fantasterific stvarno u bolnici ili je napisao to samo dok ne prodje kriza? Mozda mu ja lakse da prebacuje migrante.

Ima li neko info da li će se Fantasterrific skoro vratiti sa bolovanja? Ako će skoro sačekao bih sa kupovinom kompa i poslovao s njim. Ne znam koliko je ozbiljna situacija i koliko narušavam njegovu privatnost ali svaki info bi dobro došao.
Pitaj ga. I onako obnavlja oglase svaki dan

Odrazice se i madjarima na prodaju. Mislite li da je Fantasterific stvarno u bolnici ili je napisao to samo dok ne prodje kriza? Mozda mu ja lakse da prebacuje migrante.

Ovo je bilo zaista drsko i bezobrazno, decko je u bas nezavidnoj situaciji sto se tice zdravlja a ti ovde ispravljas krive drine svojim izjavama.

trenutno su granicni prelazi zatvoreni, videcemo koliko ce se to odraziti na poskupljenje tehnike iz madjarske.
Koliko vidim cena diskova na KP-u su gore nego u vecim radnjama. Tako da mogu da se odraze koliko hoce, jedino ako cenkanjem cena ide 50% dole mogu imati smisla :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno