Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je bas malo verovatno da ti provajder ne da da otvoris odredjeni deo html-a na nekom sajtu. Teoretski moguce ali u praksi nerealno.

Vrlo realno u praksi. Evo preko Targa i dalje ne mogu da unesem tekst u taj deo. U sve rubrike može, samo tu ne može. Isto je bilo i sa Limundom, nisi mogao da uđeš sa nalogom ni slučajno, anonimno kad hoćeš. Ili neki ribolovački sajt, Vukovi sa Dunava, nema šanse da uđeš, a sa bilo kog drugog provajdera se ulazi bez problema.
Generalno imaju oduvek neki problem sa pojedinim sajtovima.

***, tako se vikaju :)

Ajd da idem još malo u off ... Džemaila je nerešeno dal će da otvori, više neće nego što 'oće. Yahoo takođe, m:ts otvara skoro sve, ali stranicu sa telefonima nema šanse da otvori, na ovom benču nekada zakove i ni da mrdne od pola naslovne ... Ali zato skine bioskop za tri minuta, gledam TV bez ikakvog seckanja, pošaljem 2GB slika dok trepneš.
I oglas na Kup/Prod mora preko VIP-a, neće preko Targa :)

cudno zaista... si pricao sa njima? mozda ti podesavanja nisu dobra? mozda treba preko nekog proksija da ides?

Ma zvao i žalio se dok se moglo zvati. Sad su pukli pa nemaš koga ni da zoveš. Eno cela tema o Targo telekomu, 3/4 teme samo kuknjava ... Probavao svašta što je tamo preporučivano ali uvek isto ma šta da ja podešavam ... Ali kad radi, radi k'o lud :) A radi, generalno gledano, skoro pa odlično.
To što neće, premostim sa Telenorom ili VIP-om i teraj dalje kad nemam alternativu. Tj, imam je, ali što bi rekli, das u5ereš bre :)

da je bilo ''s'' dekodirao bi 6 komaTa zvezdica :) .... Nrešivo, tj, nedekodirljivo :)

ma,aludirao sam na upotrebu "5" umesto "lj" na forumu koje uzima maha zadnje vreme...

Treba ih otkupiti da ne zagadjuje prirodu ako ih stvarno baci. [emoji106]

videli smo pre neki dan
napravio je novi nalog, okacio oglas i pokusao da ga proturi kao smesan oglasm a u stvari je bio self promotion
obrisan mu je post i novi nalog

Откупиш и онда их ти бациш у реку? Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу, имао сам пар пута прилику да пробам пуне кутије таквих и ниједан исправан, 2/3 кликће и шкљоца, 1/3 се и не покрећу. Причам ти причу да су непроверени, сигурно јесу и ако је неки имало радио, тај је продат као нов. ;)
Једино ако су некоме потребни држачи за књиге или слично.

Откупиш и онда их ти бациш у реку? Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу, имао сам пар пута прилику да пробам пуне кутије таквих и ниједан исправан, 2/3 кликће и шкљоца, 1/3 се и не покрећу. Причам ти причу да су непроверени, сигурно јесу и ако је неки имало радио, тај је продат као нов. ;)

+1

Gotovo slicna prica i ovde, na osvnovu cega zakljucujem da je hdd vrlo malo koriscen? Ne poricem da je ovako u super stanju :D
http://www.kupujemprodajem.com/Hard-disk-WD3200BPVT-320-gb--28663536-oglas.htm?filter_id=3810237

Zar ne mogu da se predaju u neku set reciklazu ili nesto slicno?

Наравно да могу, али се пеца неки наивко...
Пре месец дана сам продао човеку са КП 70 неисправних хард дискова по цени 40 динара за комад...

Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу...
nema potrebe donositi taj krs sa zapada i ovdasnji servisi su puni neispravnih diskova...
ja sam iz servisa oterao puna zidarska kolica neispravnih diskova i dao ih ciganima za koka kolu od 2l :)

Mislim da nije stvar u tome koliko ko ceni svoju robu, svako moze da trazi koliko zeli. U vezi doticnog, slazem se sa clanom #calexx u potpunosti, taj je te hardove probao sve, i zna da su neispravni. Ide na to, da ce vise novca uzeti ukoliko ih prodaje kao "neispitane" ili jos navede recimo kako se uopste ne razume u to, nego da ih baci na reciklazu. Inace KP je prepun takvih i slicnih oglasa.

ja sam iz servisa oterao puna zidarska kolica neispravnih diskova i dao ih ciganima za koka kolu od 2l
+1
Vrh! :D

Poslednja izmena:
mom komsiji je serviser naplatio 1000 din ruke za zamenu hard diska, jos mu je uzeo hard disk koji je imao u racunaru i ako je to kradja
i posle ce da proda taj hard za jos 1000 din zato sto mu je neobavesteni komsija dozvolio da ga pokrade i uzme stvar koja nije njegova

Poslednja izmena:
Ne kapiram sta je sa ovim acom fora? lik daje hardove koji su sa otpada a sebe promovise? :) u cemu je fora?

mom komsiji je serviser naplatio 1000 din ruke za zamenu hard diska, jos mu je uzeo hard disk koji je imao u racunaru i ako je to kradja
i posle ce da proda taj hard za jos 1000 din zato sto mu je neobavesteni komsija dozvolio da ga pokrade i uzme stvar koja nije njegova

Na zalost, takvi slucajevi su cesti. A o tim "serviserima" ne bih komentarisao.

Ne kapiram sta je sa ovim acom fora? lik daje hardove koji su sa otpada a sebe promovise? u cemu je fora?

Promovise covek svoj biznis, siri poslovanje sa foruma na forum :D

Teska je rec kradja...
Da li je tvoj komsija u opste trazio neispravan disk?
Sumnjam da mu je ovaj rekao ne dam ti disk.

Ljudi uglavnom neispravne stvari ne nose sa sobom, a zapravo bi trebalo i da plate da se to reciklira, pa zato radije cute.

Inace i ti neispravni diskovi nekome mogu da trebaju, za popravku, krpljenje itd...
Tako da ne mora da bude prevara ako prodas nesto neispravno.

Evo ja se upravo spremam da oglasim neispravan telefon a na njemu svakako ima ispravnih delova.

Poslednja izmena:
У овој причи има више непознатих. Да ли је хард замењен зато што је неисправан или је само замењен другим рецимо већим? Да ли је у причи било неког спашавања података са старог или клонирање система и осталог садржаја? Да ли је договор да цена буде 1.000 плус стари хард или не? Да ли је уопште питао сервисера где је нестао хард?

Можда је тај диск стварно испустио бели дим и сервисер једноставно није вратио ђубре него га је бацио ... или продао некоме са овог форума да га ... рециклира? ;)

Не браним тамо неког сервисера јер знам да су углавном лешинари са минимумом знања (свака част ретким појединцима) него само онако коментаришем.

zamenjen je zato sto je neispravan
dogovor nije postojao, serviser je samo rekao da novi hard kosta 5k i ruke 1k i komsija je pristao
disk je imao 90% health kada sam ga proverio nedelju dana pre toga, ali nisam bio u srbiji kada je on hteo da ga zameni -.-

koliko god da je neispravan bio, on ne sme da uzme tudju stvar

ma uzeo mu, vratio mu kuciste sa novim hardom, a stari nije ni pomenuo
ovom bilo bitno da ima novi, tek kad sam ga pitao gde ti je stari, on se setio da mu nije vratio

Ако му је инсталирао систем, добро је прошао...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno