Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U principu, ne treba ni očekivati neku garanciju na kp, ukoliko je uređaj kupljen u inostranstvu.

Oglašavaju da daju pisanu garanciju pa ljudi nasedaju.

Kod nas, odneses telefon koji je u garanciji u servis , a oni kazu da garancija ne vredi, da je poliven vodom. A platio si ga skuplje nego u oglasu.

Treba se paziti od koga se kupuje. Primera radi, čovek iz SU, koji radi sa televizorima, reklamiran je ovde ranije, iako mi nije dao pisanu garanciju, već drugi put mi prihvata reklamaciju (jeb*no pozadinsko na Samsungu), nosi ga u lokalni servis u SU i resava, koliko kontam, o svom trosku.

To je onda u redu i poslovno.

Covek na primer garantuje da ce 12 meseci sve da bude ispravno. Naravno bez vode i loma.
I na njemu je da popravi, sad kako ce on to da uradi, njegova stvar, ali je korektno da se "garancija" uvazi

Opste poznato,idu na srecu kao vecina na KP. Slicna je prica i za LG televizore, sto ljudi masovno misle da svi mogu da se reklamiraju kod nas, e pa ne mogu :) Mogu samo sa KFT garancijom, a svi navodno pricaju da imaju KFT garancije, dok ne dodje do problema, onda ide "salji ti meni ja cu da resim to, ti kod tebe ne znaju da rade posao" Pa ga on onda vuce po nekim servisima, posto ga sigurno ne vraca nazad :) Naravno ima izuzetaka, upoznao sam gomilu ljudi kojima je stalo da musterija bude zadovoljna, sto normalno i treba tako.

Kad sam pitao, PCKomponente mi je rekao da ne daje papir o garanciji ali ja mu posaljem i on resava ostalo, dok su mi drugi rekli (ukljucujuci i spomenuta Vera) da daju garancioni list iz prodavnice (HU, Budimpesta), pa ako se nesto desi ja im vracam telefon i papir i oni odnesu na servis...

Pazi, ti papiri meni npr nista ne znace. Reklramirao sam kod njega plocu od drugara, resio je, meni je to bitno da nastavim saradnju. Vera je dala garantni list, a da li je resila garanciju? :D

Ja sam LG televizor uzeo pre godinu dana od Mikija sa KP...covek je iz Beograda, ima skoro 1000 pozitivnih i nijednu negativnu ocenu...otisao sam kod njega u stan i isprobao, dao mi je Madjarsku garanciju, koju su mi pre neki dan prihvatili u servisu u Obrenovcu... :)
Koliko znam, samo madjarska garancija za LG vazi kod nas... :)

Treba se paziti od koga se kupuje. Primera radi, čovek iz SU, koji radi sa televizorima, reklamiran je ovde ranije, iako mi nije dao pisanu garanciju, već drugi put mi prihvata reklamaciju (jeb*no pozadinsko na Samsungu), nosi ga u lokalni servis u SU i resava, koliko kontam, o svom trosku.

I ja sam prošao ovako,posle godinu i po mi je vrisnulo pozadinsko.Čovek došao po TV,odneo u lokalni servis i posle 4-5 dana mi ga vratio.
Sve pohvale za Žarka :)

Računar u ekstra s*anju: :D

racunaruekstrasxanju.png

au kad vidim ove stare amd graficke i intel+amd kombinaciju pozli mi momentalno

pise stare amd graficke i intel+amd kombinacija

kakva je poenta imati i3 i neku stariju, pa cak i noviju amd graficku?
ako se vec ide na amd da se ustedi, onda amd do kraja, jer je konkretno ova konfiguracija mogla da bude placena manje da je unutra neki amd ekvivalent i3 procesoru

iskreno, naravno da postoje ljudi koji vole intel, ljudi koji vole amd i ljudi kojima nije bitno da li je jedno ili drugo
ali graficke koje pravi firma koja ne moze da napise krsten drajver, stvarno ne mogu da volim

Poslednja izmena:
Ladno sam poceo da klikcem da pogledam jos neku silku ove vremesne makine :d

pise stare amd graficke i intel+amd kombinacija

ako se vec ide na amd da se ustedi, onda amd do kraja, jer je konkretno ova konfiguracija mogla da bude placena manje da je unutra neki amd ekvivalent i3 procesoru

iskreno, naravno da postoje ljudi koji vole intel, ljudi koji vole amd i ljudi kojima nije bitno da li je jedno ili drugo
ali graficke koje pravi firma koja ne moze da napise krsten drajver, stvarno ne mogu da volim

da ne produbljujemo temu, imas pravo, ali nije sve crno/belo, imaju ljudi svoje razloge zasto kupuju nesto...

Intel procesor i amd kartice rade sasvim lepo, i plus amd kartice su i po ceni i po performansama uporedive sa nvidiom tako da...nema problema.

u pravu je on ako se gleda striktno za igre i da se ustedi... onda je bolje fx8350 nego i3 za iste pare.

Pa poenta je da ne kupuju svi sve novo, nesto su dobili, nesto su imali staro, nesto su povoljno nabavili itd...mogucnosti su beskrajne.

Evo ja se spremam da ubacim GF210 u novu masinu, i bas me briga sta ko misli o tome ;)

Poslednja izmena:
Koja je ovo glupa nova fora da ne mogu da se selektuju više gradova, mesta nego samo jedno mesto i onda okolina u km? Baš glupo...

Izuzetno glupo. Plus da li je moguce da nemaju android aplikaciju?

Zaista šteta. Ako bi napravili kvalitetnu android aplikaciju razbili bi definitivno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno