Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je bilo zaista drsko i bezobrazno, decko je u bas nezavidnoj situaciji sto se tice zdravlja a ti ovde ispravljas krive drine svojim izjavama.
To za migrante sam se salio. Stvarno ne poznajem decka i ne znam ni njegovo zdravstveno stanje ni dali je stvarno u bolnici. Znam samo da ce uvoz malo da utanji a njegov odlazak u bolnicu je bas u pravom trenutku. Ono nisam napisao kao optuzbu ili nesto slicno, jednostavno me zanimalo jos necije misljenje. Ti ako momka poznajes licno pa imas proveren info to je druga stvar.

Poznajem ga naravno i on je 2 nedelje vec u bolnici a ovo sa imigrantima je skoro pocelo.

A sto ne bih bio, ovo kriticno sa granicom traje od skoro...

pa ne bi trebalo da budes zbog one price o ibm-u i kako primas platu 5000 evra mesecno, a iz aviona se vidi da valjas (sumnjive) polovne komponente i surujes sa svercerima. mnogi ljudi su sigurno propratili onu temu iako nisu postovali tamo.

jel to zato sto ti tako mislis i kazes?

pa ne bi trebalo da budes zbog one price o ibm-u i kako primas platu 5000 evra mesecno, a iz aviona se vidi da valjas (sumnjive) polovne komponente i surujes sa svercerima. mnogi ljudi su sigurno propratili onu temu iako nisu postovali tamo.
+1

znaci kad bi tako svi mi iznosili svoja misljenja i zakljucke ko sve ne treba da bude na forumu jer se nama to tako cini foruma ne bi vise ni bilo.

Znači da si napričao gomilu fantazija u toj temi, i svi su te razotkrili.
Ili si patološki lažov ili imaš druge još ozbiljnije probleme.
Bilo kako bilo to je tvoj problem.

Što se foruma tiče niko ti ne brani aktivnosti na njemu, samo nemoj da se buniš kada te neko s vremena na vreme podseti na tvoje lagarije.

Može link ka toj temi? Nisam u toku...

Znači da si napričao gomilu fantazija u toj temi, i svi su te razotkrili.
Ili si patološki lažov ili imaš druge još ozbiljnije probleme.
Bilo kako bilo to je tvoj problem.

Što se foruma tiče niko ti ne brani aktivnosti na njemu, samo nemoj da se buniš kada te neko s vremena na vreme podseti na tvoje lagarije.

u tvom svetu je sve sto je tebi nerazumljivo lagarija mozda ti u takvom svetu zivis u mom je sve onako kako je receno cak i vise ali mi smo kao narod prostodusni i zavidni pa se uspeh ne prasta i postuje se izreka "sto ja nemam ne moze niko da ima"...

evo link ka temi:

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=361412

Poslednja izmena:
pa ja nemam razlog da bilo sta krijem jer ja najbolje znam koliko zaradjujem koji fakultet sam zavrsio, kojom prosecnom ocenom i koliko inostranih sertifikata i usavrsavanja posedujem kao i koliko hiljada evra imam mesecnu zaradu cak i na kojoj sam poziciji u firmi gde radim.

kada sam ja spomenuo da podesavanje novog sistema ume da potraje i 5-6 sati javilo se gomila strucnjaka da kaze da je 15min dovoljno...posle niknula tema gde neki to rade i duze..

Poslednja izmena:
evo ga opet... cuj, pusti te hiljade evra mesecno i svake godine nov kompjuter i nova kola... jel se javio neko za onog semprona? 2000 po 2000 skupi se za nova kola svake godine. jos kad se uortaci sa ortakom svercerom, iha....

o kakvom sempronu pricas? ja razumem da ti ide pena na usta...jos kad bi mogao to ocima da vidis verovatno bi se obesio.

o kakvom sempronu pricas? ja razumem da ti ide pena na usta...jos kad bi mogao to ocima da vidis verovatno bi se obesio.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?362566-razno-na-prodaju

ovaj oglas je verovatno postavila neka druga od tvojih visestrukih licnosti, koja ne zaradjuje 5 soma evra mesecno i ima opasnu poziciju u firmi i ibm sertifkate?

jel ti shvatas da je svima ovde na forumu jasno da se ti protezes samo po temama koje su tipa kupujem prodajem, oglasi i slicno, ti si na ovom forumu samo i iskljucivo zbog trgovine.

Sigurno da nije svima jasno. A nekome ko odradi kupo-prodaju sa forumskim fantomom može da se desi čak i da komponente promene serijski broj. Pa posle bude kod njega nije radilo...

evo ga opet... cuj, pusti te hiljade evra mesecno i svake godine nov kompjuter i nova kola... jel se javio neko za onog semprona? 2000 po 2000 skupi se za nova kola svake godine. jos kad se uortaci sa ortakom svercerom, iha....

Fanta jeste švercer, ali o.k. čovek. Nije gramziv i pokvaren. Da nije ljudi kao on uslovno rečeno "egzotiku" bo gledali samo na TV u :)

ja najbolje znam koliko zaradjujem koji fakultet sam zavrsio, kojom prosecnom ocenom i koliko inostranih sertifikata i usavrsavanja posedujem

***, bitno je koliko imaš certifikata, a za zareze i tačke nije bitno :D

To ne donosi pare :D

Fanta jeste švercer, ali o.k. čovek. Nije gramziv i pokvaren. Da nije ljudi kao on uslovno rečeno "egzotiku" bo gledali samo na TV u :)

***, bitno je koliko imaš certifikata, a za zareze i tačke nije bitno :D

To ne donosi pare :D

tapatalk ne daje mnogo znacaja tome a i kuckanje na telefonu bude malo teze pa mi nije bitno bas to :) razumemo se svakako.

evo koga interesuje taj kako ga neki nazvase svercer je upravo izasao iz bolnice malo da skupi snage kuci i veruje vec sledece nedelje ide u nabavku.

po toj logici ne moze biti posten ako ne placa drzavi zar ne?

naravno da ne moze
ni jedna osoba koja svesno krsi zakon, ne moze biti postena

on mozda ima dobar odnos sa svojim kupcima i daje dobre cene, ali to je samo jedna strana price
postenje je stanje, a ne faza

nemojte me pogresno shvatiti, super je sto postoji neko takav, jer bismo bez takvih tesko videli neke dobre stvari po nizim cenama

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno