Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li se jos ovom neko desava ili samo meni, ali evo probao sam na 2 razlicita browsera, na 3 razlicita racunara, obrisao cookies ali i dalje mi se javlja ovaj problem:

Kad ucitam glavnu stranicu kupujemprodajem.com i kad unesem nesto u pretragu nista se ne desava pa moram jedno 4 puta da uradim refresh da bi dobio ono sto sam trazio ili mi izbaci sledece

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.kupujemprodajem.com. SSL received a record with an incorrect Message Authentication Code. (Error code: ssl_error_bad_mac_read)

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.

Ovo mi se desava u zadnjih meseca dana i uzasno me izludjuje :(. Ja stvarno ne znam do cega moze biti posto tesko da je do mene.

Ako imas instaliran nod32, zbog njega ti ne radi sajt. I ja sam imao taj problem, pa sam u podešavanjima iskljucio SSL

Hmmmm pa da imam na win eset. Samo sto mi se ovo desava i na macu :/ gde nemam ni jedan antivirus instalairan.

Mislice zena kako je velika zainteresovanost za kompjuter, a mi se sprdamo ovde :)

Od oznaka samo je master 735s uspeo da procita, i da ima win 4. Steta sto nema neke fotke :d

Pentium 95, Win 4... Ko će to pohvatati sve?

U postupku sam kupovine eksternog hard diska i jedan od poznatijih preprodavaca sa KP mi reče danas da cene idu na gore zato što je dolar skočio, videćemo da li će ići za sve komponente ili samo za određene...

Gde ce vise... Diskovi su i ovako na ceni, uzimajuci prosek sa KP.

...konkretno jurim ovaj model:

"SAMSUNG D3 Station 6TB 5400rpm 32MB USB 3.0 STSHX-D601TDB" iako još nisam 100% odlučio.

do sada je bila cena 195 evra, od danas je 208 evra.

Sacekao bih ja jos malo da sam na tvom mestu. Pogotovo sto se blize praznici, cenim da bi ipak cene trebalo da idu malo dole.

Sacekao bih ja jos malo da sam na tvom mestu. Pogotovo sto se blize praznici, cenim da bi ipak cene trebalo da idu malo dole.

raspitao sam se, kaže prodavac da "kod web shopova nemaju te praznične popuste jer oni imaju totalno drugu filozofiju formiranja cena..."

Pred NG, to jest krajem nov. i tokom dec. ljudi kupuju kao ludi, to je period kad se magacini sa robom prazne munjevito jer kupci u tom periodu ne obracaju paznju nesto posebno na cene.

raspitao sam se, kaže prodavac da "kod web shopova nemaju te praznične popuste jer oni imaju totalno drugu filozofiju formiranja cena..."

Kupovina preko web-a bi trebala da bude povoljnija nego u mp ili gresim? Skoro sam naleteo na Transcend TS1TSJ25M3, i to u Em** i ucinilo mi se kao povoljno. Nisam primetio da su nesto poskupeli.

Pred NG, to jest krajem nov. i tokom dec. ljudi kupuju kao ludi, to je period kad se magacini sa robom prazne munjevito jer kupci u tom periodu ne obracaju paznju nesto posebno na cene.

Slazem se, ali zar u tom periodu ne bi trebalo da bude popusta? Ne nekih ludackih naravno, vec akcija, npr. robe koja se slabo prodavala. Ja sam bas razmisljao neki upgrade u skorije vreme, ako ne kod nasih onda kod Madjara.

nema garancije da ce biti popusta/rasprodaja,ali bar do sad ih je uvek bilo,npr prosle godine su opasni popusti bili u par nasih radnji...

nema garancije da ce biti popusta/rasprodaja,ali bar do sad ih je uvek bilo,npr prosle godine su opasni popusti bili u par nasih radnji...

Da secam se toga, propustih par dobrih stvari... Ako popusta ne bude, mada iskreno mislim da hoce bar u nekoj meri, njima na stetu. Ljudi ce sve vise uzimati od preko.

Nisam bio odavno na KP pa su uvedene promene ili je nešto drugo?
Novo-polovno u sortiranju pretrage ne vidim nigde?

fd157956fea5e9897e8f0b41a37137f5.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno