Djordje1979
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.06.2005
- Poena
- 630
Mislim da je bas malo verovatno da ti provajder ne da da otvoris odredjeni deo html-a na nekom sajtu. Teoretski moguce ali u praksi nerealno.
...u5ereš bre 🙂
da je bilo ''s'' dekodirao bi 6 komaTa zvezdica 🙂 .... Nrešivo, tj, nedekodir5ivo 🙂
Откупиш и онда их ти бациш у реку? Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу, имао сам пар пута прилику да пробам пуне кутије таквих и ниједан исправан, 2/3 кликће и шкљоца, 1/3 се и не покрећу. Причам ти причу да су непроверени, сигурно јесу и ако је неки имало радио, тај је продат као нов. 😉
Једино ако су некоме потребни држачи за књиге или слично.
Zar ne mogu da se predaju u neku set reciklazu ili nesto slicno?Откупиш и онда их ти бациш у реку? Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу, имао сам пар пута прилику да пробам пуне кутије таквих и ниједан исправан, 2/3 кликће и шкљоца, 1/3 се и не покрећу. Причам ти причу да су непроверени, сигурно јесу и ако је неки имало радио, тај је продат као нов. 😉
Једино ако су некоме потребни држачи за књиге или слично.
nema potrebe donositi taj krs sa zapada i ovdasnji servisi su puni neispravnih diskova...Ово су вероватно хардови покупљени са отпада по западу...
+1ja sam iz servisa oterao puna zidarska kolica neispravnih diskova i dao ih ciganima za koka kolu od 2l
mom komsiji je serviser naplatio 1000 din ruke za zamenu hard diska, jos mu je uzeo hard disk koji je imao u racunaru i ako je to kradja
i posle ce da proda taj hard za jos 1000 din zato sto mu je neobavesteni komsija dozvolio da ga pokrade i uzme stvar koja nije njegova
Ne kapiram sta je sa ovim acom fora? lik daje hardove koji su sa otpada a sebe promovise? u cemu je fora?
Teska je rec kradja...mom komsiji je serviser naplatio 1000 din ruke za zamenu hard diska, jos mu je uzeo hard disk koji je imao u racunaru i ako je to kradja
i posle ce da proda taj hard za jos 1000 din zato sto mu je neobavesteni komsija dozvolio da ga pokrade i uzme stvar koja nije njegova
Cekaj sad, jel mu ovaj "uzeo" ili mu je ovaj ostavio....? 😀koliko god da je neispravan bio, on ne sme da uzme tudju stvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari