Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije vezano za temu baš, ali da li je još nekome kupujem prodajem malo-malo pa nedostupan?

Ne vidim da se neko žali ali meni stalno, nedjeljama već, na različitim konekcijama i uredjajima, nervira me baš, pišem poruku deset minuta, pošaljem i puf ne radi sajt i ode sve

Pretpostavio sam pošto vidim da se niko nigde ne žali ali da ipak pitam

Ali ne shvatam baš i na iPadu i na laptopu i na telekom ADSL i na Targu.

Back to the drawing board :/

ako ti je sinkovan brouzer na tim uredjajima,mozda je nesto do profila.

Ima raznih... btw "Do 31.10.2015. u ponoć važi popust od 50% ili broj možete dobiti za 500.001 EVRA" :S:

Moze li mi neko dati ime aplikacije koja se koristi za testiranje web stranice (tako nesto) sa kojom mogu vec napravljane oglase da obnavljam sa tom aplikacijom. Negde na forumu sam pocetkom godine procitao kako se zove i zaboravio :(

Jel poslovao neko sa ovim prodavcima: "Master Pc Shop " iz Subotice i sa "Pc Komponente I Tehnika" iz Novog Sada ?

Drug pre nekoliko dana uzeo mb i cpu preko http://fantasterrific.kpizlog.rs/
Dao mu i neki manji popust na krajnju cenu tako da je po njegovoj oceni covek skroz ok.

Ja sam kod Master PC Shop uzeo i5 4690k,gigabyte z97 d3h i tt smart se 630w.
Sve ok i po dogovoru,jedino sto ne dobijes garantne papire,nego se garancija ostvaruje preko serijskih brojeva koji se nalaze na kutijama,tako da kutije moras cuvati.

Pretpostavljam da je slicna/ista situacija sa svim "madjarskim" preprodavcima na KP,nema garantnog lista,nego sve ide preko serijskih brojeva.

Sad planiram da kupim i G1 Gaming GTX 970,pa cu videti gde cu.

Poslednja izmena:
Tražim FX 6350 BE, nema po prodavnicama pa reko' da probam kod ovih, nisu loše cene. Problem je što moram karticom preko banke da platim a oni će verovatno tražiti uplatu unapred pa neznam koliki je reskir. Obično to ne radim ali ako se ovima može verovati, onda OK.

Poslednja izmena od urednika:
Fanta uzima pare po preuzimanju, a ne znam zasto bi uopste kupovao 6350 kad je to 6300 fabricki klokovan.

Jel uzimao neko TV od Madjara? Konkretno, od clana Zanimljiva Tehnika. Od koga ste vi uzimali i jel svi televizori imaju garanciju?

Jel uzimao neko TV od Madjara? Konkretno, od clana Zanimljiva Tehnika. Od koga ste vi uzimali i jel svi televizori imaju garanciju?

Ja sam uzeo sa xboxrepublike. Sa još nekim našim članovima. U vezi Fante potvrđujem, jer sam i ja pazario preko njega.

haha 512 bita

strasno kakvih ljudi ima, ali izgleda u manjim mestima i selima i prolaze ovakvi prodavci i ljudima je draze da kupe polovno preko oglasa, nego da kupe novo u prodavnici

nekako im je lepsi osecaj da kazu "uf kupio od jednog lika dusa od coveka, jos mi dao ispod cene kaze samo za mene snizio cenu, vrhunska stvar, iz nemacke mu donela tetka, ali ima vec pa mu ne treba"

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno