Djordje1979
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.06.2005
- Poena
- 630
Mislim da je bas malo verovatno da ti provajder ne da da otvoris odredjeni deo html-a na nekom sajtu. Teoretski moguce ali u praksi nerealno.
...u5ereš bre![]()
da je bilo ''s'' dekodirao bi 6 komaTa zvezdica.... Nrešivo, tj, nedekodir5ivo
![]()
Откупиш и онда их ти бациш у реку? Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу, имао сам пар пута прилику да пробам пуне кутије таквих и ниједан исправан, 2/3 кликће и шкљоца, 1/3 се и не покрећу. Причам ти причу да су непроверени, сигурно јесу и ако је неки имало радио, тај је продат као нов.
Једино ако су некоме потребни држачи за књиге или слично.
Zar ne mogu da se predaju u neku set reciklazu ili nesto slicno?Откупиш и онда их ти бациш у реку? Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу, имао сам пар пута прилику да пробам пуне кутије таквих и ниједан исправан, 2/3 кликће и шкљоца, 1/3 се и не покрећу. Причам ти причу да су непроверени, сигурно јесу и ако је неки имало радио, тај је продат као нов.
Једино ако су некоме потребни држачи за књиге или слично.
nema potrebe donositi taj krs sa zapada i ovdasnji servisi su puni neispravnih diskova...Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу...
+1ja sam iz servisa oterao puna zidarska kolica neispravnih diskova i dao ih ciganima za koka kolu od 2l
mom komsiji je serviser naplatio 1000 din ruke za zamenu hard diska, jos mu je uzeo hard disk koji je imao u racunaru i ako je to kradja
i posle ce da proda taj hard za jos 1000 din zato sto mu je neobavesteni komsija dozvolio da ga pokrade i uzme stvar koja nije njegova
Ne kapiram sta je sa ovim acom fora? lik daje hardove koji su sa otpada a sebe promovise? u cemu je fora?
Teska je rec kradja...mom komsiji je serviser naplatio 1000 din ruke za zamenu hard diska, jos mu je uzeo hard disk koji je imao u racunaru i ako je to kradja
i posle ce da proda taj hard za jos 1000 din zato sto mu je neobavesteni komsija dozvolio da ga pokrade i uzme stvar koja nije njegova
Cekaj sad, jel mu ovaj "uzeo" ili mu je ovaj ostavio....?koliko god da je neispravan bio, on ne sme da uzme tudju stvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari